i jak, pasuje wam tenże aktor jako Riley? moim skromnym zdaniem, może być. wolałabym Feltona, ale... on nie jest taki zły. XD
Może być...:) Zobaczymy jak wypadnie w filmie, ale moim zdanie pasuje o wiele lepiej niż Channing Tatum...
Szczerze powiedziawszy nie widziałam go w żadnym filmie. Z wyglądu...No cóż żyjemy w czasach gdy młodego mężczyznę przerabiają na staruszka. Mam nadzieję, że charakteryzacja będzie dobra, wtedy wszystko będzie dobrze.
O Matko :/... Moja pamięć nawala, nie potępiajcie mnie przez to ale...
Riley w Zaćmieniu? Czytałam "Zaćmienie" i... nie pamiętam takiej postaci (?). Niech mnie ktoś oświeci. Tylko bez spojlerów co do "Przed świtem" bo jeszcze nie miałam tego szczęścia, dobrać się do książki xD.
Pod sam koniec "Zaćmienia", w bitwie między Cullenami i Victorią występuje. Pierwszy raz Bella widzi go w jaskini, w której ukrywa się razem z Edwardem - Riley wchodzi razem z Victorią.
Hej;) Coś mi się zdaje, że chyba wszyscy woleliby, żeby Riley'a zagrał Tom Felton. Niestety nie stanie się tak... Co do Xaviera to jak dla mnie jest przystojny. Myślę też, że sobie poradzi i dobrze zagra. Mam takę ogromną nadzieję... Poza tym dla mnie największym ciosem jest fakt, że będzie nowa Victoria. Sorry, ale do teraz nie mogę się z tym pogodzić!!!!! Pozdrawiam;))
<telephone>
ja od samego początku wolałam xaviera. po prostu mi jakoś podpasował
http://www.eclipsemovie.org/images/Picture015_Riley.png
http://www.eclipsemovie.org/images/Picture005_Riley.png
mrrrrrrrrr :)
Mi osobiście się wydaje, że w książce Raily w książce chyba był pokazany jako taki delikatny blondyn. Tak inaczej niż Xavier wygląda. To moje zdanie;)
Pozdrawiam
Po obejrzeniu `Zaćmienia` uważam iż bardzo dobrze zagrał :) szczerze mówiąc nie spodziewałam się tak dobrej gry aktorskiej z jego strony. Sprostał zadaniu ! :D
właśnie! idealnie pasuje do tej roli. ;) gra fenomenalnie. zakochałam się w nim jak tylko go zobaczyłam w Zaćmieniu! *.*
W ogole jak zobaczyłam wczoraj na stronce jego datę urodzenia to wbiłam się w szok! W życiu bym nie powiedziała, ze ma 27 lat ! W zaćmieniu dałabym mu 20 góra 22 a tu taka niespodzianka :)
strasznie brzydkie zdjecie glowne tu wyglada o wiele lepiej http://1.bp.blogspot.com/_A1T_M9pvknM/SoMIKEcHprI/AAAAAAAAKQA/cAPDKYHMKl0/s400/X avier+Samuel.jpg
idealnie zagrał Riley'a, a mina podczas słów "Już nie żyjesz" skierowanych do Edwarda- no po prostu mrrrrrrr :)
Według mnie idealnie pasuje do tej roli, napewno lepiej niż Tom Felton. Ale faktycznie nie wygląda na swój wiek, dałabym mu max. 23 a tu takie zdziwienie:D A nie wie ktoś, gdzie można znaleźć inne filmy z nim? Szukałam, ale znalazłam tylko urywki a zależałoby mi na obejrzeniu całości..
Według mnie był świetny, idealnie pasuje do tej roli. A jaki przystojny, mmm ^^ Urodą w całej sadze przegania go tylko Rob xDD
DLa mnie też jest na 1 miejscu:) Skąd wiesz, że ma dziewczynę?? ja przekopałam prawie cały internet w poszukiwaniu informacji o nim i nic takiego nie znalazłam;D
spotykla sie z Bryce Dallas Howard ale podobno tylko aby cwiczyć role i zaprzyjaznili sie, a teraz cos z Ashley Greene kreci chyba ze tez ona jest tylko jego przyjaciolka, zauwazylam ze Ashley z wieloma zaktorami ze zmierzchu krecila:-)ale poobno ma chlopaka z King of leon tak wiec nie wiadomo heh
co za przecietniara. ;/ to co ona ma ma lbie nie mozna nazwac wlosami. ;/ i jeszcze okularnica. ;/ ohydna.
http://xaviersamuel.net/gallery/thumbnails.php?album=145
tutaj wiecej zdjec.Szczesciara. ;/
Taa.Mam tak samo. ;/ i jeszcze taka przecietniara z twarza kwadratowa. ; / zal .
o neiwiedzialam:-) czyli ejdank przyjazn, hmm ta dziewczyna faktycznie nie zabardzo ale moze jest fajna widocznie cos w niej widzi
Dla mnie tez jest na pierwszym miejscu. Jest mega przystojny! ;d Uwielbiam scenę z nim na samym początku filmu! <33.
.. niech ktoś w końcu zmieni to zdjęcie, bo jest naprawdę wiele innych, na których wygląda znacznie lepiej..;/ Jakby ktoś miał jakieś filmy z Xavieriem to proszę dajcie znać, bo chciałabym bardzo obejrzeć, ale narazie nic nie mogę znaleźć;/ A co do jego dziewczyny.. cóż, nie mnie oceniać jej urodę, każdy ma swój gust, dziewczyna ma mega szczęście, że złapała takiego faceta:]