Witaj Zgrozo! Snujesz się za panem Hra ...służby wywiadowcze;-)?To Twój styl?:-P
Pozdrawiam na kawęiiii zapraszam i mleczko i cukier i coś słodkiego też do kawy się u nas znajdzie :-P
Nie tylko ja się snuję za Panem HRA.... Blackbb4 zostawił całą smugę postów podążających za szlachetnym HRA....
negatywnych postów. Ja to przynajmniej sympatyczna jestem.
Zresztą Pan HRA bardzo lubi jak ja się za nim snuję :D
Mylisz się. HRA lubi tylko ukraińskie prostytuki.
takie jak Mila Kunis na przykład.
porządne i piękne polki są powyżej jego gustów.
Nie wtrącaj się do rozmowy porządnych ludzi.
Załóz sobie swój temat i tam siej swój rasizm.
Mila Kunis rządzi !!!
ot. co.
Nie warto ,fakt .Służby wywiadowcze kręcą takim KÓŁKIEM WARIATÓW co wieczór.
Rozmowa porządnych ludzi wręcz rasy ...psiej nie panów.
widzę że naczelny obrońca ukraińskich lachociągów na swoim miejscu.
wiesz jak Mila Kunis zrobiła karierę?
właśnie tak !
Widzę, że król dworcowych , męskich, szaletów w końcu się odezwał.
Coś długo milczałeś. Usteczka bolały czy gardziołko ?
Widzę że tęskniłeś skoro tak sie dopytujesz.
tępiłem ukrainskie i ruskie prostytutki na polskich drogach. jedna wyglądała jak Mila Kunis. Druga jak Pola Raksa.
Zupełnie ci się w głowie porzewracało. Przestań już pisać o swoich chorych obsesjach, bo to nie tylko obrzydliwe, ale zwyczajnie nudne.
To ty filutku nieustannie wypisujesz głupoty o Ukrainkach. W przeciwienstwie do ciebie jestem normalny, wszelkie obsesje są mi obce.
Pewnie cię kiedyś jakaś mądra Ukrainka w torbę kopneła i pełen urazy i żalu zachowujesz się jak bezmyślne bydlę obrażając te sympatyczne kobiety.
Ukrainki to cwane, przebiegłe i zdzirowate kobiety.
W życiu nie dotknę żadnej ukrainki, to tylko Ty się ślinisz na widok ukrainek. , mam do siebie szacunek i szacunek dla historii mojego kraju. Na ukrainie same mi sie narzucały,mi i moim kolegom nawet wiedząc że niektózy są w związku. One podrywają polaków udając skromne. Ich jedynym celem w życiu jest złapać mężą. Nie lubie nie ambitnych kobiet. A po za tym to ukraińcy. mordercy. dziki , zacofany naród.
Tylko ty jeden masz do siebie szacunek i jesteś w tym zupełnie osamotniony. Nikt nie szanuje rasistowskich szumowin.
Takimi jak ty , wyłącznie się gardzi.
A skąd Ci się wzięła taka miłość do ukrainek ? To jest aż nienormalne, żeby tak sie za kacapkami uganiać. Nikt ich nie broni tylko Ty.
Któraś Ci obiecała sie oddać za darmo ? xD
Miłość do kobiet w ogóle powinieneś zapytać, ale żeś głupi jak but , to i jak zwykle głupio pytasz.
W niezbyt normalnej ,to ty sie rodzinie wychowałeś.
Każda mi daje za darmo, bez względu na narodowość.
A więc kochasz wszystkie kobiety.
w takim żadna sie nie poczuje przy Tobie wyjątkowa. bez względu na narodowość.