W 1997 roku ubiegłego wieku stworzyłem "Potwora"... Ale cudnego z ryja i podświadomości.
"Potwór" żyje własnym życiem już 15 lat. Biorąc pod uwagę emocje, które towarzyszą mojemu
bękartowi przez tyle sezonów, postanowiłem przerwać milczenie i zabrać głos na Szacownym
Forum. Z przyczyn mocno subiektywnych ja i Piotr Kalwas zrezygnowaliśmy jako trzon
scenarzystów z kontynuacji kreowania Kiepskich losów. Nie mamy nic wspólnego z dalszą
produkcją P. Yoki, który zafunkcjonował w serialu jako kosmita. Bezbłędne wykorzystanie koła
zamachowego przez Producenta powoduje, że serial utrzymuje się w znośnych półkach
oglądalności. Tyle lat! Dla mnie ten serial zjadł własny ogon już dawno. Nie wrócimy do pisania
(ja i Kalwas) serialu. Ale bacznie obserwujemy jego losy... Pozdrawiamy z Otchłani ...
nikogo tak nie nazwałem, a moje "chamstwo" polega na tym, że nie mieszam z błotem
nowych odcinków, Jolaśki, Yoki, widzę drugie dno w Kiepskich, a Sadza i Okił nie są
dla mnie świętymi obrazkami do których trzeba się modlić.
Obrażasz prawie każdego, nawet w tym poście sugerujesz, że inni są gejami - twój problem to twoje zbytnie ego, które pcha cię w ciemną uliczkę, a tam, wiadomo....
bycie gejem, to żadna obraza.
za to sugestia, że nazywając kogoś gejem - obraża się go, zalatuje homofobią.
Geje to zboczeńcy. A lewacy są nienormalni. Tylko Prawo i Sprawiedliwość. Kolejny pojazd po manningu.
A ja mu kibuicuję. Niech usunie i ciebie i mnie i wszystkie szumowiny z tego forum. Jeśli ciebie usuną - jest to tego warte.
Bawisz się w obrońcę wartości? W sumie, jak chce ci się, to baw się, ale i tak jja nie widzę sensu - i tak zawsze pojawią się nowi trolle.
powinna ci pomóc jakaś randka.
rozluźnisz się, jakiś miły pan cię rozrusza, siedzenie z żalu
wypłuka, wrócisz jak nowo
narodzony :]
powodzenia :]
aż czuję się skrępowany, że tak szczerze mi się zwierzasz ze swoich
problemów osobistych. Niemniej, zawsze spieszę z życzliwą radą,
uwzględniając wszystkie twoje preferencje i mozliwości indywidualne.
"powinna ci pomóc jakaś randka.
rozluźnisz się, jakiś miły pan cię rozrusza, siedzenie z żalu
wypłuka, wrócisz jak nowo
narodzony :]"
-----------------
A to takie masz sposoby na relaks?... Cóż, pewnie można i tak. W każdym razie nie marnuj się tu i nie trać czasu na forum, bo zdaje się masz większe talenty od pisarskich :)
Ja w każdym razie składam ci - tak na koniec - wyrazy podziękowania. Wiedziałem, że ten błyszczący papierek kiedyś z ciebie opadnie i faktyczna zawartość wyjdzie na wierzch :)))
Przeproś tylko paru swoich fanów, bo chyba naprawdę uwierzyli w inteligenta i merytoryczne wypowiedzi... :)
Out.
nie są to moje sposoby, to są moje rady dla ciebie uwzględniajace
twój profil osobowościowy i twoje preferencje.
ja nie mam "fanów", a ton dyskusji sam narzucasz, ja go tylko podtrzymuję, zeby wszyscy
"fani" widzieli z jakim elementem mam do czynienia :]
Ciekawe, bo, z tego, co ty, piszesz, to ty jesteś gorącym wielbicielem męskich uroków. I to pasywnym, którego inni mają za chłopca do zaspokajania swoich chuci.... Na tym forum - jak widze - robisz za chłopca do bicia, jesteś taki worek treningowy, którego ciągle się okłada. Chyba to sprawia coi przyjemność słodki kawalerze.....
Te twoje pedalskie zdrobnienia i uniesienia. Jakież one są śliczniuitkie.... Obrona homosiów, szukanie wszędzie ładnych puent, słowanictwa, 2 dna, słóweczka typu topici, radziki i ch... wie co jeszcze. Zatem żałosny kmiocie - jak szukasz p....a to najpierw obejrzyj się w lustrze.
skąd wiesz, ze jesteś hetero ?
"obejrzałeś się w lustrze" i stwierdziłeś ? :]
lustereczko, lustereczko, powiedz przecie... [hehe].
I powiedziało ci, tak ?
osobliwe sposoby zdobywania wiedzy na temat seksualności :]
[dajcie mi jakiegoś porządnego przeciwnika, bo już nie mam serca
przewracać tych astmatyków i anorektyków intelektualnych]
Frustracja i głupota zaczynają nad tobą dominować - nie daj się!
Ja przeżyję, jak mnie usuną z forum, a ty biedaku?
Jedno ci przyznam - w kwestii trollowania, atakowania innych, obrażania ich, chamstwa i głupoty niepodzielnie rządzisz na tym forum - jesteś jego absolutnym dominantem w tejże materii. Chylę czoła przed mistrzem.
Panie Sadza, nie dziwię się Panu, że nie chce się Panu już tu zaglądać.
Za sprawą użytkownika Manninga i sporej grupy jemu podobnych, tytułujących się fanami serialu (niezasłużenie!), czasami również usiłujących uczynić samych siebie (sztucznie) ynteligentami, poziom tego forum w ostatnich latach dramatycznie spadł. Ja Sam zresztą czasem zastanawiam się, co tu jeszcze robię. Chyba czas powiedzieć dość tutejszemu chamstwu i zwyczajnej głupocie.
Jeśli jednak chciałbym Pan odpowiedzieć na zadane pytanie, na które jeszcze Pan - zapewne z braku czasu i cierpliwości odnośnie poziomu rozmówców - nie odpowiedział, byłbym wdzięczny.
Serdecznie zapraszam Pana na dużo ciekawsze i stojące na o Niebo wyższym poziomie forum - Kiepscy.forum.
Z całego serca serdecznie pozdrawiam, jak również życzę Udanych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.
CDM.