Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
14 050 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

dla mnie to po prostu seks-bomba, mógłbym na nią patrzeć godzinami, uwielbiam filmy z nią, ale jeżeli mam ocenić jej aktorstwo to dam nie więcej niz 4

użytkownik usunięty

phi! ja nawet jak mówię to fałszuję:D

ech, ja mam za wysoko spłuczkę, nie dałabym rady, próbowałam. Asiu, nie fałszujesz....to jest "śpiew inaczej", serio, znam się na tym....
Śpiewać każdy może, trochę leeeepieej lub trochę gorzej, ale nie.........lalala la lalala...;D

użytkownik usunięty
keshia21

hehe, wlasnie dodalam ten filmik na milanosie pod tytulem "spiewac kazdy moze...":D SIOSTRO!

hahaha :D ...
Z dopiskiem "dla ludzi o mocnych bębenkach"?

keshia21

ja tez

użytkownik usunięty
keshia21

Devilek jest po prostu pijany:D

:D

keshia21

Ugodzilo moje serduszko irminko to co powiedzialas. mialem cie za moja mentorke internetowa a tu takiz cios w serduszko. co za dramat, co za rozpacz, umieram. umieram bolem mocnym aczkolwiek delikatnym. niepotrafie tego opisac lecz jest to do opisania choc ja nie jestem kompetentnym do tego williamem szekspirem. taka kpina z twych ust w strone ma. ubolewam nad strata... strata tak wielka jak i dotykajaca :(

devillived

Ależ Devilku! Najdroższy! Jakżebym kpić mogła ze słów Twych tak z serca napisanych ?! Pomyśl...ja? Sam w to nie wierzysz, nieprawdaż!
Twoje słowa trafiają w samo sedno mojego punktu myślenia i postrzegania panny Fox...Trochę zbyt wulgarne, jak na Ciebie, ale ja Ci to wybaczę. Będę miłościwa...

keshia21

och dzieki ci za twa milosciwosc my lady. jakaz wielka i wspniala jest twa dobrodusznosc. gdybym mogl napisal bym o tym setki wierszy jednak slowa sa tu zbedne, jestes nie okreslenie doskonala i w doskonalosci twej mozna wyszeptac tylko jedno slowo. amazing :P

devillived

Tak, wiem. Lecz pamiętaj, że nie wszystkim okazuję aż tyle miłosierdzia. Jesteś jednym z nielicznych. Możesz czuć się wyjątkowy! :D

użytkownik usunięty
keshia21

a ja?

Asiu Ty jesteś najwyjątkowsza z wyjątkowych i najzajebistrza z zajebistych, ale co ja Ci będę słodzić, sama wiesz ;D

użytkownik usunięty
keshia21

Obie jesteśmy najzajebistsze z najzajebistszych, bez pierdolenia siostro:D

Ejmen!

użytkownik usunięty
keshia21

Temacik coś się stegował:(

oj :(

devillived

Ona jest zajebista wczoraj ja w Dwóch i pół widziałem i powiem że laska epatuje hormonami jak sam skur...yn!
Jest nieziemska.

MilesQuaritch

haaaaallllołłłł Miles, owszem aż ciekło każdemu kto ją widział, ale gra aktorska była podła:P

ahmojamilosc

ona nie musi grać dobrze, ona musi się podobać

napaliłem się jak bóbr

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Nic nowego. Chester- molester

hehehehe właśnie;P

z czego jest ten chester? Bo to coś mi znajomo brzmi?....;P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Cheerios czy coś... jakieś chipsy tyko nie pamietam

użytkownik usunięty

Cheetos! Wiedziałam, że coś na czy

Mi się wydaje że to tekst z "Luznego gościa" - myślałem że się przełamałaś i obejrzałaś ten poj...y film;P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ten tekst był bardziej z cytatów LP. Czasami tak na Chestera mówili:P Nie obejrzę "Luźnego gościa" bo to pewnie filmik dla niedorozwojów

ArusArczes

ja dałem jej 10/10 bo jest boska

sperminator

Za to ty jesteś niedorozwinięty :)

klaczek20

przyganiał kocioł garnkowi

sperminator

"a to feler westchnął seler "

klaczek20

jestem o 15% bystrzejszy od ciebie. Twoje teksty są infantylne

sperminator

brawo,nauczyłeś się nowego słowa :)