On to piosenki może i miał dobre ale aktor z niego dupa była dajcie siana jakieś gnojki się podniecają nim bo go zabili i jego legend trwa a oncienki bolek był przestańcie się podniecać.
Skoro taki był z niego cieńki aktor, to czemu był uważany za jednego z najbardziej obiecujących młodych aktorów lat 90 ? Gdyby nie to że musiał upozorować swoją śmierć to podejżewam, że zagrałby w niejednym hicie...! A to, że się nie znasz na jego życiu to też swoją drogą racja!
racja podpisuje się pod tym, że aktorem był słabym i dzieci czytające bravo podniecają się nim
Pozdro
A mi sie wydaje ze skoro Adrianos w co drugim poście musi posunąć się do tego że wyzywa kogoś od czytelnika bravo to sam jest jego redaktorem
Ło Jezus, pisze o tym BRAVO, bo może ma nadzieję, że ktoś mu odpisze:
"Ja lubię BRAVO"
I nie będzie się czuł taki osamotniony...
widzisz lubisz brawo i widać twoją wiedze o rapie na poziomie zbuntowanego 14-sto latka, idz napisz nowy post bo w bravo wiedzą lepiej niz wszyscy
Ale jak się zachwycił po mojej sprytnej prowokacji! Czyli jesteś fanem bravo?
"bravo wiedzą lepiej niz wszyscy"
To wszystko wyjaśnia...
Ej Adrianos a ty kolekjonujesz tylko Bravo, czy Dziewczynę, Popcor, Bravo Girl, Bravo Love i te inne pierdoły też?? Popchwal sie jaki masz skład makulatury
To dla niego nie makulatura, tylko cenne pamiątki z którymi jest emocjonalnie związany... szczególnie z BRAVO Girl...
Widzisz,ja nawet nie wiedziałem,że jest tyle gazet o tych nazwach, co znowu pisali o Akonie? powiedzieli już Ci co słuchać??
Ps nie możecie się pogodzić ,że wasz mesjasz nie jest w 100 aktorów, w 100 powinien być Robert De Niro i inni
Haha śmieszny jesteś żeby przekonać sie ile jest gazet wystarczy przejść się po stoisku z gazetami jak sie ma dobrą pamięć to wystarczy raz coś zobaczyć i to zapamiętać, albo chcociaż telewizor pooglądać.
Widzę że próbujesz zboczyć z tematu ale niestety ci to nie wychodzi.
czy odpowiedz na post "Ha on w pierwszej 100" jest zbaczaniem z tematu bo mi się wydaje,że pisze na temat
PS Telewizora to ja nie oglądam ja oglądam programy w tv, ja nie znam tych tytułów chociaż chodze do kolporterów i empików poprostu mijam te półki przy których się zatrzymujesz
Ale to o czym my teraz rozmawiamy to juz nie jest "Ha on w pierwszej 100" tylko: "kto komu bardziej dokopie" nie uważasz??
Już ci powiedzialam, że jak masz dobrą pamięć to zobaczysz coś tylko i już zapamiętasz, nie musisz sie zatrzymywac
pisze poprostu o umiejętnościach aktorskich 2 paca,że nie należało mu się bycie w 100 najlepszych aktorów, ponieważ są dużo lepsi aktorzy którzy plasowali się niżej
Teraz napisałeś co sądzisz o umiejętnościach 2pac'a - zrobiłes to kulturalnie i sie nie mam do czego przyczepic, ale "Ps nie możecie się pogodzić ,że wasz mesjasz nie jest w 100 aktorów, w 100 powinien być Robert De Niro i inni" - to jest zwykłe chamstwo
Rozbawiły mnie słowa "Podniecają się nim dzieci słuchające Bravo"
Jakoś 2Paca w ostatnich latach w Bravo nie widziałem.Widziałem 50 centa,P.Diddiego i innych szmaciarzy.
Muszę przyznać,że prowokacja ci nie wyszła.
popierdoliło cie Tyler Dreamer? jakie filmy ty z nim widziałeś że tak go osądzasz?? ale jak moge do ciebie wogóle kierować takie pytanie skoro w ulubionych filmach masz SIMPSONÓW!!!! najpierw zobacz jego filmy, potem (zakładając że umiesz) poczytaj o nim a zrozumiesz że nie podnieca nas to że "go zabili" tylko to, że tak wielki umysł zniknął z naszego świata tak wcześnie. a ty idź sobie pooglądać muminki, umyj ząbki, połóż się spać i nie wstawaj dopóki nie przemyślisz sprawy. cmoknij sie w dupe!!!
KEEP YA HEAD UP (Tupac Shakur 1971-1996 + + + R.I.P.)
Stary wiesz o czym ty kurwa gadasz?cienki bolek to nazywaj sobie kogos kto naprawde byl dupa a nie tupac-jednego z najbardziej cenionych raperow na swiecie-nie boje sie powiedziec i mowie otwarcie tupac zawsze byl i bedzie krolem rapu,jego muzyka bedzie wieczna.Wypowiadaj sie kolego jak cos sie dowiesz na temat shakura!!!Tupac zagral takze dobre role w filmach!!Ogladales Juice?albo gansterskie porachunki czy np.film o miłości?zagral naprawde dobre role!!nigdy nie mow w ten sposob o tupacu-wiadomo aktorem nie byl najlepszym ale zagral kilka dobrych rol!!KROL RAPU NIGDY NIE UMRZE!!!na wieki tupac
Uważam że Biggie miał flow dużo lepsze od Paca,to samo nawet bity,choć 2Pac też miał dobre,obydwoje byli geniuszami lirycznymi,ale wole Paca bo więcej nagrał,choć są równej klasy.
nie no jak możesz porównywać Tupaca do Biggiego!! ta gruba, zdradziecka świnia jest tak daremna, że szkoda gadać! teksty miał strasznie do dupy to po pierwsze, rapował o takich rzeczach jakich nigdy by nie zrobił, np. gdy rapuje o strzelaniu do brzuchów ciężarnych kobiet! Tupac miał coś do przekazania w swoich utworach. jeżeli chodzi o bity to wole i tak Tupaca. i niech nikt nigdy nie mówi że biggie i tupac są równej klasy!!!
nie chce cie urazić, ani nic do ciebie nie mam, ale nie moge słuchać czegoś takiego. Tupac wykreował biggiego a on go zdradził w pięknym stylu!!
Pod względem flow Biggie był dużo lepszy,bity też ma lepsze,choć dla mnie są oni równej klasy,Biggie miał w niektórych utworach ogromny przekaz,posłuchaj sobie dobrze to się przekonasz,choć pod względem tekstów obydwoje mnie wbijają w ziemie,a Ready To Die to klasyk nad klasykami,a co do płyt Paca to najlepszą jego płytką jest 2PAcalypse Now bo miał ogromne tam przesłanie nie to co na All Eyzez On Me.
człowieku,a co ma do rymowania jak ktos wygląda, może być nawet nie widomy,a jeśli robi dobry rap to mnie to wali.
Raper jest od rapowania,a nie od ładnego wyglądania, tak samo piłkarz od strzelania bramek.
Biggie miał duużo lepsze bity, flow, skillsy i punche.
Piepszysz głupoty,że rymował o niczym, może wystarczy przetłumaczyć jego teksty i wtedy zrozumiesz.
Dla mnie Biggie był jednym z lepszych mc któży byli lub są w hh.
Robił tru school i prawdziwy rap.
Był królem NY
Peace & blessing
Punche musiał mieć dobre bo on cały czas prawie rymował,był jednym z najlepszych freestylowcow,ja Biggiego też nie rozumiałem,dopóki nie znalazłem jego przetłumaczonych tekstów i jestem pewien że to był jeden z najlepszych raperów,choć Pac jest na równo z nim.
Choć pac miał mało rymów niż Biggie,to i tak pisał genialne teksty że wbijały mnie w ziemię,jeszcze muszę gdzieś znaleść teksty Rakima bo on też był jeden z najlepszych lirycznie.
czy wszyscy słuchają tego wieprza z fałszywymi tekstami?? przecież ten koleś jest żałosny!! ale co może wiedzieć ktoś, kto ogląda "bruneta wieczorową porą". słuchajcie sobie dalej tego kutasa. ktoś kto w tekstach uważa sie za króla a w życiu jest tchórzem i zdrajcą nie zasługuje na szacunek. mam nadzieje, że na to forum wstąpi ktoś mądry bo jak narazie nie mam z kim gadać.
KEEP YA HEAD UP (Tupac Shakur 1971-1996 + + + R.I.P.)
A co ma film Bareji do Hip hopu?
Mam takie pytanie ile słuchasz rapu rok?
Tak to jest jak ktoś nie sprawdzi czegos i od razu nie lubi.
Tak samo fani 50centa nie lubią powiedzmy Shyne'a chociaz nie znają jego twórczości.
A żałosny jesteś ty pisząc takie bzdury.
Może najpierw coś sprawdz,a potem oceniaj.
A wogóle po co oceniasz kogos przez wygląd?to ja mam nie lubić Krzynówka który dobrze gra ,a jest brzydki?-jak ktoś robi coś dobrze to nie obchodzi mnie jego wygląd.
Moge równie dobrze powiedzieć ,że 2 pac jest słaby bo był łysy a ja nie lubie łysych-i co jaki to argument? żaden
Ja powiedziałem,że Biggie był królem NY ,a on rymował ,że jest Big Papa.
Biggie robił prawdziwy true scholl z serca i zajawki,nie robił tego dla hajsu.
jeśli bardziej odpowiadają ci teksty z chuja dla kasy typu 50 centa to nie mamy co gadać.
Wcześniej jeszcze lepsze napisałeś ,że 2 pac wykreował Biggiego.
Wiesz co to kznaczy wykreować?proponuje żebyś zajrzał do słownika.Chyba chodziło ci o wypromowanie.
?Biggie sam się wypromował nielegalem w undergroundzie,a kiedyś 2pac był jego ziomkiem, więc pisz z sensem ,a nie jakieś artykuły z popcornu.
PS nie podniecaj się tak 2 pacem on już nie żyje ponad 10 lat-a ile ty o tym wiesz rok?
Pzdr dla normalnych
Adrianos również uważam,że biggi był jednym z lepszych raperów!!Miał wyjebane bity tak jak mówisz,no ale to według Ciebie biggie był lepszym raperem:)Według mnie 2pac nie ma sobie równych ale to tylko moje zdanie,jest bardzo dużo świetnych raperów,jednak ja slucham raperow z west coast:P east nigdy mi nie przypadalo choc maja swietnych raperow ale jak mowie nie jara mnie ich rap!!Dla mnie tupac nie ma sobie rownych-tyle
2 pac był dobrym raperem,ale wkurzają mnie opinie wzięte nie wiadomo z kąd ,że Biggie jest słaby bo jest gruby i takie tam pierdoły.
Jeśli ktoś chce skrytykować kogoś lub czyjąś twórczośc to niech podaje sensowne argumenty.
To samo nie wiem po co ktoś porównuje film Bareji do Rapu.
Ja wole East Coast ,ale jest dużo dobrych zawodników z West, teraz podział raczej się zatarł.
OJest jeden koleś z Oakland Prince ALI który nagrywa kawałki bardziej podchodzące pod East, ale tez i Weast.
Koleś jest naprawde dobry i nie olewa ludzi jak do niego się pisze na myspace to odpisuje i da się z nim gadać
PS. Jeśli ktoś nie ma nic konstruktywego do powiedzenia to niech zamilczy
Peace
On królem East a Pac królem West,to tyle.
Oni byli bo już ich nie ma, po Biggie'm na królem NY był BIG L,ale jego tez nie ma...
biggie był dobrym czarnuchem,robil swoje na scenie amerykanskiego rapu!!Lecz jego rap mimo iz byl bardzo dobry nigdy mnie do niego nie przekonal,a po tym jak stanal plecami do tupaca to goscia znienawidzilem-jest dla mnie "SMIECIEM",mialem o nim dobre zdanie gdyby nie to,ze tak szybk dowraca sie od swojego zioma!Choc tego nie powiem raper jeden z lepszych,dla mnie bedzie jebanym cweelem ktory leje na przyjaciela
Ej oni się kumplowali jak mieli po 20 lat to co bredzisz o odwracaniu się od kumpli.
Nigdy się nie spotkałes z czymś takim,że przyjaciel zamienia się we wroga?
Wogóle jesteś śmieszny i ty jestes dla mnie idiota skoro patrzysz przez pryzmat beefów,a nie twórczość.
Jesteś jak fani 50 centa który beefuje się z 20 kiloma raperami,a jego fani tez bluzgają na nich chociaz nbie maja podstaw.
Człowieku spasuj 2 pac nie żyje od ponad 10 lat i nie masz co przeżywać tak nim, trzeba się pogodzić z jego śmiercią.
Ja musiałbym byc chory żeby pisac,że nie nawidze Nasa bo Beefował się kiedyś z Jay-Z którego lubie tak sobie.
Radze żebyś posłuchał sobie innego hh niż 2pac bo się ograniczyłeś i jestes jego wyznawcą
Peace
Napisze tak,2PAc nawet jak miał konflikt z BIggiem uważał że jest mu jak brat,on mówił w wywiadzie że chodziło tam o jakieś pieniądze,a Biggie uważał że dalej był przyjacielem Paca,sam 2Pac mówił że nigdy by Biggiemu nie zrobił krzywdy,ale nie potrzebnie zrobił diss Hit Em Up,bo na początku teledysku 2 Of Amerikaz Most Wanted go ośmieszył,to by wystarczyło.
Co wy za głupoty pierdolicie? Biggie był prawie tak dobrym raperem jak 2pac. Muszę się zgodzić z ADRIANOSEM, nie należy oceniać raperów przez pryzmat beefów. To jest śmieszne xD
Nie był prawie tak dobrym tylko był z nim równy,tylko że Pac więcej albumów wydał i wole jego :):):):).
Mam pytanie ten Niuniek ma coś z głowa ?
gdzie ja tu poniżam 2 paca?
Koleś ma jakąś obsesję, ja go tu nigdzie nie poniżyłem.
Smieszny jest :)
Hehe nie wiem czy ma czy nie,ale nie powinni ludzie słuchać cały czas swojego idola bo są też inni raperzy również dobrzy jak Rakim,Big l,LL Cool J,Dmx,Ice Cube,grupy NWA i innych.
Przyznam że moim ulubionym raperem jest 2pac,ale słucham też nowych innych i zapoznaje się z ich twórczością.
Niuniek-Biggie raczej nie zdradził 2PAca,on jak został postrzelony w studiu widział tam Biggiego i sam nie wiedział kto za tym stał to się zaczepił jego bo nie mógł tej sprawy tak zostawić,i zaczął dissować Biggiego,a jego to nawet nie obchodziło bo nie dissował Paca,bo uważał że są przyjaciółmi.
sluchaj stary adrianosa!!!ze jestem fanem tupaca to nie znaczy,ze nie slucham innych raperow bo tak nie jest!!!Adrianos ma cos nie tak z łbem,pisze o tupacu bo przeciez to sa posty na jego temat!!nie ograniczam sie tylko do jego rapu,dla mnie westside to nie tylko tupac!! jest duzo swietnych raperow ktorch cenie i slucham:dr dre,snoop dogg,nate dogg,eminem,the game,busta rhymes,coolio,kanye west!!!tupac jest dla mnie krolem rapu i tego zdania nie zmienie wiec adrianos nie pie.dol,ze tylko slucham shakura bo tak nie jest!!!najpierw poczytaj,zastanow sie potem pisz,duzo zobaczylem w postach o tupacu jakim to ty jestes gangsta z kazdym sie klocisz,choc .uja masz racji!!!nie wiem co tu tacy ludzie robia!!??