Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
72 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Ja bym powiedziała, że dla chcącego... albo może dla chcącej nic trudnego ;) O ile znam sie na matematyce, to Ty ma teraz ciut ponad 40 lat... Dla dziewczyny, która ma 20 to może dużo, ale z drugiej strony... Jeff Goldblum ma dziewczynę młodszą od niego o 28... lat! nie miesięcy.
Także wszystkie 18-stki mają jeszcze szanse :):):)

Jeśli chodzi o mnie to lubię tego gościa ale bez przesady. Co prawda przyjemnie byłoby na żywo usłyszeć jego "Och, yeah!" :)

T_Bag

Ah zapomniałam dodac...oczywiście naszym okrzykiem było:
OLIMPIA LET'S DO IT!!
Krzyczymy to na rozpoczecie drugiego seta, a nasza treneka Co?? A my na ziemie i w smiech...kurde nie o tym mialam mówić

Chciałam Wam opowiedziec mój sen...był bardzo dziwny...ale go uwielbiam...śni mi sie od paru nocy...więc

Jadę autokarem z grupą ludzi ze starej i szkoły i z trenerem unihoca...nagle dojezdżamy do jakiegos teatru, wysiadami i idziemy do środka. Ja jestem kompletnie zagubiona... Idę sama usiąść na sali...patrze, a tam o dziwo rozkłada się zespół...z bębnami takimi jakie zawsze ma Jerry(perkusista Robbiego). Byłam bardzo zdziwiona...hm...podeszłam do sceny...i stalam tam cały czas. Wszyscy zeszli się...a tu nagle Robbie wychodzi...ja kompletne zdziwko...zaspiewał Radio, Rock DJ i Tripping, potem przyszła kolej na Moonson i SinSinSin (przez cały czas bardzo dziwnie sie na mnie gapił). Podczas przerwy zdałam sobie sprawe że na sali nie ma wiecej osób niz 20. Więc byłam pewna miejsca blisko sceny więc wyszłam do ubikacji...a tam słysze, że ktoś mnie woła
- Pss.. ty chodź tu!
- Ja? - zapytałam ze zdziwieniem
- Tak ty! - odpowiedział nieznajomy
Weszła do jakiegoś ciemnego pomieszczenia. Człowiek zaczął:
- Patrz co tu mam - i podsunął mnie do monitora komputera
- Ja wiem co to jest! - odpowiedziałam - To jest The Robbie Williams Show! Zawsze chciałaam miec to DVD!
- Aha...myślałem, ze nie znasz tego wykonawcy...
- Ależ skąd! To jest mój ulbiony wokalista! Kocham go ponad wszystko! - mówiłam temu gościowi...
I wtedy zapaliło sie swiatłi i kogo ujrzałam...? Robbiego!
O my god! - krzyknęłam
Potem znów znalazłam się pod sceną. Rob spiewał Angels...wziął mnie na cene i pocałował...potem kiedy zauwazyłam, że nikt nie spiewa jak to zawsze bylo na koncertach podeszłam do mojej przyjaciolki z podstwówki i powiedziałam:
- Hej, powiedz Bednarskiemu, żeby rozruszął wszystkich!
Aga kiwnęła znacząco i już po chwili wszyscy spiewali...Robb był zachwycony....
Potem na scenę wkroczył nie ktp inny niż Ty...Podszedł do mnie i pocałował... Rob był zaskoczony...podszedł do Ty'a i odepchnął go ode mnie...potem znalazłam się w limuzynie razem z Ty'em...a potem
OBUDZIłAM SIę!

o my God, ale was zanudzam....

sorki

ale mam swietny humor....

Pozdrawiam wszystkich niech Ty i Rob beda z Wami:):)

OLIMPIA! LET'S DOP IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T_Bag

No, ja byłam 100% pewna że rozjedziecie, którąś z tych drużyn doszczętnie... W porządeczku jest:)
A u mnie dziś boski dzionek... tym razem pod względem ocenowym! [zaskok]
Nie no, myslałam, że śnię, serio...
1. Biologia - babka zadała nam doświadczenie - dostałam... 6! O.o To chyba moja pierwsza.. no druga 6 z biologii od wszechczasów!... jakby tego było mało przy oddawaniu kartkówek okazało się, że mam 5 [wow], a kiedy podczas lekcji wtrąciłam coś o DNA i RNA bo akurat przypomniało mi się - babka powiedziała, że "widzę tu przyszłą olimpijkę"...
O_o
ja i olimpiada z biologii? [3 na świadectwie w tamtym roku;P]
śmiech na sali
;D:D:D:D
2. Matma - piąteczka z kartkówki [miałam komplet punktów, ale nie stawiała w ogóle 6]...
3. Niemiec - dwie godziny jakos przeżyłam i... dostałam kolejne dwie piątki... czytanie i kartkówka...
O.o
OMG, we mnie to się jakiś silny kujon odezwał dziś... nie to że narzekam, jest ok, no ale...
Olimpiada z biologii??
WHAT?!
Pozdrawiam wszystkich:*
(obkuta;) Fretka
PS. Jutro nareszcie EMHE!!:)

Fretkaa

O my god! Teraz mi sie o EMHE przypomniało...a mialam w planie iść na rower....eh....może sobie odpuszcze ten odcinek....zobacze....najwyzej mi opowiecie...ale raczej przyjade....dwie godzinki mi wystarcza....

Fretka wielkie gratulacje!! Ty na serio kujon jesteś!!
Lol

Pozdrawiam
(matematyczny dziś) Kicek

T_Bag

Tak offtopowo...
Mam pytanko czy wiecie coś odnośnie gwiaz bedących jurorami Miss World, bo na naszym forum (Robbiego Williamsa) było, że niby on ma tam być . Wie ktoś coś może o tym??

T_Bag

Hej!
Co do konkursu Miss World to nie wiem niestety czy będzie tam Rob...
A dziś nareszcie sobota! i trochę wolnego...no i oczywiście kolejny odcinek EMHE!!!!

No tak... ja Fretko idę niestety, albo stety na olimpiadę z biologi ;p Nie no taka genialna to ja z tego przedmiotu nie jestem... z kartkówki pewnie teraz 3 albo 4 dostanę no ale.... zawsze trzeba spórbować ;D Olimpiade mamy 10 padziernika więc to już tuż tuż... matko boję się! Mam wrażenie że nic nie umniem...może zrezygnuję...eh nie wiem co robić?!
Dobra nie będę was zanudzać ;)

Ostatnio z matmy też dostałam 5 z kartkówki :D i jestem bardzo happy! :*
Ok, no ale o czym tu ja chciałam pisać.... hm...skleroza nie boli! Ja to chyba potrzebuję jakiegoś psychoanalityka albo coś! Zawsze zapominam o wszystkim... ;p A juz wiem! :D:D Dzis przeciez dzien chlopaka!! hehe...my nic w klasie(o ile wiem) nie robimy...;p W kadym razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH CHLOPAKOW! ;p :*

No dobra juz przestaje bredzic..kurde! klawiatura mi sie wali! nie moge robic polskich znakow!! co za pech....no ok...ja chyba naprawde musze jakiegos psychoanalityka znalezc... jakbym wam powiedziala o wszystkich moich klopotach, wariactwach i pomyslach to byscie sie za glowe zlapaly ;p
No ok, ide narazie ale jak co to jestem na gg ;)

Pozdrawiam Was goooraco! :*:*
(troche zeswirowana) Elly ;P

Elly_3

Kicek - co do Roba to niestety pojęcia nie mam.
Elly - żebyś wiedziała jak ja o wszystkim zapominam...;D... większość SMSów, rozmów na GG kończy się zwrotem do mnie "Aha, TYLKO NIE ZAPOMNIJ!" :D
My na Dzień Chłopaka kupujemy chłopakom śliniaczki [oryginalnie, ale kij:P], dziś kumpela jedzie kupić;)
I z tego miejsca - NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW:):)
Elly, powodzenia na olimpiadzie z biologii... ja to się "pśnę" [niezły zwrot nie?:D] chyba na historię...
OK, ja też teraz na GG jestem, także jakby ktoś coś chciał to...
;)
Pozdrawiam:*
Fretka

Fretkaa

Wow! A ja to na matme, albo na historie sie zapiszne...
Fakt nareszcie sobota...no ale cóż...sportówka nie popłaca...
Dziś mam dzień wolnego, a jutro znów na zawody...
Tychu i Bieruń vs. Olimpia ,,Let's Do It" part two :)
Gramy w Tychach...ciekawe jak bedzie....

Również jestem na gg jakby cosik
Pozdrawiam
(za Rodowana) Kicek

T_Bag

Ja byłam na konkursie z angola :D Nawet nie było tak źle ;)
Nie mam za bardzo czasu żeby się rozpisywać, więc tylko tak: ktokolwiek idzie na jakąś olimpiadę-POWODZENIA! ;)
A na EM nie parzyłam :(:(:( Nie było mnie w domu, opowie mi ktoś? :D

:*

Rika

ee jeśli nie oglądałaś to w sumie nie masz czego żałować... powtórka była tego odcinka gdzie rodzina miała problemy z szambem i Ty miał wyrostek wycinany...
Pozdro:)
Fretka

Fretkaa

Oh...to dobrze że nie dali nowego odcinka bo ja też nie oglądałam.... no a tak apropo to odcinek ten kiedyś oglądałam i naprawdę był fajny, szczególnie jak Paul pomagał Ty'owi robić Secret Room...;p Widać było jak bardzo się przyjaźnią i Ty poprosił właśnie Paula dlatego że mu ufał...
No dobra... Pozdrawaim gorąco i do... napisania potem ;p
Buziaki Elly :)

Fretkaa

A to fajnie :) Przynajmniej wiem że nic nie straciłam ;) Thx

Mam już dość tej nauki (pomijając fakt że się dopiero zaczęła:D)... :( Świetnie was wszystkich rozumiem: w tym tygodniu mam same sprawdziany ;//

Rika

Rika świetnie cię rozumiem... ja w poniedziałek mam 2 saprawdziany, w środę kartkówkę.... O boże pomocy! O nie i jeszcze z angielskiego...ale to chyba będzie milsze ;p
Pozdrówka :*

Elly_3

Elly nie jestes sama bo ja w poniedzialek tez mam dwa sprawdzainy historia(I wojna światowa) i geografia (zagadnienia o Afryce) a no i jeszcze kartkowka z anglika (alez tym to u mnie nie ma problemu) a w środe rosyjski (mój ukochany przedmiot) mam z niego cudowne oceny pierwsza jaka dostalam byla 3!!!

A ta ściana jest naprawde super!!!! sama bym sobie taka z checia zrobila ale scian juz mi zabrakło (jedna cala w zdjeciach i takich tam) a na drugie graffiti!!! tak sobie mysle czy by nie przesónąć mebelków to bym miala miejsce!!!

Dobrze ze powtórke dali bo ja tez nie moglam obejrzec (spacer z psem 4kilometry dzisiaj zrobilismy)

ide teraz biegac a pozniej poszukam jakis fotek(nowych) z Penningtonem!!!
Trzymajcie sie wszyscy
No i zycze wygranej na olimpiadach i zawodacH
;* :*

veronica_7

Niestety Robbi nie jest w jury!!! o to jury w pełnym skladzie:
Julia Morley - Prezes Miss World Organisation i przewodnicząca Jury
Aneta Kręglicka - Jedyna Polka z tytułem Miss World, który zdobyła w 1989 roku
Denise van Outen – Aktorka i prezenterka telewizyjna znana z niepowtarzalnego stylu i niezwykłej osobowości
Karan Johar – Indyjski reżyser o międzynarodowej sławie
Dame Kelly Holmes – Wielokrotna złota medalistka olimpijska
Krish Naidoo – Ambasador Miss World Organisation
Louis Walsh – Znany na całym świecie Irlandzki twórca pop
Mike Dixon – Reżyser musicali, zdobywca nagród West End i Broadway
Wilnelia Forsyth - Miss World Porto Rico i projektantka strojów plażowych Miss Wrld

mówilyscie o dniu chlopaka!! u nas w klasie tez nieżle bylo, moje madre kumpele kupily chlopakom kremy do golenia i maszynki!!! i oczywiscie ja na tym ucierpialam krem mialam wszedzie, we wlosach to cyba pol tubki trzy razy je mylam i dopiero sie zmyl krem, bluza z jasno rozowego zmienila sie w żółta a to za sprawa kremu do golenia i genialnych kumpli!!!

veronica_7

Aham:D To chyba wesoło było ;D Chłopcy czasem mają dziwne pomysły :D
My 'naszych' zaprosiłyśmy na pizzę i stawiałyśmy :D A potem dostaliśmy róże :PP
Się teraz zastanawiam co dostaniemy od nich na Woman Day ;D

O, Aneta Kręglicka jest spoko =]=]

Sprawdziany... To jest koniec świata ;/ Ja właśnie na biole się uczyłam, a jeszcze hista :(

Rika

Szkoda że życie nie jest takie, jakim by człowiek go chciał :(
Jakoś nic nie wychodzi, a jak wychodzi to komuś innemu...
'Czemu tak jest...'?

Rika

Kicek bardzo bym chciala zebys do mnie przyjechala i zrobila mi taka fajna sciane :D ja mieszkam w Tczewie tak mniej wiecej 45 minut do Gdanska :P Daleko od Ciebie :( :( Dzisiaj mialam fajny dzien bylam na koncercie Gosi Andrzejewiczu u nas w Tczewie:P fajnie bylo nawet :P

Pozdrawiam :)

Emma_8

Kurcze może kiedyś do ciebie zawitam:) To ci ściankę pomaluje:)
Ale przypał co chwile powtarzaja odcinki:) Wszystko jest fajne, ale oglądam pięćdziesiąty raz to samo to mnie troszke dobija:)
Wszystko mnie boli....dzis mięliśmy kolejne rozgrywki...
Tak samo jak przed tem
Z Bieruniem 2:0 a z Tychami 1:2. Okropność....ale byli fajno sedziowie...
Dobija mnie wszystko...
Fakt Rob nie był w jury....jak powiedzieli gwiazda popu to ja normalnie myslałam ze zejde....a tu Robin Gib, ale tez super, że akurat on był bo śpiewał Stayin' Alive które uwielbiam

Pozdrawiam
Kicek

T_Bag

Tak offtopowo:) Zmieniłam sobie obrazek w profilu...
Sorki że taki ,,NieTy'owy", ale nie mogłam sie powstrzymać...

T_Bag

Hyhy ;D Do mnie też możesz wpaść :P Chociaż rodzice nie byli by szczęsliwi ze sobie ściany pomalowałam ;p Mam tapete i plakaty ;D

Ale nie jest tak źle ;) W końcu niewele brakło =]

Rika

Jak ja będe miała swój pokój...co niestety może nastąpić dopiero za kilka lat, to urządze sobie sama taki pokój że hej! Taki.... Penningtonowy, taki nietypowy i wogóle ekstra! już wiem jak chcę żeby wyglądał i moze w tedy spróbuję namalować coś takiego jak u Kicka ;)
No cóz ale moja najbliższa przyszłość to wygląda tak:
jutro
klasówka z chemii
sprawdzian z fizyki
wtorek
sprawdzian z polaka
sprawdzian z anglika
środa
kartkówka z WOS'u

matko mam nadzieję że to wszystko... kiedy ja mam się tego wszystkiego nauczyć?!
Eh...dobra kończę już i idę wkuwać jeszcze do fizyki...
Pozdrawiam, trzymajcie kciuki , aby dobrze mi poszły sprawdziany i kartkówki, ja za Was też trzymam
(Bardzo zmęczona nauką)Elly...

Elly_3

Ehh, moja najbliższa przyszłość też się zbyt kolorowo nie zapowiada...
jutro:
- matma;/
- niemiec :|
- fizyka
(czyli ukochane trio)
wtorek:
- dyktando z polaka, ale w sumie to tylko formalność, także ok;P
- biologia (ech, jutro mnie ostre wkuwanko czeka;( )
- ofkors ukochana matma (kartkóweczka, pytanko etc)
środa:
- klasowy dzień chłopaka [nie ma to jak zapłon^^"]
- wywiadówka O.o

OMG, znowu się tydzień zaczyna...:( ehh...
(troszkę przytłoczona) Fretka

Fretkaa

A ja własnie oglądam ,,Ściganego"
Z moim ukochanym facetem - Harrisonem Fordem...o my god jaki on boski!!

Powodzenia zycze wszystkim
Ja mam jutro tylko polski
niemiecki
informatykę:):)

Także luz

Pozdrawiam
(zakochany) Kicek

wikta

Powiem jedno, dziś miałam extra dzien!
Z powodu wczorajszych rozgrywek dzis nie miałam treningu.
Toteż miałam tylko trzy lekcje....
Z czego na jednej dostałam szóstke....
Na polskim!!!
Babka jest spoko...jak sie okazało jest extra...:):)
A teraz tylko opowiadanie z angielskiego...
Aha mam takie pytanko:
Czy ktos wie w jakim czasie przeszłym moge napisać opowiadanie...?
Może Past Continuous??

(szczęśliwy) (tzw. Back For Good:)) KIcek

T_Bag

Czas to chyba zależy od tego, jak piszesz ;P Choć... Nie wiem za bardzo, bo nie pisaliśmy za bardzo opowiadań po ang ;/ A szkoda... Bo teraz nawet jakbym chciała sama cos napisać to nie wiem jak :( :P

A co do lekcji, to ja dziś miałam 6, kartkówke, sprawdzian i kółko plastczne ;D
Nie było najgorzej =]
Wszystkim powodzenia życzę ;*;*

Rika

Tzn. mam napisać historię babci jakiejśtam od urodzenia aż do śmierci i nie mam pojecia w jakim czasie:(

T_Bag

Nie wiem :(:(
Jeśli ta babcia zmarła, to chyba w przeszłym. Ja bym chyba pisała w Past Simple ;/
Ale nie chcę ci źle powiedzieć :(
Trzeba by sie było zapytać kogoś, kto w tym 'siedzi'... Mój kuzyn czyta ksiązki po angielsku, ale nie mam z nim za bardzo kontaktu... :(
Nie wiem jak ci pomóc :(
;*

wikta

Ja też czytam ksiazki po angielsku i dobrze mi to idzie, ale i tak nue mam pojecia jak to napisac

Pozdrawiam
Kicus

T_Bag

Ja przeczytałam jedną :P
I tam było w przeszłym, bo to była biograficzna :D
Ale coś jeszcze musze przeczytać, bo mnie ciągnie ;]
;**

Rika

Jeśli chodzi o angielskie książki - ja muszę... facet od angola każe nam 2 lektury w ciągu roku zdawać;] A o tej babci to napisałabym w past simple, ale nie jestem pewna czy dobrze.

___

Ehh, a ja dziś mam zwalony dzionek po prostu... Gała (kosa, but, czy jak to tam inni nazywają) z kartkówy z matmy. 4 z polaka (ludzie w klasie stwierdzili że się staczam ^^"). Jutro wywiadówka.
Nie wiem czemu, ale... czuję się źle. Analizuję dzień minuta po minucie. Nie mam w sumie powodu do doła. Oj tam, gała czasem się zdarza. Jak i gorsza forma na polaku. Wywiadówki nie boje się zupełnie.
Ale humor silnie zważony...
;/
Mam nadzieję że u Was lepiej.
tym razem smutna - Fretka

wikta

Nie bądź smutna!
Ja dzis przeżyłam hamstwo ze strony mojej najlepszej przyjaciółki ale zbytnio sie tym nie przejmuje...wszyscy radzili mi sie do niej nie odzywac, ale cóż moge zrobić posłucham się Krasickiego, który powiedział:
,, Występki, nie ludzie, sa moimi nieprzyjaciółmi".
Dzisiaj w moim odtwarzaczu króluje Me And My Shadow Robbiego i Jonnego oraz That's Life i trochę Take That....
Powróciłam do starych klimatów.....

Fretka nie bądź smutna i nie skacz z okna!!!
Co ja bez Ciebie zrobię??
Pozdrawiam
(happy and sad) Kicek

T_Bag

Dziex Kicek:) Dobra, moje motto na dziś - errare humane est [błądzić jest rzeczą ludzką]
A u mnie w głośnikach w zdecydowanej większości SDM - "Czarny blues o czwartej nad ranem", "Zbieg okoliczności łagodzących", "Wędrówką życie jest człowieka" i "Ballada z gór" [wakacje mi się przypominają;)]
Kicku, nawet gdybym chciała nie mogłabym porządnie wyskoczyć z okna... taki los mieszkania na parterze.
A beze mnie zrobisz wiele;)
Pozdrox
Fretka

Fretkaa

oj i tu sie mylisz!! Gdyby Cie nie było przestałabym pisać.... nie uwierzyłabym w siebie a to znaczy dla mnie naprawde wiele
Dobra a tym czasem spadam bo mnie głowa boli jak cholera.....

Pozdrawiam
(I'm a Rocket Man....) Kicek

T_Bag

Fretko będzie dobrze :) :*

Ja miałam wywiadówkę dziś ;P Nie było tak źle =]
Ale mam jeszcze tyle zadania... ;/ Not good :(

T_Bag

Fretko będzie dobrze :) :*

Ja miałam wywiadówkę dziś ;P Nie było tak źle =]
Ale mam jeszcze tyle zadania... ;/ Not good :(

T_Bag

Dzięki Wam dziewczyny... ale serio, dziś mam jakiś taki zważony humor, że nic tylko się w wannie utopić...
Spoko, ja tak (jak kazdy czasem chyba) od czasu do czasu mam... samo przyszło, samo pójdzie, jakoś się wydobędę z tego dołka, luz.
A jutro? Idiotyczna sztuka ;/, matma, wywiadówka...
Jakoś pójdzie.
Przynajmniej mam taką nadzieję.
smutna - Fretka

___

"Ten kto nie jest kochany, zawsze jest samotny pośród tłumów" /G. Sand/

Fretkaa

Fretko nie załamuj się :* I napewno nie top się w tej wannie! Bo bez ciebie to już nie będzie tak fajnie, wesoło :D Ja w sumie to też mam doła... dziś skończyliśmy wcześniej lekcje i dostałam 6 z gegry (wow!Ja mam 6 z gegry!z odpowiedzi!czy ja śnie?!to przecież nie realne)no ale w każdym razie mam doła...bo jutro....o nie jutro jest okropny dzień! Mam sprawdzian z anglika który został przełożony z dzisiaj, katrkówka z chemii... i WOS'u... no i jeszcze mam "prasówkę" czyli na lekcji WOS'u musze powiedzieć najważniejsze wydarzenia z całego tygodnia z Polski... I o czym ja mam mówić? oczywiście o naszej kochanej zwariowanej polityce! Wszystko było by ok, gdyby nie to że ja już się kompletnie nie łapie w naszej polityce a do tego nie mam daru "mówienia"... Boże! Tak bardzo się boje! Co mam gadać o zlikwidowaniu WSI?! A po jakie licho mnie to wiedzieć?!
Dobra... już wam nie bredze... eh! Jak ja bym chciała mieć teraz chrypę taką dużą że nie mogłabym mówić....
Ok, kończe... A właśnie jak myślicie czy do wydarzeń z Polski można dodać wybory Miss World? Czy to raczej do świata? Mi się zdaję że do Polski bo te wybory działy się w Warszawie prawda...? Proszę o pomoc! Jak będziecie to piszcie tu albo na moje gadu, błagam!
Dobrze, dziękuję z góry i pozdrawiam Was gorąco.
(załamana and very sad)Elly

Elly_3

Już nie będzie wesoło mówisz? No dobra, już się nie topię;] Nie no serio - zły humor minął jak ręką odjął:) Elly - gratulacje z powodu 6;) ja dziś też miałam (dzięki lepszemu nastrojowi) 6 - ze słownika z angola [prowadzimy słowniki i from time to time zdajemy;] Mr Włodzimierz był ze mnie dumny;D
Elly, co do tego zadania... Ja w polityce się orientuję, ale daru mówienia też raczej nie mam. O wyborach Miss World jak najbardziej możesz wspomnieć. Dodaj trochę o tej ostatniej aferze z Renatą Beger... a zresztą - na onecie (interii, wp etc.) będzie tego sporo... http://wiadomosci.onet.pl [wiadomosci.onet.pl] chociażby:)
Gdybyś chciała pogadać na ten (tudzież na inny;) temat - pisz na moje GG;)
Pozdrox for all:*
Fretka

Fretkaa

Ale sie zapuściłam....sorki....
Cierpie na brak czasu..wczoraj miałam wycieczkę. Fajnie było...brode sobie rozwaliłam na basenie...no cóż....
Opowiadanie napisąłam w past simple tak jak mi doradzałyscie...
Ostatnio poprostu jestem taka zabiegana...że nie wiem...
Przychodze do domu...muza i lekcje...
Zakochałam się w Robbkowym ,,The Actor" i ,,Kiss Me" oraz ,,Summertime"
Dzisiaj mam angielski mała kartkóweczka ale prosta:):)
Jestem dziwnie dobita...sama nie wiem czym....wczoraj grał Bełchatów...a ja nawet nie znam wyniku...
Byłam na trzech forach teraz doszło jeszcze jedno...
Trudno mam nadzieje że jakoś wyrobie z tym wszystkim....a jak nie...to nie wiem...
Zawsze na zły humorek Robbcio najlepszy!! I to jego ,,Trust Me"...

------------------------------ ---------------------

Dziś mieliśmy fajna zabawe na matmie...odrywaliśmy ze ściany odchodzący tynk i żeśmy się z nim rzucali... jak by co zmienie sobie w profilu nazwę...qumpela mnie tak nazwała bo ciągle się na pomaranczowo ubieram...
hm... ciekawe czemu (lol)

A polityką to sie interesuję. Ostatnio w telewizji mówią o WSI, a ja na poczatku nie skapowałam i zarkam na teleewizor i czy tam
,,Rokita o Wsi" i dostałam takiego ataku smiechu że nie wiem....

Dobra pozdrawiam wszystkich już nie zanudzam...

Echo; Ściana; Kicek; Floorball (jak kto woli)

T_Bag

Ja dziś byłam na zawodach. 'biegałam'.
Poszłam, że tak powiem, dlatego, że nikt inny nie chciał iść. Myślałam, że będzie lepiej, ale jednak ;/ Powiem tyle: w połowie trasy wysiadłam i teraz pewnie mamy ostatnie place... Ale mówi się trudno :P Tak to jest, jak sie bierze jakieś kaleki na zawody ;D
Tylko czuje sie troche winna, że drużyna przeze mnie przegrała, no ale... Inne laski były lepsze ;)
Teraz mnie wszystko boli, i jeszcze zadanie... :P
;*

T_Bag

"Rokita o Wsi" doobre;D

Ehh, a ja nie wiem... ballshiet, ostatnio mam straszne huśtawki nastrojów. Najpierw jestem szczęśliwa, śmiać mi się ze wszystkiego chce... chwile później wkurzona, a pod koniec dobita. Nie ma to jak ja.
Z panem S***** jak na razie układa się bardzo ładnie i po mojej myśli. Oby tak dalej.

Zapisałam się na 2 olimpiady (na trzecią zostałam zapisana bez wiedzy!) biologia, historia - a na polaka babka zapisała mnie od razu.
Well... Niby to dobrze, bo w sumie nic nie ryzykuję, a mogę tylko zyskać, ale dodatkowe godziny nad zeszytami jakoś mi się nie uśmiechają.

Braku weny ciąg dalszy. Piszę teraz góra po kilka zdań [rekord - pół strony]:/ Mam sporo pomysłów i nie mam pojęcia jak to ująć w tekście pisanym. Fajnie.

Nie mogę się już doczekać soboty, mam nadzieję, że dadzą jakiś fajny odcinek...
Pozdrawiam wszystkich:*
Fretka
[Kicek, co Ty się już tyle na GG nie odzywasz?!;)]

___

[W tle: "Heaven" Bryan Adams]

Fretkaa

Kobieta zmienną jest ;))

No ja też czekam na sobotę, godzinka 14:00 =]
I pewnie nie tylko ja ;p

Rika

Prosze opowiecie mi jaki był odcinek, bo mnie nie bedzie bo mam turniej:(:( bleee...........

Jestem zdołowana nie potrafie sie obrocic w lewno bo plery mnie bola.....o my god!!

-------------------
W tle zdołowania.....Hot Fudge by Robbie

T_Bag

Wiem coś o bólu, tyle że nóg ;// Najpierw 'zawody', potem 2 WF... Koniec świata :/

Opowiemy, opowiemy :D:D
Powodzenia
;*

T_Bag

No właśnie, powodzenia:)
Dołączam do grona obolałych - ostatnio na WFie graliśmy w ręczną i mądra Fretka przebimbała rozgrzewkę [nie ma to jak ja;D] i nabawiła się brzydkiej kontuzji rączki^^
A dziś, dokładnie po EMHE, wybywam do kumpeli na urodziny. Beata - chociaż tego nie czytasz, z tego miejsca życzę Ci wszystkiego najlepszego;)
No. To na razie byłoby na tyle.
Kicek - połam nogi, ręce i wszystko co się da na turnieju!;]
Rika - życzę zdrowia:)
Pozdrawiam wszystkich
[dziś uczestniczka biby:)] Fretka

Fretkaa

Ja też zawsze mam to szczęscie iść dopiero po EM na jakieś urodziny :D:D No i tak ma być! (cwaniak2)
O Fretko, dzięki :* Ty też zdrowiej ;)

Ale mi sie nic nie chce a tu sobota trzeba sprzątac.. ;p;p
;*

Rika

Takze dolaczam do was :D Tych obolalych :D Ostatnio na WFie tyle sie nabiegalam ze mnie wszystko boli :( A jeszcze na dodatek musialam dzisiaj isc na trening (plywam)

Fajny byl dzisiaj odcinek EMHE !! :D ale spoznilam sie na poczatek :(

Normalimnie nie moge sie doczekac kiedy poznam Ty'a :D Mam nadzieje i wierze w to ze kiedys tam razem pojedziemy :P :D

Pozdrawiam :P
Wera

Emma_8

Sorry raczej polecimy :P :P

Emma_8

Wszyscy wierzymy, że spotkamy się z Ty`em, porozmawiamy z nim i w ogóle. Dlatego tak mi zależy na angielskim ;] Zawsze mi na nim zależało :)
I nie zwątpię to końca!!
:)

Rika

Porozmawiamy z nim ? ... raczej porozwawiacie :( W podstawowce mialam chyba przez 3 lata angielski .. tego nie mozna nazwac angielskim bo nasza nauczycielka w ogole nie umiala uczyc pozwalala sciagac i w ogole Zawsze dostawalam 5 i 6 za zmienianie w tekscie roznych wyrazow wtedy ona to sprawdzala i dobre oceny wpadaly Ale w tym czasie bardzo dobrze umialam niemiecki wiec poszlam do gimnazjum do klasy niemieckiej

I jestem strasznie wkurzona na siebie ze nie podjelam nauki angielskiego wczesniej.Teraz chcialam zapisac sie do bardzo dobrej szkoly ale bylo juz za duzo osob i sie nie dostalam :( :( Za rok chce tam isc ale pewnie tez sie nie dostane bo nie bedzie grupy poczatkujacej :( :( Ale w 3 lata to naprawde duzo bym sie tam nauczyla. Musze w to wierzyc ze sie dostane !! Caly czas czekalam na telefon z tej szkoly ale nikt nie zadzwonil :( A teraz jest juz za pozno na szukanie osoby ktora mnie nauczy :(

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze ze umiecie angilski! :( :( Dlaczego szybciej sie nie zapisalam ? Jak narazie ucze sie sama ale tylko słow mysle ze to duzo da .Pewnie sobie pomyslicie ze jestem niedouczona idiotka albo co innego :( :(

(zła smutna i wszystko razem)!! :(