Stanisław Mikulski

8,2
14 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stanisław Mikulski

Słabo dzieciaki. Chyba dlatego, że nie był młody i piękny jak umarł.

marcin261287

Nie poszedł bo rankingi są aktualizowane 1/24h. A on zmarł dzisiaj.
Poza tym mógłbyś sobie darować złośliwości.

marcin261287

Ale z ciebie śmieć ! zero szacunku dla śmierci i Jego dorobku aktorskiego !

tomucho77

Nie krzycz, a zrozum o co mi chodziło. Zero szacunku dla dzieciaków głosujących na aktora tylko z powodu jego śmierci i/lub urody.
Mikulski był aktorem wybitnym, ale nie pójdzie wysoko w rankingu jak Przybylska, z oczywistych względów.

Zresztą Ty jesteś chyba tym samym gościem od Przybylskiej 10/10 "bo nie żyje i podobała mi się w reklamie"
Tak więc nie ma o czym z Tobą dyskutować.

marcin261287

Zadam ci krótkie pytanie ! czy przy mojej nocie (Przybylska) jest data jej wystawienia ?

tomucho77

Twoje wypowiedzi sprawdziłem. Nie mam więcej pytań.

marcin261287

Co sprawdziłeś ? sprawdź lepiej stan swojego umysłu ! i nie zarzucaj ludziom że wystawiają noty 10/10 tylko dlatego że dany aktor czy aktorka umarł ! i

tomucho77

wystarczy kliknac na Twój wpiś na czyjś temat i masz obok ocene przeciż

maciej2801

A czy jest tam data oceny ?

użytkownik usunięty
tomucho77

A czy możesz przestać się kompromitować?

A od kiedy pytania są kompromitacją ? kompromitacją to jest ten cały temat !

marcin261287

Złośliwie brzmi, jednak diamenty prawdy w tym zdaniu lśnią.

Kurzi32

posadziłeś ziarna ubawu a ja zbieram plony

marcin261287

Nie skomentuje bo system padnie

marcin261287

Prawda w Twoim poście widać co poniektórych bardzo zabolała. Może jak zaktualizują ranking to coś się zmieni, ale na wiele bym nie liczył. Przynajmniej prawdziwi AKTORZY i takiego formatu jak pan Mikulski odchodzą spokojnie bez medialnych cyrków i gwiazdorzenia jak różni celebryci za dychę. O nim i jemu podobnych największych ikonach polskiego kina będą pamiętać kolejne pokolenia, o pewnych celebrytach zapomną w przeciągu miesięcy nie pamiętając żadnych znaczących ról. O celebrytach i tzw. aktorach/aktorkach paski PILNE w stacjach info przez całą dobę, tu przy takiej legendzie polskiego filmu prawie ani słowa. Może to nawet lepiej? I tak zostanie przez nas zapamiętany na zawsze.

filmowy_man

Uwierzcie, że filmomaniacy kochający polskie kino lat PRL-u mają gdzieś jakieś rankingi. Jakie to ma znaczenie? Stanisław Mikulski miał świadomość tego, że kochały go całe pokolenia Polaków. Jest ikoną polskiego filmu i tak zostanie. Uwielbiałem go jako aktora i dla mnie jest obojętne czy będzie na 1 czy na 1000 miejscu. Liczy się to co zostawił, bo za 20 lat produkcje z jego udziałem nadal będą powtarzane.

gloszuk

Azaliż, ładnie powiedziane.

marcin261287

Jak mu zacznie "rosnąć" jutro to wtedy jeśli już musisz i boli Cie dupa to trzaskaj takie posty ale dziś sobie daj spokój.

tokarz85

Nie skorzystam z Twoje zacnej rady.

marcin261287

Przeżyje i rozumiem, że "zawód" trolla i ból tyłka nie wybierają. Człowiek się rodzi i tak ma.
Powodzenia.

tokarz85

Tyle popularnych określeń z internetu użyłeś, ale jesteś cool.
Zapomniałeś jeszcze o gimbazie napisać.

marcin261287

Gimbaza jest zbyt obrażliwa a Ja jestem przecież cool a do tego miły.

marcin261287

Hah, trafne spostrzeżenie. Aczkolwiek fenomenu Przybylskiej której lokata skoczyła o ponad 70punktów raczej nie powtórzy. Ot za mało "kochany i utalentowany niesamowicie".
Spoczywaj w spokoju Hans

marcin261287

To typowe rozumowanie w naszym kraju - chwała po śmierci. Wszystkich docenić dopiero jak kopną w kalendarz, z racji samej śmierci. Największe osiągnięcie - umrzeć.

Rafael7979

Przydałoby Ci się :]

Rafael7979

Nie tylko w naszym kraju. Właściwie tak jest wszędzie. Machulski mam nadzieję nie stanie się obiektem kolejnego cyrku, bo nie był osobą z medialnego świecznika.

marcin261287

Machulski akurat jeszcze nie umarł :P Ale wątek genialny, aż szkoda, że nie można lajkować postów na filmwebowym forum.

Horlan

Czytałem komentarze do filmiku o śmierci Pana Stanisława i ktoś napisał, że go zacytuję "Od lat 70. członek PZPR, tańczący jak pacynka na pochodach 1majowych przed Gierkiem i Jaruzelskim następnie członek Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Radzieckiej (stowarzyszenie powołane do celów propagandowych). Dobrze, że już J-23 nie nadajesz. PS. Zawsze wolałem Brunnera"

ktoś inny dopisał "Nie nawidze komunistow wszystkich bym ich wystrzelal, ale Mikulski to wyjatek nie wiem jakim byl czlowiekiem prywatnie jednak jego zawsze sympatyczny wyraz i wogole taka twarz dobrego czlowieka sprawia ze mimo pogladow politycznych poprostu zawsze go lubilem to idol dzieciakow urodzonych tak jak ja w latach 70 tych ,mysle ze jego smierc to tak jak by mi ktos odebral kawalek dziecinstwa cos sie skonczylo. Niech odpoczywa w pokoju wiecznym"... co o tym sądzicie?

czarek_1984_24

Należ zadać pytanie, kto w tamtych czasach nie należał do jedynie słusznej partii.
Tylko czy jeśli ktoś nosił czerwoną książeczkę to był komunistą? Pochody pierwszomajowe to był swoisty obowiązek (patrz Kroniki Filmowe).
Nie należy oceniać człowieka, aktora na podstawie przynależności partyjnej, poglądów itd.
Dla mnie to był wspaniały człowiek, świetny aktor. Warto wspomnieć, że początki jego kariery teatralnej to Osterwa w Lublinie, gdzie spędził kilkanaście lat swego życia. A co do przytoczonych przez Ciebie opinii toż to Polska właśnie,grajdoł w której mieszka 99% katolików, którzy <<szanują bliźniego swego>>.Amen