Ta... hmmm... aktorka (:P) w ogóle nie przypadła mi do gustu. Gra tragiczne, jak robot, i tym swoim sztucznym uśmiechem wzbudza we mnie wymioty, na dodatek brzydka (chociaż to by przeszło, gdyby fajnie grała, jest wielu takich "brzydkich" aktorów, którzy grają naturalnie, z uczuciem), i pcha się, jak widzę do niezłych produkcji. Że jak!? Gra Sabinę Pleasure z książek o Alexie Riderze? To z niej gwiazdy nie zrobi, poza tym ta część filmu będzie nadawała się tylko do wycięcia. Ciekawe tylko, ile razy razy robili jej jedno ujęcie (1000000?) zanim wyszło jako tako. I się zmarnuje jakieś 5 minut świetnego filmu. Możnaby w te miejsce dać jakieś 10 akcji Alexa na spadochronie, przy skałach, bungee, czy gdzieś tam.
Moim zdaniem jedna z najgorszych aktorek jakie znam (na równi z Britney Spears). To skandal, że tak poważany przeze mnie kraj wydał w świat filmowy takie beztalencie, zajmujące tylko miejsce innym młodym gwiazdom.
PS. A tak w ogóle to widzieliście jej fryzurę i czerwoną twarz!? Jak mnie skręca w brzuchu...:
no Wielka Brytania i Alex :P ... ale nie wiem czego jakos tak mam od pewnego czasu ze marze zeby zwiedzic W.B. i w niej zamieszkac... ale to sie nigdy nie spelni....
jeżeli czegoś mocno pragniesz - to się to spełni;)
Ja po mojej wizycie we Francji zaczęłam się dość chłodno odnosić do W.B., ciągle myślę, że oni są bogaci dzięki nam (w końcu to właściwie my uratowaliśmy im Londyn!), a oni nam nawet nie pomogli, gdy wrogie nam kraje napadały na nas, choć nazywali się naszymi przyjaciółmi...
a ja wlasnie nie wiem czego ale ciagnie mnie do W.B. i nie obchodzi mnie co dla nas zrobili a co nie... jedynie zle nastwiona jestem na niemcy... chamy jedne... mialam do nich waty za wojne ale jak byly chyba MŚ w pilce recznej to niezle mnie wkurzyli... ;
ooooooooh...... co do niemców to się zgadzam! tak ich nienawidzę, że samo o nich myslenie sprawia mi ból - psychiczny i fizyczny!!!!!!!!
tez nie spotkałam Polaka, ktory chociazby LUBIŁ niemców... ale, poza tym, oni są tak chamscy i niekulturalni dla nas, że trudno ich lubić!!!
rozumiem ze komus moze sie nie podobac jak gra. ale ludzie zeby wjedzca na rozowe spodenki; / jak juz wczesniej pisalo pare osob ze zapewne to ni ebyl jej wybór, a jesli nawet co malo prawdopodobne to co z tego, ze podobalyby jej sie rozowe spodenki;/ jezu wy jestescie jacys jak w przedszkolu normalnie, a mialam wrazenie ze sa tu jacys ludzie na poziomie:)
oo i jeszcze na niemcow wjezdzac:) tak tak wszyscy sa tacy sami, bez wyjatkow;) wszyscy niemcy sa podli, skenrowaci:) tak ta , bardzo madzre piszecie:) az zal sie robi:)
Oglądałam tylko kawałki Alexa, ale niestety musiałam trafić na niektóre momenty z nią. Dziewczyna ma za grosz talentu, gra sztucznie i zgadzam się z opinią, że pewnie ma rodzinę albo znajomych w tej branży i dlatego gra w takich filmach.
W dodatku spaprała Kroniki ;/. Grała troche lepiej niż w Alexie, ale tylko trochę! Powinno się tej aktorce zabronić występować w filmach, albo ocenzurować momenty, gdzie ona jest...
Co do jej różowych spodni...
Patrząc tu: http://bolgers.do-somethin.org/gallery/displayimage.php?album=72&pos=4
zaczynam sądzić, że to ona rzeczywiście je wybierała. Różowa laleczka, w dodatku brzydka i pcha się do dobrych filmów ;/
Ja Niemców też nie lubie. Ich gardłowy język i na prawdę są chamscy. Może nie wszyscy, ale większość. I te niemieckie różowe książeczki dla dziewczynek, które lubią czytać jak to Kate spotkała Svena i żyli długo i szczęśliwie. Grr.
Takich jak wy powinni wywalić z forum jesteście bardziej dziecinni niż przedszkolaki. Widać że oceniacie ludzi po wyglądzie. Żałosne niepodoba sie wam ona bo ma brzydkie włosy i żle wgląda w jakichś tam spodenkach. Jeśli naprawde wten sopsub oceniacie ludzi to dużo świadczy o waszej inteligencji.
Do aktorki nic nie mam, na stronę wszedłem po obejrzeniu " Kroniki Spiderwick'a". Przeczytałem z ciekawości część komentarzy pod tym postem i jedno co muszę stwierdzić, ludzie... żałośni jesteście.
Spójrzcie w lustro, na siebie, na swoje własne dokonania, a później dopiero zabierajcie się za komentowanie życia i działalności innych ludzi. Próbujecie tutaj się dowartościować?
Podpisuję się pod komentarzem użytkownika "pi". Ludzie, wstyd. No ale jasne, łatwo zbesztać kogoś za jego plecami.
W zupełnośći zgadzam się z trójką moich przedmówców. Rozumiem, każdy ma swój gust, i jeden aktor może mu się podobać, a inny nie. Ale litości! Znęcać się nad jakimiś różowymi spodenkami? Obecnie spora część nastolatek nosi podobne. A sama aktorka bardzo podobała mi się w "Dynastii Tudorów" jako księżniczka Maria.
A podobno są tu ludzie na poziomie... Cóż, coraz mniej ich.
Przejrzałam prowadzoną tu rozmowę i aż mi się słabo zrobiło. Krytykowanie dziewczyny za zagranie epizodu w (słabym) filmie? Jak ona mogła olśnić was swoją grą, skoro scenariusz jej na to nie pozwalał? Obejrzyjcie sobie lepiej Sarah jako księżniczkę Marię w Dynastii Tudorów, gdzie świetnie gra i równie dobrze wygląda. Trzymam za nią kciuki i życzę ciekawych filmowych ról, ktore pozwolą mi zapomnieć o wielkiej pomyłce jakim był Stormbreaker.
nie ma się co oburzać, jak patrzę na 90% postów w tym temacie, to mam wrażenie, że średnia wieku oscyluje wokół 15...
a sarah w tudorach bardzo mi się podoba.
Czołem zazdrośnicy.
Sarah jest naprawdę piękną dziewczyną. Tyle, że jakieś bezguście dało jej okropną fotkę na filmwebie.
Pozdrawiam wszystkich, którzy poza kobiecą dupą widzą coś jeszcze ...
Widziałam zarówno brzydsze jak i gorsze aktorki. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o talencie lub braku talentu aktorskiego panny Bolgler polecam serial The Tudors...
Cóż, jeżeli Sara jest dla ciebie beztalenciem, to pewnie nie widziałaś jej w Tudorach. Idealnie zagrała rolę Marii.
Moim zdaniem śliczna i utalentowana dziewczyna.Doskonała i w ,,Kronikach...''' i w ,,Dynastii Tudorów''świetna aktorka.A wy chyba po prostu jej zazdrościcie.
Beztalencie, to ty jesteś gimnazjalne dziecie. Niektórym wciąż powinno się racjonować dostęp do internetu...
ci ludzie wcześniej chyba musieli się powyżywać na Sarze, by wyładować swoje frustracje... Sarah Bolger jest naprawdę śliczną, naturalną dziewczyną, a nie kobietą po operacjach plastycznych, solarium i tonie tapety na twarzy; jest też utalentowaną aktorką i na pewno jeszcze wiele pokaże
Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tymi różowymi gaciami i nie chcę wiedzieć. Dla mnie liczy się tylko to, że wspaniale zagrała Marię Tudor. Moim zdaniem jest naprawdę ładna i utalentowana. Na pewno nie potrzebuje niczyjej protekcji. Dzięki niej polubiłem tę postać.
Genialna jako Maria!
Świetna jako Śpiąca Królewna!
W internacie była jedynym pozytywem!
Świetna aktorka :)