Ma w dupie poprawność polityczną i nie boi się powiedzieć prawdy. Pochowajmy go na Wawelu.
ja po pijaku oszczalem komisariat policji, to tez mnie nie obchodza polityczne poprawnosci i sie ustawiam w kolejce
dobrze pokazac to co sie chce w filmie - nie patrzac na politykow, bo
ludzie urabiani przez programy wyborcze i reklamy lubia od czasu do
czasu uslyszec cos prawdziwego. ale nie zawsze mozna sie wyrazic w
filmie otwarcie, bo za rezyserami stoja producenci, ktorzy licza sie ze
zdaniem politykow - wspolne interesy, wiec rozwoj kariery rezysera
zalezy nie tylko od uwielbienia przez tlumy, ale tez od tego co rezyser
ma do powiedzenia oficjalnie poza kamera - chociaz to ma mniejsze
oddzialywanie na kariere - to co pokazuje w filmie ma ogromne
oddzialywanie, bo np. film o intensywnym przekazie moga predzej czy
pozniej obejrzec miliony ludzi i moze to spowodowac wylamanie sie z
sytemu, a wiadomo ze kazdy narod powinien byc jednoscia, zeby zapobiegac
rewolucjom - dlatego poprawnosc polityczna jest tak wanza dla tych co
rzadza.
spoko ze Mel wzial sie za rezyserie - dobrze mu to idzie, ale niech
jeszcze nie spoczywa na Wawelu - niech jeszcze cos nakreci;)
ja nic nie mam do policji, a co do chowania na Wawelu to tez jest uleganiu presji w czym taki Kaczynski byl gorszy od Pilsudzkiego. Jakby ktos podal jeden poprawny argument to bedzie ok...
http://film.wp.pl/idGallery,6897,idPhoto,238233,galeria.html?ticaid=1a7cb macię waszą gwizdę sprawa jest w sądzie a on bił ją gdy miała dziecko kilkumiesięczne na rękach bravo!!!
A tak po za tym, to pewnie się w małżeństwie nie układało i tak teraz dziwka mówi, że ją bił, bo chce suka więcej jego kasy przy rozwodzie mieć.
no tak, szkoda tylko ze ma nagranie jak mówi nie bji mie bo trzymam dziecko (kilkumiesięczne) a on mówi że jest kurwą i zasłużyła, jebie mnie to jaki z niego aktor jeśli w życiu prywatnym jest frajerem, którego jakbym spotkał to dał po pysku, kobiet i dzieci się nie bije, poza tym szantaż że ma kase i zniszzczy ją tego benkarta i całą jej rodzine raczej nie ma się czym chwalić, sprawa jest w sądzie i babka ma nagranie jak to robi i obdukcje i to dużo obdukcji...
z resztą z ciebie jest także frajer skoro dla ciebie to nic nie znaczy? jakby ją zabił albo kogoś wynajął by to zrobił to też byś powiedział że sobie zasłużyła, miał już inne tego typu skargi i procesy i zgrywał dobrego chrześcijanina a robi takie rzeczy skreślam takiego człowieka na całej linii i niech zgnije w pudle za takie coś...
Jeżeli by ją zabił, to widocznie miałby powód. Ja sądzę, że Żydzi wreszcie znaleźli sposób na jego zniszczenie.
Na wstępie: nie mam zamiaru bronić Gibsona. Osobiście mam mieszane odczucia co do tej sprawy. Przyznam, że nie zdziwię się jeśli wyjdzie na jaw fakt, że ktoś na niego szukał jakiegoś haka/ chce pani O. wyciągnąć jak najwiecej zielonych etc. Tak naprawdę nikt nie wie jak naprawdę jest bądź było, a artykuliki z portalu gdzie więcej gołych dup niż sensownych info można sobie wsadzić w dupkę ;) Dodatkowo, chodź może jestem w błędzie, takich jaj nie było w 30letnim związku z jego byłą żoną. Wątpię aby gościu nagle zaczął od tak besztać babkę (chodź z 2. strony nie można tego wykluczyć ). Wątpię aby babka, która jest lana i zastraszana przez faceta rozpowiadała, że "już na dniach powie prawdę o Melu G." jakby zapowiadała premierę kasowego filmu.
z tego co wiem to sprawa jest w sądzie a babka ma dokumenty z obdukcji a jest ich kilka poza tym są nagrania jak mówiłem na których facet bije ją jak ma ich kilkunasto miesięczne dziecko na rękach, ja ci powiem tyle mam w nosie jaka jest ta laska, ale to świadczy o nim, i wyklucza jako mężczyznę tylko frajera bijącego kobiety...
Dziwi mnie, że ona wiem kiedy włączyć kamerę... A tak poza tym to ten mały incydent nie zaważy na wielkim szacunku, jakim darzę tego gościa za jego osiągnięcia i poglądy, które głosi.
nooo i jakie wniosłe idee, bić kobiety szantażować je, z tego co wiadomo publicznie mial kilka procesów tego typu i wieeele obdukcji i dowodów, wiele kobiet tak potraktował...
Dowód w dzisiejszych czasach to nie jest mocnym..., jakkolwiek to zabrzmi, dowodem. Dowód można spreparować i to wcale prosto. Poza tym Żydzi w USA mają władzę, mają pieniądze. Mogli chcieć wreszcie zemścić się na Melu za jego niezgadzanie się z polityką Izraela. A nawet jeśli ją uderzył-jego prawo.
Miał prawo bić kobiete 'bo ma takie prawo", mógłby ją zabić "bo widocznie sobie na to zasłużyła" Ja pier.le ty męski szowinisto. Niech jemu da ktoś wreszcie w ryj i tobie ciemnogrodzie.
"nom" było sarkazmem do twojego toku myślenia idioto ale dobra żyj dalej w swoim zamkniętym świecie głupców, niech ją i zabije i dziecko i jej rodzinę, wyłącznie sobie zasłużyła co nie ; /
kobiety wkur...ją mężczyzn codziennie terrorem psychiczno-emocjonalnym więc nie dziwne, że czasem któryś się zamachnie , bo większość z nas trudno sobie radzi z tym i kobiety o tym wiedzą
Ta babka leci tylko na kasę Mela, a i Gibson musi mieć jakiś powód by ją tak napierdalać. W końcu ze swoją żoną był związany ponad 20 lat bez jakiś większych awantur.
A ja mam pytanie filozoficzne: dlaczego, pytam zupełnie szczerze w naczych współczesnych/nowoczesnych/postępowych/wyemancypowanych czasach nie można uderzyć kobiety ? No przepraszam dlaczego - nie ma fiuta ? (rozumiem dziecko - jest słabsze, ma zupełnie inną wrażliwqść) A kobiety - stały się drapieżne, pazerne, przebojowe, robią kariery, zajmują kierownicze stanowiska, są uważane za najlepszych żołnierzy w armii Izraela (ze względu na wytrzymałość i bezwzględność) co więcej toczą walki bokserskie i MMA - każda z tych zawodniczek byłaby w stanie zatłuc mnie gołymi rękami choć waże 95 kg i nie jest to tłuszcz ale od kilku lat nie uprawiam już sztuk walki? No więc pytam raz jeszcze - to obecnie nie są niewinne słabe istotki z czsów Pana Wołodyjowskiego, ktgóre w alkowie grały na harfie...Dlaczego faceta wolno a baby nie?
Och, proszę Cię nie przesadzaj! ;) Przytaczasz przykłady kobiet, które rzeczywiście nie potrzebują ochrony i same pobiłyby w bezpośrednim pojedynku niejednego mężczyznę, ale zastanów się - ile znasz takich kobiet? Wiesz nie wszystkie kobiety są drapieżne, wytrzymałe, bezwzględne i nie wszystkie robią kariery w wojsku czy boksie; większość kobiet, które znam są spokojne i wrażliwe i wiele z nich ćwiczy, ale nie sztuki walki jak mniemasz, a jogging i aerobik dla ładnej sylwetki. Ja (i spora część moich koleżanek) ważę niewiele więcej, niż połowę tego, co Ty, więc gdybym Cię uderzyła raczej dotkliwie byś tego nie odczuł, mogłabym co najwyżej wbić Ci paznokcie w skórę, więc wyjaśnij mi (skoro jak twierdzisz można bić kobiety) jak mam się obronić przed napastnikiem z natury silniejszym ode mnie? Czy może powinnam wraz z przyjaciółkami umówić się na wspólny trening sztuk walki, bo czasy są postępowe/ wyemancypowane itd., a my widocznie zatrzymałyśmy się w czasach Pana Wołodyjowskiego, skoro nie umiemy się bić?
ale ta oksana te zjakas glupia, bic sie nie umie?? jak mozna byc takim pojebanym z ektos kogos bije a ten siedzi i nic halo halo
A nie pomyślałeś, że mogła się bać o zdrowie i bezpieczeństwo swoje i swojej malutkiej córeczki, bo "wspaniały" Gibson brutalnie ją bił? Gdyby mu oddała to on mógłby jej oddać dziesięć razy mocniej, więc nie było sensu ryzykować. Dobrze zrobiła, że oskarżyła go przed sądem.
Jeśli bylibyście świadkami jak wasz ojciec bije waszą matkę, to też znaleźlibyście dla niego usprawiedliwienie, a jak waszą córkę zięć zdzieli, bo jego zdaniem sobie "zasłuży", to co... postawicie mu browca?? Zabawne podejście. Nie dawanie się kobiecemu terrorowi psychologicznemu nie polega na wymierzaniu razów, nie róbcie z facetów takich prymitywów, którzy tylko w ten sposób są w stanie radzić z takim przeciwnikiem.
http://www.pudelek.pl/artykul/25965/mel_gibson_grozi_kochance_smiercia_posluchaj _nagrania/ bravo ! i j dalej, sam znam rodzinę w której matka nie chciała w takiej samej sytuacji pozwać męża, bo bała się że sama sobie nie poradzi, a akurat kobieta obroni się przed takim gnojem!!! a w sytuacji jak ma kilkumiesięczne dziecko na rękach to już wogóle POWINNA SOBIE PORADZIĆ BO CO BIĆ SIĘ NIE UMIĘ, głupota z was bije, a poza tym tak jak mówię kobiet i dzieci się nie bije, to sprawa honoru i własnego poczucia godności, ja kobiet nie bije i nie zamierzam a kto ma inne zdanie to żal mi was...
wiesz co? gówno, większego idioty i debila od siebie to nie widziałem ale ty bijesz wszystkich na łeb na szyję, kurwa kochasz się w tym frajerze, i wszystko sobie próbujesz tłumaczyć...
Skoro po tak nic nieznaczącym (i mało prawdopodobnym) incydencie "przyjaciele" nie chcą go znać, to znaczy, że to nie są jego przyjaciele. Za to w moich oczach nic nie stracił.
http://www.pudelek.pl/artykul/26017/przylozyl_jej_bron_do_skroni/ jak myślisz trollu że sprowadzisz mnie na swój poziom to się grubo mylisz, jesteś takim samym śmieciem jak on...
Śmieciem jest ktoś, kto obraża drugą osobę bez powodu, wielkim śmieciem jest ten, kto obraża kogoś, kogo nie zna.
Możesz przedstawić jakieś dowody? Mel palnął głupstwo, że się ożenił z tym pasożytem. I teraz ta suka chce go maksymalnie wykorzystać w czym pomagają jej pejsy.
Nie przesadzasz z tymi "artykulikami" z pudelka? ;)
Pamiętajmy o tym, że prasa podsyca i koloryzuje.
Po 2. gdzieś obiło mi się o uszy, że akcja "wybite zęby" pachnie lekką prowokacją.
Za 2-3 artykuliki napiszą, że na dzień dobry pociągnął jej z główki i tak rozpoczęła się ich miłość.
Wiesz co - ostatnio szmatławiec radaronline podał że Oksana "twierdz" choć nagrane nie ma, że Mel "chciałby mieć krew żydowską na swych rękach" - ciekawe ile Żydki zapłacili żeby podsycała histerię w chorobliwie politycznie poprawnych mediach amerykańskich??? Jego jedyny błąd, za który naprawdę mam do Gościa żal (bo naprawdę uwielbiam Jego twórczość) to to że pomyślał fiutem, pewnie "po pijoku" i przespał się z tą ruską zdzirą a potem zostawił swoją żone i dzieci. Naprawdę wierzysz że CZTERDZIESTO letnia kobieta (która zresztą ma już dziecko z Timothy Daltonem) nie zna swoich dni płodnych lub nie potrafi stosować środków antykoncepcyjnych???? Naprawdę biedna/pokrzywdzona.... Rzekomy incydent miał miejsce w styczniu/lutym a mieszkała z Nim jeszcze prawie pół roku i skrzętnie zbierała materiał dowodowy "podpuszczając" Go przed każdą z rozmów, a następnie sprzedała wszystkie "ustawione" pomuje jakiemuś szmatławcowi. Ciekawy jestem tylko jednego - czy podłożenie się Melowi to była jej prywatna inicjatywa, którą potem przedstawiciele Narodu Wybranego skrzętnie wykorzystali, czy też od początku była przez nich podstawiona???
Jeśli ktoś jest tak jak ja fanem Mela i chce otrzymywać faktycznie najnowsze informacje o tym pseudo-skandalu - proponuję wpisać w google Mel Gibsom IMDB - i klikać na link related articles - nowy pojawia się praktycznie co 1 h. Swoją drogą znalazłem sobie nowe "hobby" - wszedłem w coś takiego jak plotek - coś zbliżonego do szmatławca pudelka, choć udaje że ma troszkę "wyższy poziom" - portal głównie dla koła gospodyń domowych i sfrustrowanych/wyemancypowanych nastolatek - przeważają komentarze "bydlak; gnój; do pierdla; do piachu z nim" - i czasami naprawdę mnie cieszy wrzucenie tam komentarza o Melu który zdecydowanie nie współgra z polityką medialną plotka - jeśli ktoś naprawdę lubi Mela (niezależnie od głupot/krzywd które wyrządził własnej rodzinie - swoją drogą naprawdę wysoką klasę pokazała Robyn Gibson broniąc Go przed absurdalnymi zarzutami tej zdziry - pomimo niewątpliwej krzywdy i wstydu który Jej narobił) i chciałby choć trochę podreperować Jego wizerunek co prawda tylko w oczach części społeczeństwa "myślącej inaczej" tj. fanów Big Brothera i Dody - zapraszam na "łamy plotka-wyłącznie wypociny o Melu" figuruję tam jako Hermann i większość moich postów jest po kilku godzinach/dniach ukrywana jako "poniżej pewnego poziomu" choć nie zawierają wulgaryzmów....