Fajny jest. Cedrik mu dobrze wypadł i podobała mi się jego charakteryzacja w zmierzchu ( chociaż nie oglądałem:)
Z tego, co wyczytałam gdzie indziej to do Londynu :).
Zazdroszczę Ci barrrdzo. Chętnie bym sobie pogawędziła po angielsku.
Ten temat to jakaś prowokacja. Albo pod nickiem nie kryje się facet.
Ps. On w zmierzchu był jakoś ucharakteryzowany?
No dla mnie charakteryzacja to coś więcej niż tylko umalowanie do zdjęć.
Z nowszych przykładów: Joker w "Dark knight" był dobrze ucharakteryzowany. W filmach kostiumowych możemy mówić o charakteryzacji, ale w "Zmierzchu"?
Chwila, chwila. Jetsem chłopakiem w 100% i więcej. Więc proszę nie pisać mi tu takich zmyślonych bajek o tym,że jetsem dziewczyną!
Ja go naprawdę lubię!
To był fotoszop jak nic, a cóz z tego?
Nie powielajmy schematu, ze tylko dobrze zbudowani, umięsnieni, 'przypakowani' konskimi sterydami :D
Wszakże Robert ma wiele innych- ważniejszych- zalet ;>
"Magazyn Glamour opublikował listę 50 Najseksowniejszych Mężczyzn na Świecie, wybranych przez czytelniczki.
Na pierwszym miejscu znalazł się Robert Pattinson wyprzedzając tym samym Johnnego Deppa i Hugh Jackmana."
Może wypowiesz się trochę więcej, Napiszesz dlaczego uważasz że jest świetny,Moim zdaniem jest beznadziejny jego jedynym walorem jest że jest przystojny i ładnie się uśmiecha.Jego rolo są strasznie proste mało w nich aktorstwa,Zdecydowanie lepiej by się nadawał na modela.
Widziałam sporo filmów jednak zdecydowanie powalił mnie na kolana w Piratach z Karaibów.. świetnie tam zagral xD
Cedrik wypadł mu bardzo dobrze, choć miał tam nie wiele do zagrania, ale liczy się jak to zrobił.Uwielbiam jego chrakteryzację w "Zmierzchu", ale za to go chyba prawie wszyscy cenią...W "Vanity fair" też nieźle wypadł<codzi mi o te fragmenty, które oglądłam na youtube>.
A tak ogólem to jest nawet ładny...
on jest ciekway z twarzy, nie jest przeciętny. mo w sobie to coś fajnego, innego...
to sprawia że chce sie go oglądać ;)
hymmm... własnie naszł mnie żeby obejrzeć sobie fragment w którym gra Pattinson w "Vanity Fair" no i muszę przyznać że bardzo fajnie tam wyglądał ;D
korzystnie wygląda w tym ubranku ;P