dla mnie to po prostu seks-bomba, mógłbym na nią patrzeć godzinami, uwielbiam filmy z nią, ale jeżeli mam ocenić jej aktorstwo to dam nie więcej niz 4
ech, ja mam za wysoko spłuczkę, nie dałabym rady, próbowałam. Asiu, nie fałszujesz....to jest "śpiew inaczej", serio, znam się na tym....
Śpiewać każdy może, trochę leeeepieej lub trochę gorzej, ale nie.........lalala la lalala...;D
hehe, wlasnie dodalam ten filmik na milanosie pod tytulem "spiewac kazdy moze...":D SIOSTRO!
Ugodzilo moje serduszko irminko to co powiedzialas. mialem cie za moja mentorke internetowa a tu takiz cios w serduszko. co za dramat, co za rozpacz, umieram. umieram bolem mocnym aczkolwiek delikatnym. niepotrafie tego opisac lecz jest to do opisania choc ja nie jestem kompetentnym do tego williamem szekspirem. taka kpina z twych ust w strone ma. ubolewam nad strata... strata tak wielka jak i dotykajaca :(
Ależ Devilku! Najdroższy! Jakżebym kpić mogła ze słów Twych tak z serca napisanych ?! Pomyśl...ja? Sam w to nie wierzysz, nieprawdaż!
Twoje słowa trafiają w samo sedno mojego punktu myślenia i postrzegania panny Fox...Trochę zbyt wulgarne, jak na Ciebie, ale ja Ci to wybaczę. Będę miłościwa...
och dzieki ci za twa milosciwosc my lady. jakaz wielka i wspniala jest twa dobrodusznosc. gdybym mogl napisal bym o tym setki wierszy jednak slowa sa tu zbedne, jestes nie okreslenie doskonala i w doskonalosci twej mozna wyszeptac tylko jedno slowo. amazing :P
Tak, wiem. Lecz pamiętaj, że nie wszystkim okazuję aż tyle miłosierdzia. Jesteś jednym z nielicznych. Możesz czuć się wyjątkowy! :D
Asiu Ty jesteś najwyjątkowsza z wyjątkowych i najzajebistrza z zajebistych, ale co ja Ci będę słodzić, sama wiesz ;D
Ona jest zajebista wczoraj ja w Dwóch i pół widziałem i powiem że laska epatuje hormonami jak sam skur...yn!
Jest nieziemska.
Mi się wydaje że to tekst z "Luznego gościa" - myślałem że się przełamałaś i obejrzałaś ten poj...y film;P
Ten tekst był bardziej z cytatów LP. Czasami tak na Chestera mówili:P Nie obejrzę "Luźnego gościa" bo to pewnie filmik dla niedorozwojów