Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

On jest beznadziejny!! Zagrał w jednym filmie i jakieś jebnięte nastolatki od razu dają mu 10!! Zal!!

Chimeria

A w czym ci się on nie podoba ?
A poza tym że nastolatki dają mu 10 to nie znaczy że są jebnięte .
Ja mu dałam 10 i jakoś mi się nie wydaję żebym była jebnięta.

martiw1995

Rocznik '95..
Tu nie chodzi o wygląd, że ma się nie podobać.
Po prostu nie gra na najwyższym poziomie, toteż nie należy mu się miejsce w TOP100.
Chociaż założyciel tematu też bardzo mądry.
Wystawianie ludziom 1/10 tylko dlatego, aby zbić ich z toplisty jest na równie wysokim poziomie co dawanie mu 10/10.
Nie od dziś wiadomo, że średni polak, a raczej średnia polska nastolatka za dużo oleju w tych czasach nie ma (są wyjątki, prawda), dlatego toplista na filmwebie nie oddaje zbyt realnie poziomu aktorów i filmów.
Do aktora nic nie mam, ale wywyższać go ponad poziom przeciętny to pomyłka.

Maatin

Zgadzam się z tym że nie chodzi o wygląd , ale mi się bardzo podobałą jak zgrała w ,,Zmierzchu" i w ,,How to Be " i właśnie dlatego dałam mu 10 .
Chociaż wiem że są lepsi aktorzy.

martiw1995

Jeżeli są lepsi, a jemu dałaś 10 to co dałaś lepszym?

_queen__

Zgadnij też 10.....
Jak kogoś lubię to daje mu 10 coś w tym dziwnego?

martiw1995

To, że nie czujesz potrzeby wyróżnienia tego aktora, który jest lepszy. Rocznik 95?

_queen__

...... A kto ma być lepszy ? Ja lubię wielu aktorów np. Bruce Willis czy Johnny Depp.

martiw1995

Czasem aż brak mi słów. Ja nie cierpię Toma Cruise'a. Mam dać mu jeden, bo go nie lubię?

martiw1995

a tak w ogole to on nie zagral w jednym filmie po prostu ty chyba go w jednym widziales/as

Chimeria

Nie rozumiem po co ten cały temat. Co Ci przeszkadza, że jest w top 100? Zgadzam się, że nie zasłużył sobie jeszcze na to miejsce dorobkiem filmowym, ale nie zgodzę się, że jest beznadziejny. Poza tym to nie ma znaczenia na jakim miejscu jest bo prawdziwi znawcy kina i tak wiedzą jak powinna wyglądać ta cała lista. To jest głos większości, i to, że reszta ma takie poglądy a nie inne to już ich sprawa. Przecież nagród za miejsca nie dają, a naprawdę dobrzy aktorzy nie potrzebują specjalnych miejsc bo ludzie i tak wiedzą na ile ceni się ich talent.
Pozdrawiam;)

Chimeria

Uważam że on nie jest tak beznadziejny jak uważasz ,owszem nie jest najlepszym aktorem na świecie i z tym się zdecydowanie zgadzam ,że większość pustych nastolatek daje mu 10 punktów za sam wygląd.
I współczuje chłopakom bo jak któryś skrytykuje Pattinsona to od razu zaczyna się wyzywanie dziewczyn rocznik 94,95,96 że zazdroszczą itp.
I dziewczyny w tym wieku przełożyły się z HSM na Zmierzch i z Zaca Efrona na Robert i z Vennessy na Kristine .
Wystarczy tylko trochę poczekać i się pół polski znowu zakocha w jakimś tam lalusiu. Na pewno po tym wpisie gówniary się oburzą i będą pisać że go kochają i to nie prawda :/ to na tyle:D

marzycielka_

Temat jest bez sensu. Ale fakt, że Robert jest za słaby i nie zasługuje na TOP 100. To oczywiste, że nie chodzi o wygląd ale talent.

_queen__

za późno już jest w 100 :(:(:(:( będziemy wspólnymi siłami płakać :/

madzix9876543

Według mnie zasługuje on na miejsce w 100.Fakt,że nie zagrał w wielu filmach nie świadczy o jego grze. Jest on bardzo dobrym aktorem i poprzez to,że również dałam mu 10 nie czuje się w żaden sposób 'jebnęta'. ;] Więc oszczędź sobie tych żałosnych komentarzy na temat nastolatek.Tak bardzo przeszkadza Ci,że ten aktor jest lubiany przez niektóre osoby? (z pewnością nie tylko przez nastolatki) Pozdrawiam.

olkaaa009

Nie tylko, ale z pewnością zdecydowaną większość. I nie chodzi o to, że zagrał w niewielu filmach (bo to rzeczywiście o niczym nie świadczy), tylko o to, że jest gwiazdką jednego sezonu. A jego talent zamyka się w tym, że zagrał w filmie na podstawie książki, która wmawia, że jest ideałem.

_queen__

zobaczymy czy Twoje słowa się potwierdzą ;) mam nadzieje,że jednak będzie błyszczał więcej niż jeden sezon. ;)

_queen__

Taaa chodzi o talent z tym się zgodzę ale skoro uważasz że on nie zasługuje na TOP 100 to może pokaż swój talent, a nie TY szary człowieczku będziesz krytykował gwiazdy hoolywood co? Cwaniaczku.. A tak propo nie jestem jebnięta więc chamuj pięty kolego i nie jestem rocznik 95 bo uczepiłeś się jego jak rzep psiego ogona albo jakby jakaś 14-latka Ci krzywdę zrobiła tym że podoba jej się ten film ;/ a ile ty masz lat co? że za takiego pana się uważasz...

Chimeria

Filmweb spada na psy.. :/
I to fakt że nie wszystkie nastolatki są jebnięte.
Bo ja jestem dziewczyną z rocznika 93 !!
Ale jak widać jestem jednym z niewielu wyjątków. :)
To jest masakra jak słitaśne dziewczynki mówią: "O boże jaki ten Robert Pattinson jest boski!! Ahh.. A jaki słodki jest Zack Efron (czy jak mu tam)", a przy tym mało co nie dostają orgazmu! :/

Chimeria

Robert być może , albo na pewno jest teraz popularny tylko z względy na Zmierzch , ale być może jeszcze pokarze nie raz że jest dobrym aktorem.
A tak na marginesie to Zack Efron to wcale słodki nie jest .

martiw1995

Kogo ma pokarać ? I za co ? ... @_@

martiw1995

martiw1995: A tak na marginesie to Zack Efron to wcale słodki nie jest .

Eee.. na prawdę? xP
A ja myślałam że jest taki słitaśny :/

Chimeria

Że co????? On słitaśny??
Ta jasne......

Chimeria

filmwe spada na psy... a Ty go karmisz... ;]

Chimeria

widac,że masz duże mniemanie o sobie.(chyba nawet zbyt duże) ;] sądzisz,że takich cudownych wyjątków jak ty jest aż tak niewiele? kurcze...a ja myslałam,że pisze z kulturalnymi i 'niejebnietymi' osobami. :)

olkaaa009

dla jasności - poprzedni komentarz kierowany do Chimeria.

olkaaa009

Sry, ale jeśli ja dałem mu 10 to też jestem jebnięta nastolatką?
Wypraszam sobie.
Poza tym jest coś takiego, taka zasada, że o gustach się nie dyskutuje. Co ci do tego jak ktoś ocenia aktora. Oceniłeś - OK ale tego typu tematy świadczą jedynie, że Pattinson działa na ciebie jeszcze bardziej, niż na, jak to zostało określone, "napalone szesnastolatki".
Uważam że jest dobrym aktorem i tyle. Nie trzeba zagrać w 100 filmach żeby stać się dobrym.
Zresztą jeśli dla ciebie lista top 100 to jedynie lista 100 najseksowniejszych twarzy to gratuluję.
Pzdr.

xtomixx

Dla jasności - komentarz do Autora tematu.

Chimeria

.."żalem" jest ten też temat.. zresztą jak wszystkie akcje "anty/pro"..

.ja mu dałam 1 - może kiedyś się to zmieni (wątpię aby rola Daliego mu pomogła - dupą zaświeci i zrobi bara bara z innym facetem - łiii!!! Oscara mu :| ).. na razie - niczym się nie pochwalił poza urodą, a dla mnie to za mało ..

diana6echo

no i ok. Dziewczyna kulturalnie wyrazila swoje zdanie bez żadnych zbędnych epitetów tyczących się fanek czy osob,ktore poprostu lubią Pattisona. czy tak nie mozna czesciej? a nie 'jebniete nastolatki' ;]

olkaaa009

.co nie zmienia faktu, że szlag trafia gdy ten typ jest wyżej od np Erica Bany - gdzie Tatry a gdzie Himalaje? oO..

Chimeria

Podpisuje sie pod tym i takze apeluje o glosowanie jak najnizej przeciez nie moze miec oceny jak Pesci,Pacino,Deniro,Brando,czy Malkovic...zlitujcie sie no przeciez go ciezko nazwac aktorem...a dawanie takich ocen to porownywanie go z wielkimi kina

Chimeria

Ja dałam mu 10 ponieważ widziałam z nim kilka filmów. Jak dla mnie jego gra jest okej, wygląd też, wywiady też przeczytałam więc nie widzę powodu dlaczego miałabym mu dac niższą ocenę. I też nie wydaje mi się, żebym miała coś z umysłem ;]

na_krecona

Ale KOBIETO czy nie zdajesz sobie sprawy ze zeby dac ocene 9/10 czy 10/10 to potrzeba czegos wiecen niz to ze tobie sie podobal w ajkis tam marnych filmach lub ze wywiady ci sie podobaly??????na Allacha,Budde,Jezusa,Thora i Zeusa...takie oceny powinni dostawac aktorzy kultowi ktorzy przejda do kanonu lub juz w nim sa a szanse na to ten aktorzyna nie ma najmniejszych szans zrozumcie to ludzie prosze was opamietajcie sie

na_krecona

PS jego gra jest okej???????????????i dlatego ze jest OKEJ to dajesz 10?????to jaka jest gra np.Brando czy M.Monroe wg.Ciebie??????????powinni dostac chyba 10000000000000000 wg.tego typu myslenia

jagtiger

W zupełności zgadzam się z jagtiger !!
Chcę wiedzieć w takim razie co dajecie np. De Niro, Pacino i innym wybitnym aktorom!!
Nie mówię tutaj, żeby od razu dawać Pattinsonowi 1/10.
Chodzi mi o to, żeby nie porównywać go ocenami do geniuszy filmowych!!

Chimeria

No i tutaj się nie zgodzimy. Mnie Robert podobał się w filmach, w których brał udział. Za to np. Deniro nie lubię, nie oglądam z nim filmów i nie dam mu 10, właściwie nie dam mu żadnej oceny, bo nie fascynuję się nim na tyle, żeby go oceniać. M. Monroe - może to dziwne, ale nie widziałam z nią ani jednego filmu (a może widziałam a nie zwróciłam na nią uwagę. Robert jest jednym z kilku aktorów, któremu dałam ocenę, bo co nieco o nim więc i jestem wstanie go ocenić. W ogóle nie rozumiem dlaczego podważacie moje zdanie. Ja nie mam nic do aktorów, którym dajecie ocenę i nie czepiam się o to jaką dajecie. O gustach się nie dyskutuje i powinnyście to zrozumiec.

jagtiger

jeszcze nabluzgaj na nią i powyzywaj bo dała facetowi 10. Jesli wedlug niej jest dobrym aktorem i świetnie gra to dlaczego nie moze dać mu 10 ?! wedlug Ciebie dobrzy sa Brando,Monroe itp. a wedlug niej on. Dziewczyna juz wogule nie ma prawa do wlasnego zdania ?

olkaaa009

kierowane do jagtiger . ;]

Chimeria

Żal, to Ty masz na drugie imię :P przykro Ci, że ktoś go lubi? Bo mi akurat z tego powodu nie jest przykro :) każdy aktor musi w jakiś sposób zaistnieć i Robertowi się to udało. Zazdrość?

masquerade__

masquerade__ wcale nie jest mi przykro. Ja współczuję wszystkim, którzy nie widzą tego jaki jest beznadziejny. :)
I daję mu 1/10 bo widziałam z nim na tyle filmów by móc ocenić jego aktorstwo. :)

Chimeria

Po pierwsze Chimeria jesteś beznadziejnym użytkownikiem zaczynasz tematy które do niczego nie prowadzą no i strasznie wszystko generalizujesz. Dałeś mu 1 za co za to że jest sławny ?? za to że źle zagrał chyba za grę nie należy mu się 1. Ale jeśli ty na 1 oceniłeś Beatę Tyszkiewicz,
Kate Winslet, Woody Allen( dziwak z ciebie) ale również Paris Hilton, Britney Spears. To co porównujesz Woodyego go Paris ?? Cz po prostu nie podobało ci się że jest tak wysoko w top100 i postanowiłeś mu dać 1. A jeśli go nie lubisz to to olej a nie że udzielasz się w paru tematach pisząc na jego temat. A no i człowiek który daje 10 Miley Cyrus nie jest dla mnie żadnym autorytetem ! Miley w takim razie porównujesz do De Niro ?? tak my głupie nastolatki ! Mówi to człowiek w którego przekonaniu Miley rządzi!;/

Chimeria

Widząc po sposobie oceniania go przez ciebie to był to zapewne Harry Potter i Zmierzch <tylko>
Pozdrawiam obiektywnego użytkownika filmwebu...

xtomixx

dominika1092
Sorko, zapomniałam, że moja młodsza siostra też korzysta z mojego kota, bo ja bym nie dała Cyrus 10! Dlatego już poprawiłam tą ocenę. :)

Mówiłam przecież, że widziałam z nim na tyle filmów by go ocenić!
I nie jest to tylko HP i Zmierzch. :)

Chimeria

dziekuje bardzo,ale nie potrzebuje twojego współczucia.

Chimeria

>>Ty jesteś głupia, bo nie lubisz tego, a ty, bo nie lubisz tamtego. A ty jesteś debilem, bo lubisz to, a ty tamto...<<

Tak to wygląda...

Trochę więcej kultury oraz szacunku dla innych i ich własnego zdania.

Pozdrawiam

Chimeria

Właśnie. Trochę więcej szacunku dla innych. A propos - zajrzyjcie do forum o Twilight i zobaczcie, co się tak dzieje. Na żadnym forum nie widziałam tyle wulgaryzmów i obrażania się nawzajem, jak właśnie tam.

xena_4

eeej sie sprzeczacie bez sensu.
jednym sie podoba drugim nie.
a prawda jest taka ze zagral idealnie tak jak wlasnie wyobrazalam czytajac ksiazke. a jesli ktos tu ciagle cisnie komus kto go broni to raczje nie swiadczy o dobrym wychowaniu. ;) bo kazdy ma prawo do zdania.. a ja mam 17 lat i nie mam mozgu 13 latki a spodobal mi sie film straszliwie i robert tez.. ktos madry nie sprzecza sie narzucajac swoje racje i wyzywajac wszystkich o innym zdaniu ;)tak apropos

xxnaomixx

ha i jeszcze cos a apel "nie pozwolmy mu bla bla"jest zalosny.. naprawde nie macie co robic ? czy wam placa za krytykowanie i intrygi wobec innych ? ;D luudzzzie idzcie na spacer lepiej ;D

xxnaomixx

Raczej - ludzie dajcie sobie na wstrzymanie z analizami talentu kogoś, kto grał w trzech filmach na krzyż. Poczekamy, zobaczymy. Choć moim skromnym zdaniem bardziej poczekamy niż zobaczymy.

xxnaomixx

Ja jebie.......
Robert za nic nie zasługuje na 10 lub nawet 9 , 8 i 7.
Przynajmniej na razie.
Dla mądrzejszych - oszczędzajcie sobie energię na odpisywanie pustym księżniczkom - nie warto :) One są jak jedna wielka moherowa armia :p
A dla tych które mnie skomentują w głupi sposób : też was koffam :D