Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Witam wszystkich zebranych ;-).

Właśnie jestem po obejrzeniu filmu "Żądza śmierci" z Jego udziałem (bardzo dobre kino - to, co cenię u niego najbardziej, tj. gęste pranie się po ryjach, czego np. w oglądanym wczoraj "W odwecie za śmierć" mi zabrakło (może niesłusznie, ale tym drugim filmem byłem zawiedziony) i zaraz po obejrzeniu naszło mnie, by poszukać jego oficjalnego www (nie jakiegoś sajtu robionego przez fanów tylko oficjalnej strony - o ile takowa istnieje).

Już mi się wydawało, że w końcu coś znalazłem -> http://stevenseagal.com (głupi sądziłem - po adresie - że to jego oficjalna strona), a tu spotkała mnie niemiła "niespodziewajka". Otwierając w Operze (choć nie sądzę, by była to akurat kwestia przeglądarki, ale może.... kto wie...) co zobaczyłem:

"Złośliwa witryna

Otwarcie tej strony może być szkodliwe. Została ona zgłoszona jako rozprowadzająca złośliwe oprogramowanie.
Opera Software stanowczo odradza odwiedzanie tej strony."

Dlatego też mam serdeczną prośbę (jeśli mogę) o sprawdzenie: czy Wam też ukazuje się taki komunikat, czy też to może wina b...ałaganu na moim sprzęcie (mam wrażenie, że coś mi ostatnio świruje - wirus jakiś, czy coś ;-) ) i tylko u mnie nie chce działać. Oczywiście serdeczne dzięki za ewentualny komentarz co do poczynionych obserwacji.