Woody AllenI

Allan Stewart Konigsberg

7,3
11 994 oceny scenariuszy
powrót do forum osoby Woody Allen

Jego filmy wiele by zyskały, gdyby się w nich nie pokazywał.

Kinokio

Ja się zdecydowanie nie zgadzam ze stwierdzeniem ze jest złym aktorem. Uwielbiam jego neurotyczne role, bez niego te filmy nawet w połowie nie były by tak genialne.

użytkownik usunięty
Kinokio

Ja również się z tym nie zgodzę. Najbardziej lubię filmy, w których gra bo jego kreacje wiele wnoszą do filmu :)

Kinokio

On sam o sobie mówi, że żaden z niego aktor, i że potrafi zagrac tylko siebie, co, jak twierdzi, wychodzi mu znakomicie:)
Nie zgadzam się że jego filmy miałyby zyskać gdyby się w nich nie pokazywał. Allen ma niepowtarzalny styl, a neurotyczny, nieporadny facecik jest zazwyczaj integralną częscią tego stylu.
Mówię zazwyczaj, bo w kilku filmach się nie pojawił.Te filmy nie były według mnie gorsze czy lepsze, były inne i wyjątkowe, jak wszystkie.

Kinokio

Cóż, osobiście uwielbiam Allena zarówno jako aktora jak i reżysera. Czy by zyskały? Znam ludzi, którzy nie oglądają jego filmów tylko dlatego, że nie mogą się na niego patrzeć:) Ale znam też takich, którzy oglądają, bo że Allen jest na ekranie.

Kinokio

tak szczerze Woody Allen to mój idol. Jest wspaniałym reżyserem.

Kinokio

Jeżeli uważasz ,że Woody to kiepski aktor to zobacz jego najnowszy film może zmienisz zdanie

użytkownik usunięty
Kinokio

Ja się w pełni zgadzam, że jest beznadziejnym aktorem. Ciągle gra neurtycznych facetów, w prawie każdym swoim filmie... To już jest nudne, panie Allen!!!

Mnie to wcale nie nudzi. Tak trzymać Panie Allen!!!