Naomi ScottIII

Naomi Grace Scott

7,8
7 259 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Naomi Scott

Widziałam ją w Terra Novie i Lemoniada Gada, jest naprawdę utalentowaną aktorką, mam
nadzieje, że będzie miała więcej ról na swoim koncie, bo chętnie obejrzę z nią film bądź
serial ;D

Iza94

hmm filmy pewnie beda na poziomie obyczja,dramat

Iza94

Utalentowana aktorka? która? ta z Terra Novy? Chyba kpisz, takiej nijakiej "aktorki" z jedną miną wiecznie strzerzącymi się na okrągło zębami? gdzie tu gra aktorska, bo ja jej nie widzę, tym bardziej ze w tej dziadowskiej produkcji wzięli samych amatorów. To już w klanie potrafią lepiej grać...
Każda jej scena jest tak sztuczna ustawiona, zero jakiejkolwiek spontaniczności, jak strach na wróble.
We wszystkich scenach "gra" tak samo, albo ma głupią minę, albo wytrzeszcz zębów, utalentowaną aktorą może być np. "Lauren Cohan" z The Walking Dead.

jan614

Naomi pomimo młodego wieku spisuje się bardzo dobrze. W "Terra Nova" była najsympatyczniejszą postacią, której nigdy nie miałem dość na ekranie. W "Lemoniada Gada" też zagrała fajnie, a w naszej polskiej produkcji - "Our Lady of Lourdes" spisała się rewelacyjnie, w tym filmie jej mimika i sceny przerażenia była bardzo dobrze zagrane. Liczę, że zrobi się o niej głośno.