Uwe Boll

3,9
964 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Śmiać mi się chce jak tu (prawie) wszyscy po nim jeździcie, wyzywając od idiotów, głupków, debili i inne tautologie tych słów. Któryś z was, geniusze, może w końcu wpadnie na to, że on sobie sam taki wizerunek wypracował. W tym sensie, że zrobił to celowo. Może od początku chciał być tak postrzegany, a może zrobił raz czy drugi jakiś film, który mu nie wyszedł i zobaczył, że wybitnym reżyserem, czy scenarzystą nie jest, ale karierę zrobi i świat podbije. Dla mnie to jest ciekawa postać, inteligentny i mądry facet. On tylko kreuje się na takiego i chce, żeby tępe masy (czyli znaczna większość społeczeństwa), tak go postrzegały. Najwyraźniej go to bawi. Też by mnie to bawiło. Od jakiegoś czasu darzę go za to sympatią.

Grasiu

Sam tak wydedukowales :> czy ktos ci pomagal :D a jesli by mial to byc prawda to tym bardziej koles jest wkur... bo niszczy tak dobre licencje

CHUDYx

A co? Uważasz, że jako użytkownik filmwebu nie mogłem być na tyle "mONdry" by samemu dojść do takich wniosków? ;p A to, że niszczy tak dobre licencje to głównie wina tych co mu je sprzedają, bo każdy kto widział jakieś jego filmy, doskonale wie co z tymi licencjami zrobi, i że zamieni je w gnioty. Także dla mnie bardziej denerwujące jest to, że ktoś mu te licencje sprzedaje ;p

Grasiu

a najgorsze z tego wszystkiego jest to ze ten pajac ma zrboic warcrafta...

Kusy_

tzn, podobno... ||||||||||||||||||||

Kusy_

wez nawet nie strasz czyms takim bo to bylo by juz naprawde przegiecie ;/

CHUDYx

Z całą pewnością nie zrobi Warcrafta. Blizzard temu panu podziękował :)