Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

zauważyłam że mam ogromną słabość do Anglików. Za każdym razem gdy jakiś aktor, muzyk wpada mi w oko okazuje się anglikiem :)
I jeszcze jedno. widzicie podobieństwo Roberta z Ed'em Westwickiem? [też Anglik] bp wg bardzo podobne rysy twarzy !

Shelby1603

wiem, szkoda gadać. ostatnio gdziekolwiek czegoś nie napisze zostaje zaatakowana przez jakiegoś super mądrale, i bez ostrzejszej wymiany zdań mało kiedy udaje mi się ujść.

.. stopy... nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie odrzucają .. <sciana>

Carmine

jaki on ma nr buta? 48? :P

Shelby1603

hahaha pewnie gdzieś tak będzie,
ale błagam.. darujmy sobie te stopy ;D

Carmine

Racja ;]
Wolę okolice twarzy...np :D

w ogole nie rozumiem skąd u mnie aż takie zainteresowanie tego wyglądem. To zupełnie nie moj typ...chyba.

Shelby1603

właśnie. to "chyba" mówi samo za siebie ;)
ja tam od zawsze lubiłam takich hm... luzaków, trochę niechlujnych (mówię o wyglądzie oczywiście bo porozwalane śmierdzące skarpetki po mieszkaniu to już nie mój typ)

Shelby1603

uuu duże buty to duże.......skarpetki xD
ej a tak w ogóle już pewna nieścisłość czytałam o patisonnie kiedyś że poszukuje swojej jedynej miłość i w ogóle że jest romantykiem , a teraz nagle piszą że koleś twierdzi że nie można zakochać się w jednej osobie. Ach ta sodówka w głowie xD

arwena16

Ja tam specjalnie nie czytuje tych wszystkich doniesień na jego temat^^ A na pewno nie biorę ich na poważnie.
Ogolnie to mu trochę współczuje...szczegolnie gdy jest taki osaczony i kazdy zadaje mu te pytania o zycie osobiste. Dla mnie to coś niewyobrażalnego O.o

Shelby1603

ja też nie xD ale dzisiaj się jakoś wciągnęłam xD
ale wiesz :D jak chce byc sobą to niech mówi jedną wersję a nie dwie xd

arwena16

właśnie o to chodzi. nigdy nie możesz mieć pewności że chociaż jedna z tych wersji została przez niego kiedykolwiek powiedziana :)

ja tam mogę mu ten mięsień ładnie wymasować ;p

Shelby1603

dzis za to wyczytałam gdzies, że ma uraz pośladka...naciągnął sobie miesień czy cos...:D
Te newsy..szczegolnie z polskich portali plotkarskich mnie rozbrajają.

Shelby1603

wyjęłaś mi to z ust, czy tam liter. xd
tych plotek czytać nie warto. szkoda czasu

Carmine

też czytałam xD to było boskie xd ale masakra :D
koleś pójdzie do dentysty i już powiedzą że ma zepsute zęby !
albo ten tytuł "ROBERT PATTINSON UZUPEŁNIAŁ SOBIE PLOMBY!" xD

arwena16

Ja własciwie gdy chce coś poczytac na jego temat odwiedzam tylko jedna strone...moje niewyczerpane zródło swiezych,inspirujących fotek^^
a reszte przyjmuje tak z przymrużeniem oka :)

Shelby1603

ale ucichłyście ;]
ja mam niestety troszkę roboty na jutro do szkoły więc nie bardzo mam jak pisać..

Carmine

Ja się pakuję...^^
Niemniej dzięki za rozmowę :)

Shelby1603

wycieczka ?
jeśli tak to miłego wypoczynku.
ja lecę do łóżka śnić o mym lubym. xd
Pozdrawiam

Carmine

chciałabym :D
niestety to tylko powrot na swieta do domu.
Kolorowych snów :)