Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Uważam, że Patisonowa mania wynika z faktu, że panienki mylą jego i Edzia ze Zmierzchu. Pan Pattinson nie miał jeszcze okazji się wykazać, czy jest dobrym aktorem, czy nie jest, więc nie będę oceniać jego gry. Zaś jeżeli chodzi o urodę, to uważam, że jest on wybitnie niemęski, zniewieściały i (fanki, wybaczcie....) lekko flejtuchowaty. Szczerze się zastanawiam, czy mu ten zmierzch bardziej nie zaszkodził, niż pomógł. podobny los spotkał kiedyś leonarda DiCaprio - ale diCaprio jest znakomitym aktorem, więc sie wybronił.

użytkownik usunięty
mosqa

1.Nie śledzę wszystkich wypowiedzi Patisona, więc nie wiem, co on tam sobie mówi.
2. Mój post był bezpośrednią odpowiedzią na post pt. 'A ja chcę się z nim przespać".
3. naprawdę, nie musisz....

0% orginalnosc
100% checia poczucia sie docenionym
przykro mi że mama nie kochala a tata zostawil

ten sam temat jest na 'zmierzchu' , 'ksiezycu w nowiu' , 'zacmieniu' i 'przed switem' oraz na wielu forach poswieconych jego osobie i sadze

jednym sie podoba: kochaja, spia z poduszka z jego zdjeciem, caluja plakat, i slina sie gdy widza w telewizji albo w necie
a innym nie: mowia ze te osoby ktore go lubia sa nienormalne, mowia ze Pattinson jest ohydny i w ogóle blleee...

mam na to rade:
trzeba sie z tym pogodzic ze niektorzy go lubią ;)

użytkownik usunięty
KristenStewart

"przykro mi ze mama nie kochala" - cóż za dojrzały, inteligentny post :P

"0% orginalnosc
100% checia poczucia sie docenionym"

I to mówi osoba, która podpisuje się "kristen stewart" i ma zdjecie Belli w Avatarze.... no, doprawdy, to jest takie oryginalne.... :D buahahhahaha