On to piosenki może i miał dobre ale aktor z niego dupa była dajcie siana jakieś gnojki się podniecają nim bo go zabili i jego legend trwa a oncienki bolek był przestańcie się podniecać.
Chłopie Busta Rhymes jes z NY a ,nie west coast napisałeś,ze słuchasz West Coast.
Prosze podawaj konkretne argumenty ,a nie bluzgi, jeśli nie potrafisz, zamilcz.
Jesteś fanatykiem 2paca bo co chwile zakładasz nowe tematy postów typu 2PAC Forever, co chwile wypisujesz RIP
Jeśli uważasz się za Gangstera to zastrzekl mnie
Pozdr dla normalnych
boze daruj adrianosowi:)napisalem,ze slucham westside:D ale czy tam byly slowa ,ze tylko westside??wydaje mi sie,ze nie:D napisalem,ze nie slucham east a busta do nich nie nalezy:D wiec przmysl slowa synku zanim cos napiszesz:Ddobrze sie bawisz?:D hmmmm...twoje wypowiedzi nie sa smieszne tylko sa nieprawdziwe i glupie:)co sie tak wpierdalasz,ze pisza o tupacu ripyy?skoro pisze to znaczy,ze sie nic podniecam,tak?hehehehehhe gosciu gosciu daj spokoj bo tylko robisz z siebie glupa,slucha jeszcze duzo innych raperow dla twojej informacji:D najpierw przemysl potem napisz:) yo
Czyli sam sobie zaprzeczasz,jednak słuchasz East Coastu bo Busta Rhymes jest ze wschodu.
Synkiem jestes dla mnie Ty bo według twoich wypowiedzi stwierdzam,mże nie masz więcej niz 16 lat.
Przeklinaj u siebie w domu jeśli nie potrafisdz pisać merytorycznie i kulturalnie to przynajmniej się staraj.
:):):)
A gdzie ja się ośmieszam?:)
Ja nie wyzywam raperów bo mieli beef z kimś kogo lubie.
Skoro podoba Ci się co chwile pisanie 2pac forever to zrób sobie opis na gg albo wygaszacz ekranu ,a nie męczysz ludzi, wszyscy wiedzą ,że on nie żyje
no dokladnie busta jest ze wschodu:P ale widziales,zeby nalezal do jakiejs grupy anty wesside?czy tylko rapowal z czarnuchami z east?chyba nie.Busta jest ze wschodu ale jak widzisz nie reprezentuje east coast:)a co do wieku to sie rowniez pomyliles,jestesm starszy:)nie bede sie starac pisac w sposob taki jaki ty sobie zyczysz:) i i jesczze jedno opisy to mozesz robic sam:) mnie to nie jara jak ciagle piszesz,zastanow sie a potem pisz,elo
Wiesz powiem ci nowinę podział pomiędzy Weast coast a East coast zatarły się ponad ok 10 lat temu więc wiesz jak dla mnie dobry raper może byc nawet imigrantem z Mongolii.
Wogóle Napisałeś ,że w trakcie podziału na coasty Busta nie reprezentował East-i tu się mylisz,w czasach walki nagrywał i Z Biggie'm i Craig Mackiem i A tribe Called Quest i wieloma innymi mc z NY.
Jeśli nie masz zamiaru wypowiadać się merytorycznie i kuylturalnie to nie masz po co pisac, bo ja nie mam zamiaru dyskutowac z kimś co pisze co 2 zdanie kurwa.
Ja nie mam zamiaru robic sobie opisów bo mnie to nie jara i nie jara mnie noszenie koszulek z napisem J-Dilla forever czy 2 Pac forever.
Zapewniem Cię ,że wszyscy tu wiedzą,że 2 Pac nie żyje i nie musisz co chwile wypisywać Rip
ty adrianos już kilka razy pisałeś, że nie ma znaczenia dla ciebie wygląd czy pochodzenie, liczy się muza jaką ten ktoś robi, mam racje? a więc gdybym to ja zaczął rapować o tym, że np. codziennie chodze do szkoły i zabijam dzieci albo, że lubie podrzynać gardła kobietom, ale robiąc przy tym zajebistą muze, która strasznie by ci sie podobała. czy wtedy słuchałbyś mnie?
KEEP YA HEAD UP (Tupac Shakur 1971-1996 + + + R.I.P.)
2Pac sam rapował że strzelał do czarnych na ulicach,ale inni ludzie pewno brali to na poważnie hehehe,co do Biggiego to zasługuje na taki sam szacunek jak 2Pac bo był jednym z najlepszych Mc w historii,jeszcze nikt nie miał takiego flow jak on.
A co Ty mi porównujesz się z jednymi z lepszych raperów, jakbys o tym rymowął to Twoja sprawa i tak nikt by Cię nie znał, byłbys anonimowy.
Jak dla mnie możesz zacząć rymowac nawet o tym,że masz prostate.
Biggie robił dobre produkcje na poziomie, i nic nie zmieni to ,że czasem dał hardkorowego punch'a, zobacz jak rymował i o czym.
a o czym byś chciał słuchac kawałki o tym,że raper ma ładną żone i kupił sobie nowe kapcie?
Nie bierz wszystkiego dosłownie bo bedziesz się zachowywał jak fani Popka czy HG któży ich rap biorą za bardzo na powaznie.
Phucked
Do Alby
PS a wiesz o czym rymuje Necro??
Jego teksty są tez o fuckin bitch, Ineeds drugs itp
Ja go lubie i jaram się jego muzyką(nie tylko ja) chociaz robi nawet piosenki na temat waginy.
Jest w pożądku i zakręconym mc, a ja nie biore wszystkiego dosłownie i nie rozwazam nad tym