i jak, pasuje wam tenże aktor jako Riley? moim skromnym zdaniem, może być. wolałabym Feltona, ale... on nie jest taki zły. XD
aha tak napisalam bo gzdies w necie info znalazlam.jak bede w markecie to zagladne ja dzis gale zakupilam jest Rob, i Kriste
szkoda ze ten link co podalam nie mozna powiekszyc tego wywiadu:-) jakgym miala 16 lat to juz bym biegla:-D
No szkoda, ale mniej więcej widać o czym jest. To co ważne, jest większymi literami ;d
No właśnie ja też bym już biegła, jakbym miała 16 ;p
heh wiadomo polece i kupipe:-) z samego rana a co tam wstyd to krasc! czyli najstarsza jestem niesympatycznie
No ja mam 21:D to chyba najstarsza jesteś, choć zapewne i są jeszcze starsze fanki Xaviera:P ja też polecę rano i kupię może nikt nie zwróci uwagi:D
sympatycznie, przynajmniej przywołujesz nas do porządku jak za bardzo się rozpływamy ;p
Kurczę... Chyba też kupię gazetę.
ja sama szaleje na punkcie Roba wiec nie mam nic wspolnego z porzadkiem:-)czyli Halleluja prawie podobny wiek
jestem milo zaskoczona :)) pierwszy raz widzialam tego pana dzisiaj w zacmieniu !Bardzo dobrze zagral-tak dobrze ze chwilami mialam wrazenie ze to on gra glowna role , ma ciekawa urode - ogolnie milo sie go ogladalo.
A ja Xaviera w filmie zobaczę w tym tygodniu i stwierdzę, czy w mojej opinii pasuje do postaci nowonarodzonego Rileya ;>
Feltona? o czym ty w ogóle gadasz dziewczyno?! w zaćmieniu był genialny, prawie się posikałam jak go zobaczyłam.