Stanisław Mikulski

8,2
14 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stanisław Mikulski

J-23 MYŚLAŁEM , ŻE JESTEŚ WIECZNY I NIEŚMIERTELNY ...NIE WSZYSTEK UMRĘ ... WIEM , ŻE TE SŁOWA ANTYCZNEGO POETY, SĄ COKOLWIEK PATETYCZNE , wobec KREACJI FILMOWYCH , KTÓRE TWORZYŁEŚ, BO TYLKO TE ZNAM... NAJBARDZIEJ ZAŁGANY I NAJBARDZIEJ LUBIANY PRZEZE MNIE SERIAL. Tym razem J -23 przesadziłeś , bez przesady ... Z Twoim odejściem bezpowrotnie żegnam się z arcy sympatycznym fragmentem mojego dzieciństwa , lat młodzieńczych i dorosłych. Wiem , że SOWIECCY AGENCI MOGĄ MIEĆ niejakie TRUDNOŚCI Z DOSTANIEM SIĘ DO NIEBA , ALE JESTEM PRZEKONANY , ŻE OPRACOWAŁEŚ "DOBRĄ LEGENDĘ " i św. Piotr otworzy przed Tobą bramy raju. Tam w końcu też niekiedy piekielna agentura knuje spiski i intrygi... ... .J-23 GDZIE JESTEŚ ? OJCZYZNA W NIEBEZPIECZEŃSTWIE , LARUM GRAJĄ , ŁAJZY PRZY KORYCIE , A TY CO ? RADIOSTACJI NIE URUCHAMIASZ , KONTAKTÓW NIE SZUKASZ ...GDZIE JESTEŚ J-23 ? ! ... Z wielkim żalem żegnam Wybitnego Polskiego Aktora , który, mimo pewnego zaszufladkowania, udowodnił , że ma talent i serce do gry. Będzie Go brakować . Nie marnowano na Niego taśmy... RIP !...

alfer

pięknie napisane . 100 % moich odczuć
pozdrawiam