zauważyłam że mam ogromną słabość do Anglików. Za każdym razem gdy jakiś aktor, muzyk wpada mi w oko okazuje się anglikiem :)
I jeszcze jedno. widzicie podobieństwo Roberta z Ed'em Westwickiem? [też Anglik] bp wg bardzo podobne rysy twarzy !
wiem, szkoda gadać. ostatnio gdziekolwiek czegoś nie napisze zostaje zaatakowana przez jakiegoś super mądrale, i bez ostrzejszej wymiany zdań mało kiedy udaje mi się ujść.
.. stopy... nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie odrzucają .. <sciana>
Racja ;]
Wolę okolice twarzy...np :D
w ogole nie rozumiem skąd u mnie aż takie zainteresowanie tego wyglądem. To zupełnie nie moj typ...chyba.
właśnie. to "chyba" mówi samo za siebie ;)
ja tam od zawsze lubiłam takich hm... luzaków, trochę niechlujnych (mówię o wyglądzie oczywiście bo porozwalane śmierdzące skarpetki po mieszkaniu to już nie mój typ)
uuu duże buty to duże.......skarpetki xD
ej a tak w ogóle już pewna nieścisłość czytałam o patisonnie kiedyś że poszukuje swojej jedynej miłość i w ogóle że jest romantykiem , a teraz nagle piszą że koleś twierdzi że nie można zakochać się w jednej osobie. Ach ta sodówka w głowie xD
Ja tam specjalnie nie czytuje tych wszystkich doniesień na jego temat^^ A na pewno nie biorę ich na poważnie.
Ogolnie to mu trochę współczuje...szczegolnie gdy jest taki osaczony i kazdy zadaje mu te pytania o zycie osobiste. Dla mnie to coś niewyobrażalnego O.o
ja też nie xD ale dzisiaj się jakoś wciągnęłam xD
ale wiesz :D jak chce byc sobą to niech mówi jedną wersję a nie dwie xd
właśnie o to chodzi. nigdy nie możesz mieć pewności że chociaż jedna z tych wersji została przez niego kiedykolwiek powiedziana :)
ja tam mogę mu ten mięsień ładnie wymasować ;p
dzis za to wyczytałam gdzies, że ma uraz pośladka...naciągnął sobie miesień czy cos...:D
Te newsy..szczegolnie z polskich portali plotkarskich mnie rozbrajają.
też czytałam xD to było boskie xd ale masakra :D
koleś pójdzie do dentysty i już powiedzą że ma zepsute zęby !
albo ten tytuł "ROBERT PATTINSON UZUPEŁNIAŁ SOBIE PLOMBY!" xD
Ja własciwie gdy chce coś poczytac na jego temat odwiedzam tylko jedna strone...moje niewyczerpane zródło swiezych,inspirujących fotek^^
a reszte przyjmuje tak z przymrużeniem oka :)
ale ucichłyście ;]
ja mam niestety troszkę roboty na jutro do szkoły więc nie bardzo mam jak pisać..