Fajny jest. Cedrik mu dobrze wypadł i podobała mi się jego charakteryzacja w zmierzchu ( chociaż nie oglądałem:)
raczej metki "idola nastolatek" bo przez to jest postrzegany mniej poważnie (nie wiedzieć czemu! ale cóż...ludzie)
http://www.kobieta.pl/gwiazdy/emocje/zobacz/artykul/namietny-sexy-niesmiertelny- robert-pattinson/stan/1/
no ok.
Ale czy Wg Ciebie już istnieją jakiekolwiek podstawy, by mieć AŻ tak wielką nadzieję, że Robert za kilka lat stanie się aktorem pokroju Deppa?
na podstawie m.in. bardzo trudnej roli Dalego. Skoro tutaj dał radę, to za pare lat jak dobrze pójdzie będzie jeszcze lepszy.
poza tym to JA mam taką nadzieję. naprawdę, nie musisz jej podzielać;]
no raczej, raczej, nie inaczej ;]
staram się jakoś poszerzyć Waszą dyskusję, ale coś kulawo to idzie.
A Little ashes jeszcze nie widziałam. Kto wie...może kiedyś jeszcze będę w stanie podzielić Twoje zdanie? :]
a wracając do tego 'klimatu' jego gry, bo nie chce mi sie pisać 2 postów ;p...czy aby na pewno to 'klimat' a nie może po prostu urok- szeroko rozumiany- Pattinsona?
Oczywiście, że tak.
Choćby w HTB... Rob pokazuje, że ma coś więcej oprócz urody.
Ma swój specyficzny talent, który kiedyś się rozwinie na tyle, by przekonać wszystkich, że to nie tylko wymuskana lala...
czy aby na pewno jesteś mężczyzną?
xDDD
gwoli jasności- pytanie pozbawione jest choćby grama złośliwości :>
chodzi o to, że on ma swój "klimat" gry. niewielu aktorów taki ma. a Depp jest mistrzem w tej dziedzinie
Wszystkie 4 części..
Nawet dopadłem w necie "Zmierzch oczami Edwarda"..
Ale sobie darowałem.. Wolę poczekać aż wydadzą normalnie..
Twoja ulubiona część?
jeej, trudno wybrać... ale chyba pierwsza, mimo, iż w drugiej było duuużo Dżejkoba ;P (bo jeśli chodzi o książkę-jestem w jego drużynie ;]) a potem trzecia ;]
a Twoja?
Zmierzchu Edwarda też nie czytałam.
to coś innego.
fajnie ze ktoś z płci męskiej go lubi.
jak juz mowilam fanką jego(urody?) nie jestem ale też go lubię
a dla Was respect ;D
Ja czytałem.. Lepiej najpierw przeczytać niż oglądnąć film.. Bo później coś nie gra xD Wiem bo sam przez to przechodziłem ;]
Jestem już po oglądnięciu LA..
balam się że symaptyczny kolega, ktory zajrzal na inne forum o pattinsonie też tutaj poslal miłą wiżankę
to zachęcam to przeczytania :)
SugarGuitar, jakie wrażenia masz na myśli?
zakupiłam dzis bilety na Pottera ( na premierę)
zobaczymy jak to wyjdzie
noo raczej;] mimo iż z części na część coraz bardziej mnie załamują. Tzn. Czara Ognia była chyba najlepsza, ale Zakon Feniksa doprowadzał mnie do łez.
ale uwielibam HP, przeczytałam wszystkie części, więc idę ;]
ja też idę ;d
nie ma co :D już się ze wszystkimi kumpelami umówiłam ;d
ale mam nadzieje, że ta część mnie nie załamie xd
jesetm wielką fanką tworczości Salvadora Dali i czekam na film LA:P
ciekawa jestem Robcio w roli geja:P
ja również. dlatego pragnę sprostować fakt, że Salvador był gejem. On był bi;] bardzo lubił i kobiety i eksperymenty w każdej dziedzinie życia i nazywanie go gejem jest w sumie ograniczające ;P
jasne! pewnie ze nie był
pragne przypomnieć rownież ze cale zycie w sumie sie onanizowal
skąd tez "Wielki masturbator"
buhahaha nie moge przy tym xD jak wypowiadam te słowa nagłos to mam zgon ;P
mam już bilety na premiere HP ^^
ważna sprawa:
wszystkich fanów Roberta zapraszam na nowe forum:
http://www.robpattinson.fora.pl/
pomóżcie nam rozkręcić;]
Wrażenia całkiem dobre. Choć nie lubię takich filmów. Rola Roberta świetna. Ale i tak będę musiał obejrzeć jeszcze raz LA tylko z napisami!
Bo mogę się założyć, że polowe źle zrozumiałem.
Jestem mile zaskoczona ;D
Do tej pory każdy facet na słowo "Zmierzch" reagował bardzo gwałtownie, coś typu "O Boże!!!!"