Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Jak by do tej pory zyl to pewnie by robil najwieksza komerchę na swiecie.

Lance_Vance

Wytrzyj monitor bo pewnie oplułeś, co nerwy puszczają i już obrażasz bro?

Pawlovsky

yeah, bro. robisz ze mną co chcesz; jestem wobec ciebie bezbronny jakbyś swoją głupotę roznosił niczym aids. plis, tylko nie zabijaj mnie jak zabiłeś paca.

Lance_Vance

Ty już nie żyjesz... bo zabiła cie własna głupota. Przyjmij to do świadomości, nie jesteś mądry.

Pawlovsky

R.I.P. - zabity przez wirusowe zakażenie głupotą Gaylovskyego a.k.a. Nie Wchodźcie Mi W Drogę, Bo Się Spinam Przez Kabel.

jesteś tak odpychająco wtórny, że twoja głupota jest jedynym, co mogłoby cię wyróżniać z tłumu, bro. nawet pomimo tego, iż dany tłum też nie grzeszy mądrością.

Lance_Vance

To fajnie , że się tak dowartościowujesz, uważasz się za najlepszego, choć tak nie jest, kto spina przez kabel? najbardziej ty, ciekawe czy jest jakaś rzecz, na której się znasz? Jesteś prawdziwym twardzielem stary... przez internet, ale zawsze coś.

Pawlovsky

aha, teraz próbujesz małpować "internetowego twardziela", mięczaku. spodobało ci się jak radzę sobię z takimi pajacami jak ty. nie, że mi to nie schlebia yo, ale to zabawne, bo kopiując mój tutejszy styl kradniesz od osoby, którą uważasz za głupszą od siebie. naprawdę ssiesz, bro. dowartościowywanie się mną nic nie zmieni. ale jak to mówią: walcz do końca.

Lance_Vance

Zacznijmy od tego , że nie masz stylu i wole być mięczakiem w necie niż jak ty w realu, jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest za rzadka. Tak to do ciebie panie zerze.

Pawlovsky

w jakie jałowe gówno ja wdępnąłem. tak; to o tobie, ograniczony piętnastolatku.

"wole być mięczakiem"
aha, i wszystko jasne. ty to masz styl, bro.

Lance_Vance

wole być mięczakiem w necie napisałem, niż w realu jak ty, śmieją się z ciebie nawet dzieci z podstawówki.

Pawlovsky

hahaha.
gość 2x napisał, że woli być mięczakiem.
co za frajer. w dodatku powtarza się jak dziecko z dałnem.

Lance_Vance

HAHAHAHAHAh jak ty wolisz być kozakiem w necie niż w realu, to ci współczuję, poważnie stary. tacy ludzie jak ty nie powinni mieć internetu, bo się w nim ośmiesza. Pisze się down.

Pawlovsky

nikt nie pisze, że "woli być kozakiem w necie", bro. masz urojenia.
ale TY piszesz, że wolisz być mięczakiem, lol. ok, downie, jak chcesz to bądź. tylko przestań się wyżywać na mnie przez kabel bro. dostarczasz tu tylko rozrywki.

Napier

Za dużo krzyczał i robił co chciał nie licząc się z nikim. Prędzej czy pozniej zaliczyłby kulkę. Taki był. Odkryłem jego muzykę kilka dni przed śmiercią. Normalnie jak bad luck Brian.