Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Dobra panie i panowie. Po pierwsze dla wszystkich opowiadających i słuchających bajek o tym, że Tupaca został zabity na zlecenie BIGGIEGO polecam film na youtube w polskim tłumaczeni: Illuminaci: Przemysł Muzyczny. Jest tam o kilka ciekawych faktów o Tupac'u i jego śmierci, oraz o innych artystach. Ale tak w skrócie, własnymi słowami. ILLUMINACI - jest to tajne stowarzyszenie sprawujące realną w USA jak i w innych krajach (np. Anglia). Więcej informacji znajdziecie sami szukając. Rzeczą kluczową w tym co tutaj chce napisać jest to, że od końca lat '80 poszerzają swoje wpływy wraz z Kościołem Szatana w przemyśle muzycznym. Wierzcie mi lub nie, tak jest. Obecnie wszyscy, którzy się wybili w ostatnich latach są pod ich kontrolą (Eminem, Lady Gaga, Jay Z, Kanye West, Rihana). Do czego zmierzam? Próbowali ZWERBOWAĆ i PODPORZĄDKOWAĆ TUPACA. Ten im się sprzeciwił to najpierw go ZASZCZULI odsiadką przez sfingowane dowody (mówi się o gwałcie a skazano go za molestowanie tak naprawdę, a dokładniej od DOTKNIĘCIE POŚLADKÓW tej kobiety). Po wyjściu dalej był nieugięty ale już nawijał o nich w swoich kawałkach (THEY DON'T GIVE ABOUT US m.in.), ostatecznie nie dał się im, nie zaprzedał swojej duszy diabłu i dlatego ZGINĄŁ. Strzały były precyzyjne, dokładnie w DRZWI u których siedział Tupac. Nie ma mowy o żadnym gangu, to był wynajęty profesjonalista. POLICJA świetnie zatuszowała śledztwo, a MEDIA IM PODPORZĄDKOWANE rozpuściły plotki o Biggiem, Suge'u, które żywią niektórych z nas do dzisiaj. To straszne ale wg. mnie to jest najbardziej prawdopodobna opcja. Przestudiujcie temat i napiszcie co sądzicie! Tupac rest in peace.

*z góry przepraszam za cpsa w niektórych wywiadach ale jak powiedział DMX (też ofiara Illuminatów, odmówił im) "sukinsyny słuchają ale nie słyszą"

WillyTheWonkers

"W moim pojmowaniu świata nie chodzi o to by komuś udowodnić, że się mylił ale pokazać...."
To udowodnij skoro możesz udowodnić.
Skoro jednorożce nie istnieją, to skąd tyle o nich wiemy? Może czarownice latające na miotłach też istnieją, przecież tyle jest o nich średniowiecznych zapisków...
Zakon Iluminatów kiedyś istniał, była to tylko jedna z loży wolnomularskich. A znaki są interpretowane w konkretnym celu- wzbudzenia strachu i prostego wytłumaczenia pewnych zjawisk, zbrodni, tragedii, katastrof. "Oko opatrzności", które jest uważane za znak iluminatów, czy "New World Order" to przecież starożytny znak egipski, który został zaadaptowany przez "zachód" w okresie renesansu i zamknięty w trójkącie symbolizuje Trójcę Świętą. Wszystkowidzące Oko jest symbolem renesansu. A wiadomo, że tak powszechny znak będzie zapożyczany do różnych filmów, książek, ale też banknotów, herbów. Przecież krzyż, półksiężyc, czy inne znaki religijne i niereligijne też występują powszechnie i jakoś nikt nie twierdzi, że jest to działalność tajnej organizacji. Podobnie jest z uciętą piramidą, która widnieje na rewersie Wielkiej Pieczęci Stanów Zjednoczonych i banknotach, która ma być jakoby symbolem masonów, ale wcale nim nie jest i nie została zaprojektowana przez masona. Takich znaków używali też niektórzy artyści. Wyczytałem, że Michael Jackson używał znaku Oka opatrzności, by pokazać swoją "boskość", co zresztą potwierdził w jakimś wywiadzie. Ale głupki widzą w tym ostrzeżenie przed iluminatami hah, jakby nie mógł wprost ostrzec....
A "Nowy Porządek Świata", to tak naprawdę "Nowy Porządek Wieków"- "Novus Ordo Seclorum"- napis ten widnieje na Wielkiej Pieczęci, o której pisałem wyżej. "NWO" to błędne tłumaczenie zmienione przez zwolenników tej bredni. Fraza "Novus Ordo Seclorum" została zaczerpnięta z czwartej eklogi Wergiliusza. "Seclorum" ma się odnosić do sekularyzmu, czyli świeckiego charakteru państwa.
Ludzie lubią wierzyć, że wszystko ma swoją przyczynę, chcą mieć proste wytłumaczenie na różne wydarzenia, niepowodzenia. Nie może być tak, że prezydent Polski zginął w katastrofie samolotu, bo to takie zwyczajne. To musiał być zamach, wtedy jego śmierć nabiera znaczenia. I tak rodzą się teorie spiskowe, które można wykorzystać do różnych celów. Kaczyński i Macierewicz wykorzystują je do zdobycia władzy. Inni bawią się w "ufologów" i tropicieli iluminatów i nwo, na czym po prostu zarabiają w necie, bo im więcej kliknięć tym większa kasa; albo po prostu lubią stwarzać atmosferę strachu. I spirala się nakręca. Ziarnko po ziarnku tworzą się nowe teorie, a że żyjemy w erze postępującej globalizacji, to teorie te idą w tysiące. Każdą rzecz można wytłumaczyć działalnością iluminatów. Niektóre gwiazdy zaczęły nawet wykorzystywać te symbole tylko po to, by mówiono o nich, że "ostrzegają" przed iluminatami, albo są ich zwolennikami. Po prostu robią sobie jaja, a gawiedź to łyka. I tak to się kręci. Ale gdyby wszystkie te teorie przeanalizować, to okazuje się, że są one najczęściej wyssanymi z palca kłamstwami, rzadziej wyrafinowanymi manipulacjami, czym miały być np. stworzone przez antysemitów "Protokoły Mędrców Syjonu", które tak naprawdę są w dużej części dosłownymi cytatami fragmentów XIX-wiecznej satyry autorstwa Maurycego Joly'ego. Minęło ponad 100 lat od ich stworzenia, a niektórzy dalej wierzą, a raczej udają, że wierzą, iż są one ujawnionym planem podboju świata przez Syjonistów.

Jeszcze jedno: dlaczego tak tajna organizacja jak iluminaci wszędzie umieszcza swe znaki? Przecież tak nie działają tajne organizacje :)

skalp_el

Źle to zinterpretowałeś albo ja nie wyraziłem się za jasno, udowadniać swoje rację będę ale po co robić to na siłę jeżeli ktoś tego nie chce i twardo obstawia przy swoim? Jestem pewien że gdybym umówił cie na rozmowę z osobą która należy do iluminatów a ona przedstawiła by ci swoje racje i dowody na temat istnienia zakonu i tak byś twierdził swoje, tak czysto hipotetycznie. Dalej byłyby to wymysły, zapożyczenia, teorie, spiski i herezje człowieka o ze skrzywieniem psychicznym.
Co do śmierci Kaczyńskiego uważam że zamach mógłby być prawdopodobną przyczyną rozbicia samolotu ale żadna z teorii głoszonych przez Jarka i Macierewicza do mnie nie przemawia, bo obaj wymienieni panowie za daleko zagalopowali się w oskarżeniach.

Jak to jest z tym zakonem w końcu, przyznajesz że był ale teraz nie ma bo...??
Bo lady gaga używa znaków zapożyczonych od iluminatów, oni stwierdzili że za daleko to zaszło i samoistnie się rozwiązali? :)

Wierzysz w Boga?
P.s. domyślam się że elektorat PO

WillyTheWonkers

Po prostu jestem ciekaw dowodów jakie mi przedstawisz. Bo w necie można znaleźć tego tyle, że nikt chyba nie jest w stanie tego poukładać. Praktycznie za wszystko odpowiadają iluminaci/nwo/jakieś annunaki i reptalianie, oczywiście także Żydzi, masoni i lewaki. Ich działalność jest przypisywana do wielu wydarzeń i jeśli wszystkiemu wierzyć, to stłuczkę, którą wczoraj zaliczyłem spowodował iluminat.
Co do śmierci Kaczyńskiego, to została ona wyjaśniona.
Tak to jest z zakonem iluminatów, że kiedyś istniała loża wolnomularska, która się tak nazywała, a nawet kilka od XVIII wieku. Illuminati znaczy oświecony przecież, więc to nie dziwne, że jakieś loże tak się nazwały. Najsłynniejsza była ta założona przez Adama Weishaupta. Nie ma ona jednak nic wspólnego z internetowymi bredniami. Gdyby Weishaupt dziś żył to krytykowałby te wszystkie nwo itp.
Pokazujesz tu zero-jedynkowe myślenie. Nie mam zamiaru spowiadać się z tego w co wierzę, czy nie wierzę i jaką popieram partię, bo nie ma to tu najmniejszego znaczenia. Jednak Tusk nie jest z mojej bajki.

skalp_el

Panie skalp_el z tym systemem zero-jedynkowym toś pan pojechał, jeżeli któryś z nas jest przedstawicielem owego myślenia to jesteś nim ty.
Śmierć Kaczyńskiego została wyjaśniona- zginął w katastrofie samolotu. Co było jego przyczyną, pogląd na tą sprawę pozostawię sobie.
A stłuczkę miałeś bo samochodem nie potrafisz jeździć- ot cała filozofia

WillyTheWonkers

Przecież to ty wywnioskowałeś, że jestem wyborcą Platformy Obywatelskiej, bo nie myślę tak jak ty- to jest właśnie zero-jedynkowe myślenie.
A stłuczkę miałem, bo wjechał we mnie koleś- ot cała filozofia. Albo niech ci będzie, nie umiem jeździć. Tak właśnie normalny człowiek by to sobie wytłumaczył. Ty jednak widziałbyś w tym działanie jakiś tajemniczych sił.
No i gdzie te dowody?

skalp_el

Daleko idące wnioski wyciągasz, za daleko idące. Nie baw się w to więcej bo zmysłu do dedukcji nie posiadasz, strzelasz ślepakami w dodatku wybierasz zły kierunek.
Zabieg z PO polegał tylko na tym aby cie wywabić z ukrycia i poznać preferencje polityczne, nie udało się. Ale jeżeli już jesteśmy przy polityce to powiedziałbym że jesteś ze skrajnej prawicy, bo negatywnie się wyrażałeś o lewej stronie barykady, poza tym teraz modne jest być patriotą
Tyle ode mnie.

WillyTheWonkers

Czy egzorcyzmy to rytuały Illuminatów?Czy kosmici to Reptylianie?Czy Horrory to wymysł masonerii?Czy Illuminati wymyśliło Creepypasty?

Lukasz_Rygal

Czy zakapturzeni ludzie to braterstwo Illuminati?

Lukasz_Rygal

Czy Wladimir Putin nadal jest pionkiem NWO?

Lukasz_Rygal

Czy za 2 lata ludzie będą mieć wszczepione chipy?Słyszałem,że obecnie zwierzęta są chipowane obowiązkowo.

Lukasz_Rygal

Czy Illuminati mutują zwierzęta?

Lukasz_Rygal

Mówią,że UFO to tylko nikczemność rządu USA.Wiadomo,że w 1947 rozbił się kosmita w Roosevelt.Słyszałem,że Nikola Tesla jest odpowiedzialny za mit o latającym talerzu.Chemtrails,Freon,HAARPA, żywność GMO,Dzień Ziemii(to rządowa propaganda).Mowa też o Reptylianach.

kubafilmoogladacz

Tak jak już jesteśmy w temacie illuminati, to polecam "Wezwanie do przebudzenia" na YouTube; tutaj bardziej ze strony historycznej, ale nawiązując do dzisiejszego świata (World Tride Center i media).