Stanisław Mikulski

8,2
14 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stanisław Mikulski
kkrzycho

Będziemy pamiętali... (i)

fujiman

Jeden z moich topowych aktorów...Odchodzi pokolenie wspaniałych aktorów świetnie wykształconych w czasach PRL. Dzisiejsze w większości pseudoaktorzyny mogłyby Im buty czyścić.

fujiman

Tak nie zapomnimy jego dokonań w walce z patriotycznym podziemiem kiedy po wojnie pacyfikował prowincje jako członek batalionu operacyjnego komendy wojewódzkiej milicji obywatelskiej w Łodzi. Aktor propagandowy jak mało który. Do końca związany z postkomunistami. W odznaczeniach brak bohatera związku radzieckiego ( za utrwalanie władzy ludowej). Aktor mierny ale jako człowiek i Polak postać negatywna.

kkrzycho

J-23 już nie nadaje...

kkrzycho

Hans Kloss = Stanisław Mikulski - nieprawdopodobna kreacja aktorska.

kkrzycho

kilka lat temu Pan Stanisław był w Lesznie i wtedy miałem okazję zrobić wspólne zdjęcie i poprosić o dedykacje w książce. Wziąłem specjalnie wolne z pracy. Teraz te pamiątki nabrały nowej wagi.... :(

wojciech94

A w Łodzi niestety odwołał spotkanie z powodu złego samopoczucia. Bardzo żałuję...

lew890

Nadal nie wierzę i nie chce wierzyć.
Spotkałam Go dwa razy i wydawał się być bardzo silnym człowiekiem.Bardzo szkoda..... człowieka szkoda, nie Klossa.

kkrzycho

Nie dalej niż wczoraj oglądałam świetny film "Ewa chce spać" z nim właśnie.... POLECAM :)

kkrzycho

J 23 to jak dla Brytyjczyków 007. Wielka szkoda.

GreenBoy_MZ

Gwiazdor z najlepszego serialu w dziejach polskiej kinematografii. I wujek Dobra Rada z "Misia".

kkrzycho

Matko dopiero co przeczytalam ta smutna wiadomosc, tego sie nie spodziewalam na zakonczenie dnia:(Jeju swietny aktor, wspanialy czlowiek....
Az mi lezka poplynela:( Spoczywaj w spokoju J23.

kkrzycho

Nie chcę, nie chcę, żeby umierali ci najlepsi! :( Zatrzymać czas...

kkrzycho

Czas nikogo nie oszczędza i nikomu nie daje wyboru [*]

kkrzycho

Lubiłem Klosa, pomimo że grał w komunistycznej bajce "Stawka większa niż życie".

kkrzycho

Przed chwilą się dowiedziałam. 2014 to pechowy rok...