Sarah BolgerI

Sarah Lee Bolger

7,1
3 191 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Bolger

Ta... hmmm... aktorka (:P) w ogóle nie przypadła mi do gustu. Gra tragiczne, jak robot, i tym swoim sztucznym uśmiechem wzbudza we mnie wymioty, na dodatek brzydka (chociaż to by przeszło, gdyby fajnie grała, jest wielu takich "brzydkich" aktorów, którzy grają naturalnie, z uczuciem), i pcha się, jak widzę do niezłych produkcji. Że jak!? Gra Sabinę Pleasure z książek o Alexie Riderze? To z niej gwiazdy nie zrobi, poza tym ta część filmu będzie nadawała się tylko do wycięcia. Ciekawe tylko, ile razy razy robili jej jedno ujęcie (1000000?) zanim wyszło jako tako. I się zmarnuje jakieś 5 minut świetnego filmu. Możnaby w te miejsce dać jakieś 10 akcji Alexa na spadochronie, przy skałach, bungee, czy gdzieś tam.
Moim zdaniem jedna z najgorszych aktorek jakie znam (na równi z Britney Spears). To skandal, że tak poważany przeze mnie kraj wydał w świat filmowy takie beztalencie, zajmujące tylko miejsce innym młodym gwiazdom.
PS. A tak w ogóle to widzieliście jej fryzurę i czerwoną twarz!? Jak mnie skręca w brzuchu...:

Luelle

Ej według mnie ta dziewczyna spieprzy kolejną ekranizacje fajnej ksiażki "Kroniki Spiderwicka" ;/

Luelle

oj fajnie by bylo jakby to byla jego strona i jakby przyjechal do Polski. ale nawet jakby przyjechal to pewnie gdzies do stolicy a nie takiego zadupia jakim jest rzeszow ::/, a co do stronki to w 60 % wydaje mi sie ze to nie on ja prowadzi, a w 40 % ze to moze byc on. bo tak przeciez on ma teraz te sesje zdj. i wywiady rozne wiec watpie zeby to on prowadzil, chociaz jak dzis bylam to zmienil wyglad strony i muzyczke <tamta byla lepszea:D> no i pisalo ze byl dzis na swojej stronce. juz sama nie wiem co o tym myslec.

ankaa_

Znalazłam na jakiejś fanowskiej stronie :) było napisane żeto jestAlexa myspace :) no a po za tymjest na tymmyspacie napisane: "--Alex Pettyfer--The Official MySpace Site ?" xD także chyba się potem skuszę i założę tam kontooo xD

Luelle

wiesz ja nie mam co robic wiec zobacze mojego bloga czy komentow przybylo :D:D jak tak to odpowiem i tez sobie zaloze, a jak nie ma zadnych komow to idem odrazu zakladac :D:D:D

Luelle

ej sorka ze wracam do sary <no ale to o niej forum ze tak powiem> i sory ze wracam do rozowych gaci ale teraz zmienilam zdanie bo na ich temat, ogladalam ostatnio zdjecia jej z premiery w londynie i byla w pink dress wiec chyba ona lubi rodzowy dlatego sobie takie gacie zalozyla.

ankaa_

heheheee :)) no ładnie :D cóz, to było do przewidzenia -> sarunia i różowy xD

Luelle

no ale wiecie nie wiadomo moglo byc tak ze kazali jej ubrac te gacie a ona ze skoro pink to pewnie ze je ubierze nawet nie sciagnie :D:D

ankaa_

o fuuuuuj!!!!!!!! jeszcze tylko bardziej się zniesmaczyłam (jak kaczka u Szymka Majewskiego:P) Ja wiedziałam, zę Sarunia KOCHA pink!!!!!!!!! Ona w ogólne nie przypomina tej Sabiny z ksiązki. Jeszcze raz wielkie FUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!

Luelle

nie wiem jaka jest w ksiazce bo nie czytalam niestety... ale i tak jej nie lubie :P moje kol po ogladniecu stwierdzily, ze jest nawet ladna <ble> :| jakby miala inna twarz moze by byla ladna mi sie wydaje taka lakowata ;)

ankaa_

hihihi :)
Cóż. Samo imię wskazuje na to że jest to osoba hmm dziwna(bez obrazy dl innych Sar). O nazwisku nie wspomnę ->Bolger -> Bleble ^^Nie ma to jak Sarunia Bleble i Różowe Galoty xD

Luelle

wiesz co do nazwiska to kojarzy mi sie z Burgerem takim... np. z MCDonalda :D:D, do i mienia w sumie nei mam nic, ale za to do jej twarzy mam. wyglada jak lalka taka te policzki jeszcze ten usmieszek... powiedzcie, ze nie heh. pa

ankaa_

hyhy też xD Burger Sara ;] nowość w McDonalds! Robiony ze starego mięcha xD

huronkowa

tak, tak - ze starego! A na dodatek ze spleśniałego i czerwonego!!!!!!

Boże, jak ja nie cierpię tych jej gaci...:/ normalnie zaraz zrobie przez to skok w bok!!!

Luelle

wiecie co nie mowmy juz o burgerach znaczy o niej bo jak sobie pomysle o takim miesie to nie dobrze mi sie robi.... a do gaci tez juz najlepiej nie wracajmy... wiecie co te jej policzki sa juz lepszym tematem jednak....

ankaa_

fakt, gacie się przejadły... jak burgery:) wiecie co? ja chyba to przewidziałam. To znaczy te burgery, że ich nie lubię. W życiu nie zjadłam żadnego burgera:D to dopiero proroctwo!

Luelle

ty .. ty moze masz jakis dar przewidywania ? :D:D:D
skoncentruj sie moze cos wiecej da sie zrobic, znaczy przwidziec ?

ankaa_

hihii :)
no ładnie :D
Burger powinna być WieśMackiem czy jakto się pisze <rotfl2> ^^ :D hehe
Jejj ale my paskudne ]:-> ]=D

Luelle

no okropne jestesmy... tak na nia gadamy ze az dobrze ze nie zna polskiego:) w sumie po przemysleniu i wgapieniu sie na moment w jej zdjecie stwierdzam fakt ze nie wygladam lepiej od niej.

ankaa_

nie można wyglądać gorzej od Burgera xD >:D Jej jakby ona to widziała i rozumiała...hehehee ;];]

huronkowa

Pozwałaby was do sądu o zniesławienie:P
a co do wyglądu: popieram;)!!

Luelle

jak dobrze, ze anglicy sa tak leniwi ze sie jezykow nie ucza w sumie na co im inny jezyk ja w swoim oczystym wszedzie sie dogadaj...:) no i dobrze, ze ona nie wie ze istnieje taka stronka jak filmweb.pl i ze istnieje o niej takie forum jak to.

ankaa_

oj tak tak! co prawda to prawda :)
xD W sumie onimają zadobrze!;)

Luelle

ej wracajac do myspace Alexa wiecie co wydaje mi sie ze to nie on naprawde chyba, ze.... nie ma czasu mi dopisac bo widzicie napisalam mu wiadomosc,w ktorej zdalam mu pytanie wiec albo to nie on albo ma tyle komow i malo czasu ze nie mial mi kiedy odpisac ale wydaje mi sie ze raczej to 1.

ankaa_

pozwolę sobie zacytować jego wpis w blogu ;)
"

YES ? - NO ? HMM..

okies i learned not to talk bout me private life to the public but i will answer bit of all the questions i get in mailings so..........

YES... me birthday is april 10

YES... my brother is one of Britain's top junior tennis players

YES...I was a fashion model for Ralph Lauren and the GAP.

YES... my mum was a fashion model

YES...my father is an actor

YES...I did most of the stunts in stormbreaker

YES...I declined to take the role for Eragon

YES...I loooove chunky monkey ice cream

YES...im a bit dyslexic

YES...I love fashionable clothes love lookn spiff

YES...I will be the biggest hottest movie star in the world soon (haha) brad pitt who????

YES...I hate flying

YES...im done writing all this"

Hmmm to chyba on ale nie mamy 100%pewności ale zwróćcie uwagę na ostatnią rzecz ;) :)

Luelle

wiesz moze i on ale w takim razie znowu powstaje nowy wariant jeden tak jak byl czyli ze to nie on, a drugi taki, ze nie zrozumial co napisalam, a spytalam sie czy bedzie kolejna czesc o AR wiec to powinien zrozumiec jako tako ale mysle ze sie domyslil o co chodzi no chyba, ze nie odczytal tego. nie wiem sama co mam myslec ale jak czytalam w komentarzu od jednej osoby to on chyba jakies zalamanie ma no popatrzcie : Please don´t feel down, Alex. There are lots of people who care about you and love you! You have to try and remember that and hopefully it helps you to feel happier. At least a little bit.
I´m sending some sunshine and love your way. Co o tym sadzicie?

ankaa_

Hej według mnie ona ma dziwne usta ;/ i wogule a w Alexie jak oglądałem na DVD to miałem nadzieje że w dodatkach będzie scena usunięta Sabina jednak ginie ;D

Sidewinder

hehe fajnie by było gdyby była taka scena ;) :)

Hmmm cóż... nie wiem co o tym myśleć... Ale mógłyby napisać czy będzie nowy film o AR xD

Luelle

Ja się chyba powoli do niej przekonuje dzis ogladalam rozne filmiki z nia na youtube i stwierdzam, ze nie jest taka brzydka tylko ma takie male oczy i te policzki takie rozowe co powoduje, ze wyglada jak lalaka :/ no wiec powoli nic do niej nie mam niech sobie gra w filmach ale nie w AR :D:D

ankaa_

No ale jak już wcześniej ileś komentarzy temu mówiłem ;D w "Naszej Ameryce" aż taka zła nie była ;)

Luelle

nie wiem nie ogladalam tego tyle co ktortkie filmiki z tego filmu na youtube sa a tak to nie widzialam... moze sobie sciagne :D to sie zobaczy jeszcze. mysle ze jakby inaczej wygladala to inne nastawienie by bylo do niej chociaz i tak powoli sie przkonuje do niej.

ankaa_

przeczytałam wczoraj 3 część Alexa. Naprawde. Dlaczego umieścili ją w pierwszej części, i jeszcze w jego szkole??!!?? traumatyczne:/ nie pozbieram sie:PP Powinnam zobaczyć inny film z nią, może się przyzwyczaje:P

Luelle

Ja nie przeczytalam ksiazek o AR ale zapewne wiem o co ci chodzi... nie mialabys nic do niej gdyby nie zagral w tym filmie. to byla zla decyzja ze chciala tam wystapic ale wcale sie nie dziwie ja moglabym nawet sporzatac tam byle by byc kolo Alexa ;)

ankaa_

Anka koniecznie musisz to nadrobić! :))
Ja muszę znowu przeczytać sobie 3cią część dla odświeżenia pamięci ;)

Luelle

jakbym miala to bym przeczytala, zeby kupic to nie za bardzo bo mam teraz inne wydatki, a w bibliotekach nie ma ...:/

ankaa_

aaa :( hmm jana szzęście na 1szą trafuiłam w bibliotece, potem dostałam drugą;) i w sumie mam wszystkie 3 już

Luelle

ja tez popytam w bibliotekach ale wydaje mi sie ze nie bedzie... jakby co to mi pozyczysz :PP

ankaa_

hehehe:D
powodzenia, trzymam kciuki żebyś znalazła!:)

huronkowa

ufff... burger dzis mi sie snił i wiercie, obudzilam sie w nocy zlana potem!
Dziewczyny, ona jest straszna!! Britney Spears to przy niej piękność!! Oczywiście, zanim ścięła włosy:P

Luelle

wspolczuje ci... a co co sie snilo dokladnie ? mi sie snilo... albo nie bo to nie na temat :P

ankaa_

że idzie na koślawych nóżkach, przewraca się a keczup wszędzie się rozlewa. Na koniec samochód go rozjechał:P

Luelle

chyba ja :P, a mi sie snil dzis Alex :P... ale ok koniec tematu ze snami mam do was prosbe :P Kto mi pozyczy ksiazki o AR...? bo u mnie w bibliotece nie ma ;(

ankaa_

a jest u ciebie gdzies w poblizu empik? albo cos w podobie?

Luelle

jest ale ni ma kasiorki wiec sie nie kupi jakbym miala to juz bym dawno kupila....

ankaa_

aha... jestem ciekawa czy wyjdzie 4 tom Alexa...

Luelle

no ale jak nie wyjdzie to wiesz co robimy nie ? ....................................................................Sami tlumaczymy hahaha :D:D:D

ankaa_

doskonale wiem:D przywozimy z martą 4 tom z Francji i tłumaczymy:D

Luelle

po francusku ?? Jak tak to ja juz odopadam... wole angielski... :P

ankaa_

dobra, nie przywiozłymy! nie było czasu do księgarni nawet wejść!!!!!!

ale tak w ogóle - zakochałam sie w Paryzu w jezyku francuskim! Będe tam mieszkac, zobaczycie!!!!

Luelle

obaczycie ? chyba zobacze bo poza mna i toba nikt tu sie nie wypowiada :P no ale ok moze tobie sie uda bo ja watpie, ze zamieszkam w W.B.

ankaa_

wiesz, ogólnie to mowilam to ogólu,ktore ewentualnie mógłby tu wpasc łaskawie:D
co cie pociaga w W.B?