mniej więcej taki tytuł nosi ten ranking (oficjalny, co roku aktualizowany). Nie wiem sam co o tym myśleć. Link: http://www.prweb.com/releases/2007/3/prweb514856.htm
Jestem człowiekiem o zajebiście liberalnych poglądach, a bardzo cenię Mela Gibsona. Nie wiem skąd on się wziął na tej liście. A kolega wyżej, trochę przesadził, albo wypił o jeden kufel za dużo ;)
I tak jest niżej od wszystkich debili wiec co chcesz?
no co zrobić facet ma swoje odchyły
niecałe dwa tygodnie temu na Uniwersytecie Northridge w Californi na prezentacji Apocalypto w odpowiedzi na pytanie pani profesor kazał jej spieprzać podobno zarzuciła mu nieścisłości w tym filmie.(głośno o tym było)
No i jeszcze ta akcja z antyżydowskim wojownikiem z przed paru miesięcy
no ale wtedy był po ochlaju więc sie nie liczy.Czy zasłużył sobie by być na tej liście? pewnie! ale w kwestii głupoty są bardziej zaprawieni co można na niej zaobserwować takich rankingów są tryliona i kogo to obchodzi nikogo,..mnie nie,...wybaczam mu.
lol i całkowicie się zgadzam z tą listą , jego filmy są takie zje....ne że szkoda gadać. zwłaszcza Apocalypto , czysto pro-katolicki film propagujący białych barbarzyńców, ukazujący ich jako panów w wielkich szatach, a wielką i bardzo zaawansowaną technicznie cywilizację Majów jako tępych debilów. Pasja też była mocno przesączona efektami brutalności.
hoho ale Ci dojechał:D ale co do Pasji to miał racje wystarczy poczytac tylko nie musial uzywac tylu obrazliwych słów:)
Dojechał? Wyszedł na skończonego kretyna. Chamski i z przepranym łbem, prawicowy pies ;) Widzisz ja też potrafię tak nieładnie mówić, ale po co ^ Że ktoś nie lubi Gisbona, nie oznacza od razu, że jest lewicowcem. A na drugi raz zastanów się coś zanim napiszesz chłopczyku, bo jak na razie na liście najgłupszych ludzi umieściłbym ciebie, zaraz za Kononowiczem ;) Skończyłem.
Jestem lewicowcem i mimo jego odchyłów, lubię go. Czytaj mój pierwszy komentarz. Reszta bez komentarza, bo aż żałość bierze. Ale podoba mi się nowa definicja którą ustanowiłeś. Lewak - osoba która nie przepada za Melem Gibsonem ;) To tyle z mojej strony.
liberał lewica? to dwie sprzeczności kolego no chyba że w sprawach obyczajowych. tak lewak na pewno nie lubi Gibsona bo katolik na lewactwo działa jak Krzyż na dracule
?Pasja?
Wszystko co mam do powiedzenia o tym filmie jest zawarte w linku poniżej
PROSZĘ WŁĄCZYĆ GŁOSNIKI NA FULL
http://www.youtube.com/watch?v=n0C4ZDO5r58
Mel Gibson obok takich inteligentów co Britney,Paris czy Georgea Busha? Nie rozumiem tego ;p
A ten filmik na youtube... Nie wiem co za pojeb go zrobił...
Przecież nie należy sie przejmować lewackimi rankingami. Mel Gibson robi dobrą robote. Przede wszystkim robi to w co wierzy. Jego filmy mają zawsze wyraźne przesłanie w którym pokazana jest walka o dobro, wolność. Czasem jest to walka jednostki z całym złem, tak sie czasem wydaje:-)Jego najlepsze dzieła sa patetyczne, wzniosłe. Ale taki ma styl, tak trafia do serc ludzi. Według mnie z dobrym przesłaniem:-)A co do Jego wypowiedzi antyżydowskich(podkreślam że nie antysemickich, bo nie tylko żydzi są semitami) to niesprawdziłem jeszcze tego dokładnie, ale On sam jest pochodzenia żydowskiego w jakiejś części:-) Każdy człowiek ma swoje słabości, a Mel Gibson na pewno, również...Zdenerwowany był na pewno niesłusznymi atakami pewnych kręgów żydowskich, na jego film "Pasja". Który jest dobrym obrazem Męki i Śmierci Chrystusa...Sądze że Mel to napewno niegłupi człowiek:-)
Śmieszny ten ranking. Pierwsze trzy pozycje to mogę się zgodzić, ale reszta?? Taki Gibson czy Cruise zostali tam umieszczeni za swoje poglądy czy sposób na życie, mimo, że są genialnymi artystami.
Bądźmy szczerzy. Gibson to sfrustrowany fanatyk i psychopata. Zasłużył sobie na swoje miejsce w rankingu w 100%
Na jakiej podstawie tak sądzisz?? Bo ma klopoty z alkoholem?? Ciekawe ilu z tych co najeżdżają na Mela nigdy nie zdarzyło sie prowadzić po pijanemu...