Fajny jest. Cedrik mu dobrze wypadł i podobała mi się jego charakteryzacja w zmierzchu ( chociaż nie oglądałem:)
-Cześć Marcin jestem
-Alicja, miło mi
-Lubię Pattinsona!
- *ona otwiera szeroko usta ze zdziwienia*
- *on ją całuje*
xD
Ha.. No co w tym takiego dziwnego..
Nikt się nie dziwi gdy facet powie że lubi Brada Pitta..
Powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem LA...
nie nie nie to podryw na "Lubię faceta" XDDD
wieeesz, różnie to z tym bywa;]
mówiłam! ;] Robert jest tam genialny, lepiej wyjść nie mogło xD i jeszcze ten hiszpański akcent na jego brytyjski ;p
Mnie bardziej zaskoczyła fabuła filmu..
Wiesz.. wszędzie tylko gadali o scenie pocałunku Roberta z facetem..
A to jest naprawdę smutny film..
gadały o tym nastoletnie-zawiedzione-psajcho-fanki ;]
nie uważam, żeby był szczególnie smutny. po prostu życie, była miłość i się skończyła... nie jest to wesołe, ale bez dramatów. ja na to patrze z kontekstu biografii Dalego. on potem wyszedł dobrze, a "tego poety" i tak nie lubiłam.
Ja tylko zapoznałem się ze skróconą biografią Dalego na potrzeby filmu.. Więc nic nie wiem zbyt dokładnie...
Najlepsza scena w filmie wg Ciebie?
trudno mówić o najlepszej, ale uwielbiam tą, jak kradną rowery i tą, jak z obrazem Little Ashes.
a wg Ciebie?;>
Wg hmm.. trudno szukać najlepszej.. Hmm.. Chyba ta końcowa.. Jak jest wymalowany czarną farbą..
Hmm.. Może i poszukam.. Na razie skupiam się na szukaniu napisów!
widzę, że napisy wjechały Ci na ambicje ;>
ja bym wolała ang napisy, ale takich też nie znalazłam ...
Nie tylko faceci ;p Ja po HP żywiłam co do niego wielkie nadzieje, a teraz... cóż, wolę nie opisywać moich uczuć, żeby za chwilę nie zostać zagryzioną xD
na Edwarda jest za mało wyględny
http://3.bp.blogspot.com/_e1notN346VU/R-k374_oBTI/AAAAAAAAABE/gFTLHi6edVA/s320/E dward%2BCullen.jpg
tak powonien wyglądać Edward
chciabym go zobaczyc w roli jakies buntownika
typu James Dean.
njjje, ten jest taki lowelasowaty, metroseksualny, njjjee.
ja bym go chciała zobaczyć w roli detektywa z humorem typu House^^
on nie jest z wyglądu taki cyniczny żeby zagrać taką rolę..
Jeśli brać pod uwagę jego wygląd.. facet idealnie pasuję do komedii romantycznych..... niestety...
;P
eeej na Twoim obrazu jest ta laska z House'a?;> bo co patrze na miniaturke to mi sie wydaje, że to ona.
Jimmy coś Ci nie pasuje?????
Sugar, to Claudia Cardinale, jedna z najpięknyjszych aktorek swiata...
szczególnie lat 50-tych i 60-tych
do Cedrika się zgodzę, w Zmierzchu było znośnie, ale żeby robić z niego bożyszcze kobiet?
Na pewno nie
lays, racja.
było tylu przystojnych facetów..
Słodka Gitaro, wpadki sie zdarzają. Claudia nie jest tak rzpoznawalna jak Audrey (ale jeszcze zyje)
Jak dla mnie fenomen Roberta składa się na kilka czynników.
*Według mnie jest przystojny. To też kwestia gustu, ale na pewno nie jest tak, że jest brzydki.
*Zagrał rolę idealnego mężczyzny.
*Jest muzykiem :P. Wiele kobiet pociąga taki "imidż". Niegrzeczny chłopak z gitarą w ręku.
*Mimo tych wszystkich pisków, nagabywań, braku prywatności jest naprawdę sympatyczny dla swoich fanów. A w wywiadach, według mnie, jest taki "na luzie", z dystansem do siebie.
cale zamieszania dotyczy chyba bardziej edwarda niz samego roberta.robert wydaje sie naprawde mily z poczuciem humoru i pieknym usmiechem(mieszanka doskonala).ogladalam wywiady z nim i jestem pod wrazeniem jego osoby.jezeli mu nie odbije po kolejnych czesciach bedzie wspanialym czlowiekiem i aktorem.kazda z nas zna kilku takich mikow newtonow ale rzadko trafia sie taki edward.a to ze jest wampirem tak bardzo sie nie liczy.bo w zyciu nie chodzi o to zeby przezyc tylko zeby zyc.
:):):)
pożegnam Was fani i antyfani Pattinsona na 2 tygodnie
jak go spotkam gdzieś po drodze to rzecz jasna pozdrowie go/przeklnę go w Waszym imieniu :)