Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

ma ktoś może jakieś źródło z którego można wziąć jego e-mail?? Albo adres albo cosz.?

Uzalezniona

Gdy jest w UK podpisuje ileś tam zdjęć, a jego agent to wysyła. Ci którzy wysyłają zdjęcia i koperty zwrotne mają szansę na pierwszeństwo. Inni mogą czekać nawet rok. Rozumiem, że dostaje dużo listów, ale jak już mówiłam: NIE PODPISUJE WSZYSTKICH ZDJĘĆ NARAZ. Nikt normalny przecież nie wykonałby tego.

I autografy są autentyczne. Każdy kolekcjoner autografów wam to powie...

janetka

A skąd wiesz, że wzór tego autografu to nie jest np podpis jego sprzątaczki?

mamsupernick

Ej no tak źle chyba z nim nie jest. ;p Jak powiem to kuzynce to mnie zbeszta.

mamsupernick

Autograf z którym porównywano podpisy został zdobyty osobiście. Sama też znalazłam podobne autograf na ebayu:
http://cgi.ebay.pl/TWILIGHT-EDWARD-ROBERT-PATTINSON-AUTOGRAPH-PHOTO-COA_W0QQitem Z400042270427QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_15?hash=item400042270427&_trksi d=p3286.m63.l1177
http://cgi.ebay.pl/Twilight-Robert-Pattinson-Signed-4x6-Photo-with-COA_W0QQitemZ 220392112611QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item220392112611&_trksid= p3286.m63.l1177

Są one z COA(Certificate of Authenticity-Certyfikatem autentyczności).

janetka

Serio? To jak wytłumaczysz fakt, że moja koleżanka tydzień temu dostała autograf od Pattisona, z UK wysłany dokładnie dzień przed dostaniem przesyłki, kiedy w tym czasie Robert był w USA na zdjęciach do New Moon? Co przysłali mu autograf do USA, żeby podpisal i odesłał? Tym bardziej że było z dedykacją, i była odpowiedz do listu?

Uzalezniona

Wytłumaczenie jest jedno. To nie on odpisuje i tyle, żadnych ale.

rattyMonster_

Teraz wytłumacz to wszystkim psycho fankom które całują jego niby autograf w nocy wołając - Edward przyjdź , otwarłam okno!

Uzalezniona

*otworzyłam [okno]

<za krótki>

cholera nadal

Uzalezniona

Chcesz, żebym zgineła w czasie wytłumaczania psycho fankom, że Robert nie odpisuje na listy tylko agent, a Edłardo nie przyjdzie wieczorem ?
Nie chce tak młodo umierać.! ;DD

Uzalezniona

W zasadzie mam to gdzieś. Mnie wysyłanie próśb o autograf jakiegoś Pattinsona nie bawi, a jeśli Was tak to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam powodzenia w otrzymaniu prawdziwego podpisu. Tym samym kończę swe rozważania na ten temat, bo nie lubię pisać o niczym, a tak czuję się w tej chwili.
Pozdro.

mamsupernick

ej no naprawdę on ma miliony fanek teraz i nie ma czasu na podpisywanie zdjęć. Jedno zdjęcie pisze reszta jest kserowana xD to się nazywa szoł -biznes:D

arwena16

no no ;]
Ale dla wielu samo dostanie odpowiedzi jest już wielkim wydarzeniem, a jak ktoś chce wierzyć, ze autograf jest autentyczny to i tak będzie wierzyć.
Dla mnie to pic.

Ale może nie zabijajmy już ludzkich marzeń :O

Shelby1603

no może masz rację xD może trochę za ostro ;]
tak tak, dobra!
ROBERT PATTINSON ODPISUJE AUTENTYCZNIE NA KAŻDY LIST!
siedzi wieczorami i pisze, i pisze i wciąż pisze :D

arwena16

I tylko w przerwach na lunch, sra i pije.

Uzalezniona

buahahahahahahaha xD

arwena16

no cóż, nie musicie mi wierzyć w autentyczność jego autografów

jeśli nie kolekcjonujecie autografów lub nie jesteście jego ogromnymi fankami, to ten temat was nie dotyczy.

"(...)kiedy w tym czasie Robert był w USA na zdjęciach do New Moon(...)"
skąd wiesz? mówił Ci?

"wysłany dokładnie dzień przed dostaniem przesyłki"
a kiedy kuzynka wysłała prośbę?

janetka

Ej halo halo halo xD
ja nie mowię że żaden autograf nie jest autentyczny bo jakieś na pewno są xd w końcu jest gwiazdką i podpisuje je ale sądzę że jest ich na świecie może 1000 może 2 tys ale nie więcej :D reszta to kserówki:)

janetka

"(...)kiedy w tym czasie Robert był w USA na zdjęciach do New Moon(...)"
skąd wiesz? mówił Ci?

Jaja sobie robisz? Przecież w czasie kiedy kręcili film, cały Internet obiegły zdjęcia, i daty od kiedy to kiedy.

"wysłany dokładnie dzień przed dostaniem przesyłki"
a kiedy kuzynka wysłała prośbę?

Mam Ci podać dokładnie dzień, miesiąc, i godzinę? Czy wystarczy zwykłe - Nie wiem nie pamiętam, nie jestem jej podręcznym kalendarzykiem.
Ale wiem że dostała dosyć szybko odpowiedź, różnica 7-10 dni od wysłania prośby, została wysłana przesyłka która szła jeden dzień z niedzieli na poniedziałek czy jakoś tak, zadowolona? :)

janetka

Ja jestem ogromną fanką chyba^^, ale autografów nie kolekcjonuje-fakt ;]
a sie udzielam, bo balam się, że przez mojego offa z poprzedniej str. temat padnie, ale widzę, że ma się dobrze, więc idę sobie juz ; )

ale jak juz dostaniecie te odpowiedzi to wrzućcie skany czy cóś...
Ocenimy autentyczność ;>

Shelby1603

"Ej halo halo halo xD
ja nie mowię że żaden autograf nie jest autentyczny bo jakieś na pewno są xd w końcu jest gwiazdką i podpisuje je ale sądzę że jest ich na świecie może 1000 może 2 tys ale nie więcej :D reszta to kserówki:)"

porównaj, czy są skserowane:
http://www.fanmail.biz/feedback/Robert_Pattinson.html

"Mam Ci podać dokładnie dzień, miesiąc, i godzinę? Czy wystarczy zwykłe - Nie wiem nie pamiętam, nie jestem jej podręcznym kalendarzykiem.
Ale wiem że dostała dosyć szybko odpowiedź, różnica 7-10 dni od wysłania prośby, została wysłana przesyłka która szła jeden dzień z niedzieli na poniedziałek czy jakoś tak, zadowolona?"

Dość szybko, ale z tego co wiem, teraz dużo ludzi dostawało odpowiedzi. Ja sobie oczywiście nie trafiłam w "odpowiedni" czas i czekam na odpowiedź od grudnia. Ale też zawaliłam, bo nie wysłałam zdjęć...

janetka

Em, no ja jestem jego fanką, ale nie bawie się w jakieś duperele typu autografy, bo wiem, że mi nie odpisze mi ani nie chce mieć czegoś takiego w domu.

rattyMonster_

rozumiem

ja zbieram autografy i chciałabym mieć jego w kolekcji, skoro WIEM że odpisuje

arwena16

masz moze jego email czy cos w tym stylu plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

janetka

mówicie ze na listy odpisuje ktos tam..A gdyby sie prywatnie do jego domu wysłało..To by przeciez on musiał odpisac ;]

Leorentha

no to weź i wyslij ;]

Shelby1603

Dobij się teraz do jego adresu domowego :)
życzę powodzenia:)

arwena16

A czy ja powiedziałam ze taki zdobęde.? albo ze w ogóle jest taka mozliwosc zeby ktokolwiek zdobyl.. ;]

Leorentha

no właśnie xD w tym sęk że nie ma xd
chyba że masz znajomości w londynie:)

arwena16

hmm watpie czy aby nawet jaki kolwiek znajomosci tu pomogly... sadzac po poruszeniu na stronach pl pod oknami jego domu koczuje juz tłum napalonych londynskich nastolatek majacych nadzieje na spotkanie swojego 'boga' a szczerze mowiac to chyba kazda dziewczynka ma w zyciu okres platonicznej milosci do aktora piosenkarza itp zyje swoim wyidealizowanym ksieciem marzy tym ze moze jakims cudem ja znajdzie i zabierze na bezludna wyspe z dala od tlumow i cywilizacji i beda mogli zyc dluugo i szczesliwie hehe na szczescie z tego sie wyrasta bo chyba kazda sie kiedys w tajemnicy przed swiatem podkochiwala w kims kto w szarym swiecie nie mial racji bytu;P a co do autografow sa bezpieczne dopuki pasja nie przeradza sie w obsesje...z reszta co za roznica grunt to miec cel w zyciu :) poszukaj na Nothing Hill tam mieszkja gwiazdy;)

kika2008

Hej wszystkim!
Tak jak niektóre osoby wyżej , tak i ja uważam , że marzenia są bardzo ważne. Myślę iż uświadamianie po 1000 razy osób, że te listy, podpisy itp. nie są wysyłane przez Roberta Pattinsona jest po prostu bezsensowne. Moim zdaniem to nie Robert wysyła to wszystko. Z wieloma osobami się zgadzam, ale też proszę abyście nie zabijali ludzkich marzeń. Nie robicie tego dla tych osób, które w to wierzą, ale dla swojej satysfakcji, aby myślec, że jesteście od nich lepsi, czy mądrzejsi. Moim wpisem nie chcę nikogo urazic, ale zaapelowac do was, bo marzenia są ważne i nie warto ich niszczyc, bo każdy ma jakieś chociaż najmniejsze marzenia. Sama jestem fanką Pattinsona, lecz bardziej podoba mi się książkowy Edwrd, którego sama sobie wyobraziłam.

Do osób, które zostały na tym forum objechane po całości:
wasze marzenia są bardzo ważne. Nie słuchajcie tych, którzy z ,,uporem maniaka" próbują wam wyperswadowac je z głowy. Nie martwcie się, piszcie te listy itp. dalej, bo nie ważne co inni myślą tylko ważne co wy myślicie.

Do wszystkich:
Przepraszam za tak długi wpis ;)

anula6

ja osobiście się nie gniewam.
I uważam, że bardzo mądrze mówisz.
:)
pzdr.

Uzalezniona

No i jak się skońćzyła ta historia?

BUNCH

Dwa słówka dla wszystkowiedzących. Tak się składa,że aktorzy,piosenkarze, sportowcy - podpisywanie zdjęć mają zawarte w kontraktach.Jest to przecież doskonały sposób na reklamę. I większość z nich , z mniejszą lub większą ochotą to robi.
Znam akurat sprawę , z działki sportowej - zawodnik 2-3 razy w miesiącu
ma obowiązkowe podpisywanie zdjęć (z dedykacjami, czy bez).Bywa, że siedzi 1 do 2 godzin i podpisuje (o stanie ręki już nie wspomnę) I na tym kończy się jego rola - korespondencję wysyła agencja czy też klub.
Pytanie o podpisywanie zdjęć przez Roba , padło już w czasie kręcenia
"Twilight". I ktoś z agencji z Londynu wyjaśniał, że podczas pobytu
Roberta w Stanach - korespondencja jest tam dostarczana i po podpisaniu
wraca do Londynu,skąd jest odsyłana do fanów. Na odpowiedź czeka się przeważnie 3 do 4 miesięcy, ale myślę,że warto.
A tym lekceważąco wyrażającym się o zbieraniu autografów , chciałam powiedzieć,że sami nie wiedzą ile tracą. Autografy zbieram od lat(jedni łowią ryby,inni chodzą na grilla, a ja kolekcjonuję podpisy) , mam sporą kolekcję i masę miłych wspomnień związanych z osobistymi kontaktami z aktorami,piosenkarzami czy sportowcami .

sylvinha47

no to ok a jego strona internetowa?
prooosze ;]

misia_96

Szukałam oficjalnej strony internetowej, ale nie znalazłam. Nie ma? Ano chyba nie ma. Nie wiem. To znaczy znalazłam jakąś, ale nie wiem, czy to taka na pewno oficjalna. Dziwna jakaś była. :)