PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!

3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!

>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<

12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:

ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER

ZAPRASZAM!!!

igorr_dudek

Anula11 zastanów się, co ty w ogóle piszesz... Może zaczniemy w ogóle glosować od początku? Adrianna została przyjęta z powrotem, bo wiele osób liczyło głosy, i wychodzi im, że to ona wygrała głosowanie. A kto się przejmuje Debbie i Harrym? Przecież od początku było wiadomo, że oboje odpadną prawie na początku.

A Igor mógłby się już odezwać i zadecydować jak będzie przebiegało głosowanie, wtedy może te dyskusje ustaną ;)

elenkaa

Kto się przejmuje Debbie i Harrym? Kto się wogóle przejmuje Ade i Naomi ? Nikt

igorr_dudek

o, ja to mam wyczucie ;p

elenkaa

Moim zdaniem skoro dziewczyny już ze sobą rywalizowały to nie powinno być tego drugi raz. Silver Naomi i Liamowi udało się wejść do finału i co teraz nagle jedno z nich ma opuścić podium. Dlaczego?

igorr_dudek

Ale żeś się rozpisał!
Hm… moje głosy się nie zmieniły. Nie lubię Naomi, więc tylko po to by „uatrakcyjnić grę” mam jej nie brać pod uwagę? Adrianna z całej czwórki najbardziej mi przypada do gustu, więc niby dlaczego plus ma pójść do Silver czy Liama? Bo robię podobnie? Moja wina, że fanów pozostałych nie widać?! No właśnie…
Ludzi interesuje walka Ade … Naomi.

_Olinka_

Nie wszystkich interesuje walka Naomi Ade bo ich walka już była. Zauważ że niektóre osoby głosowały na Silver na + tylko kogo to obchodzi prawda? Jak najmniejszych szans nie ma, że wygra ona. I co tylko dlatego, że Silver ma mniej fanów ma przegrać? A może jakby nie to , że Ade wróciła to właśnie Silver by wygrała.

_Olinka_

Mi chodzi o ludzi, którzy przez całą gre dawali punkty i Naomi i Adriannie, którzy Po ogłoszeniu w piątek pisali:

O jaka szkoda, uwielbiam je obie,

czy,
To bez sensu obie są super!

A teraz głosują dając jednej plus a drugiej minus!

Masz racje, rozpisuje sie jak głupi a to wszytko i tak grochem o ściane!

igorr_dudek

Anula.. Ile razy można pisać to samo? Każdemu liczenie wychodzi inaczej, więc nie warto spróbować głosować nowym sposobem, który jest łatwiejszy w liczeniu?

elenkaa

Punkty do podliczenia też są łatwe i każdemu wychodzi inaczej.

_anula11

Bo obie są super. Tylko przez te "przywrócenie" i kłótnie o Ade nie cierpię jej już bo jak ją widzę to kojarzy mi się tylko z tym.

użytkownik usunięty
_anula11

Ja mam to samo z Naomi po tym konkursie. Miało nie być kłótni, ale ktoś musiał zarzucić idiotycznym pomysłem o liczeniu pkt ze wszystkich tygodni i się posypało.
Moje głosy:
+ Adriana- lubię ją za to, że potrafiła wyjść z dołka i jest postacią ciekawą
- Naomi- nie znoszę jej, działa na mnie jak płachta na byka a po nazwaniu jej przez Was królowej chyba jeszcze bardziej

Głosuję tak jak mi się podoba i jak uważam. Nie moja wina, że Silver i Liam pozostają w cieniu.

igorr_dudek

Albo ma po prostu mniej fanów...

elenkaa

W obliczu rywalizacji Naomi Ade tak naprawdę nie da się sprawdzić ile fanów ma Silver i Liam bo są przytłoczeni. Ale nie martwcie się robimy trzeci pojedynek Ade i Naomi. Wtedy zobaczymy która dziewczyna wygrała dwa pojedynki ta przechodzi do finału.

_anula11

No to ja jak Cascader

Naomi + jest spoko
Ade - po tym głosowaniu też za nią nie przepadam

nikita5

Drogi autorze!
Skończmy tę grę przecież jak się na to wszystko patrzy to ma się wrażenie, że gra toczy się o jakieś cenne nagrody. Jeżeli lubisz jakąś postać to nieważne czy wygra. A przez te kłótnie osoby które były dla Ciebie neutralne stają się nie do zniesienia przez co nawet nie masz ochoty oglądać serialu.

igorr_dudek

E tam, grajmy do końca. W końcu nie jest tak nudno, jak było na forum Plotkary xD

igorr_dudek

Silver +
Liam -

VesTole_

Na forum plotkary nie było nudno było normalnie. A tutaj Fani Ade chcą żeby wróciła ... wraca , nie chcą liczyć punktów z całej gry ... nie są liczone.
A czy w tej grze nie chodzi o to, że ma wygrać osoba NAJBARDZIEJ lubiana przez WIĘKSZOŚĆ a skoro przez większość tygodni inni mieli więcej fanów i głosów to dlaczego to ma być nie brane pod uwagę. Fani Ade obudzili się jakieś trzy tygodnie trudno.

igorr_dudek

Tak, nie warto tego kończyć.

..............................................

igorr_dudek

To do igora pretensje, że Ade wróciła, w końcu nie musiał tego robić. To nie wina fanów.

elenkaa

No właśnie dlaczego on ją przywrócił jakoś innych bohaterów nie przywróci czemu ? Dlatego, że od samego początku chciał żeby to Ade wygrała? To po co robić wogóle głosowanie.

_anula11

Tak jak myślałem. Pinesska myślę, że jesteś tu chyba najrozsądniejszą osobą. Nieważne kto wygra będzie kłótnia i posądzanie o niesprawiedliwość.

Naomi +
Ade -

A tak a propo to nikt zdania nie zmieni co do ulubionego bohatera wygrana finału zależy tylko od tego czyich fanów więcej zniechęciło się kłótniami i oskarżeniami.

igorr_dudek

No cóż, akurat myślę, że Igor chce, żeby wygrała Naomi. Przywrócił Ade po to, żeby był porządek w grze i nie było kłótni, o te głosy, które nie były pewne. No niestety jest inaczej, ale cóż...

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Ja mam tylko prośbę do igora: Jak będziesz wymieniał w finale użytkowników to błagam nie pisz "mimo wszystko KATE ELIZABETH WINSLET" ok? Nie przeżyłabym tego :) Wydaje mi się że to w grze GG nie pasowało bo ani ja tam tak często nie głosowałam ani się z Tobą nie kłóciłam. Pozdrawiam i mam nadzieję że ta gra przetrwa.
Pamiętacie że kłótnie miały być do wczoraj godzina 23:59? Od 0:00 miał być ich kres, więc błagam dajcie już sobie spokój bo kiedyś to mnie śmieszyło, teraz już przestało. Kiedyś sama się kłóciłam ale już mnie to nie bawi. Pozdr.

igorr_dudek

To co dalej? Głosowanie trwa czy to już forum "dlaczego to bo tamto"?

igorr_dudek

Raczej dla wszystkich. Były różne obliczenia, już to wałkowaliśmy.

_Olinka_

Teorie z fikcyjnymi kontami też już była wałkowana i po przegranej Ade znowu powróciła. Poprostu każda mniejsza lub większa porażka Ade kończyła się fikcyjne konta, fani Naomi spiskują, jak można lubić taką pustą lalę itp

_anula11

Jak napisała Kate, te kłótnie są męczące. Zakończmy je wreszcie. Od tego momentu piszemy tylko nasze głosy, OK?

igorr_dudek

Uroki udzielania się na forum. ________

_Olinka_

Uroki nie uroki. Czy fikcyjne konta były? Nie mam pojęcia. Zarówno jedni jak i drudzy fani mogli je mieć. W co wątpie ale zdarzyć się może.

_Olinka_

Jak to mówili fani Ade gdyby wszystko było sprawiedliwie to i kłótni by nie było.

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Słuchajcie, mam lepszy pomysł ;D

Uznajmy, że Ade i Naomi obie PRZEGRAŁY i niech walka toczy się między Liamem i Silver ;D hahaha

Oldzia_

A dlaczego Naomi skoro pojedynek wygrała??

ocenił(a) serial na 10
_anula11

Zależy według kogo. ;)

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Zresztą sama cierpisz z tego powodu, że Silver i Liam są pomijani.

Oldzia_

Bo są pomijani przez pojedynek Ade Naomi który nie powinien mieć miejsca drugi raz

ocenił(a) serial na 10
_anula11

Dlatego proponuję takie rozwiązanie. Przy okazji może te kłótnie by się skończyły.

Oldzia_

Według tego kto liczył głosy i nawet elence wyszło raz tak a raz tak

ocenił(a) serial na 10
_anula11

No więc sama widzisz.

Oldzia_

Skoro elence wyszło raz tak raz tak czyli jest 1:1
Autorowi wyszło że ma przegrać Ade czyli jest 2:1 na Ade
Mi wyszło jak autorowi czyli wychodzi 3:1 na Ade

ocenił(a) serial na 10
_anula11

Phoebe_1 z tego co pisze też liczyła, wyszło, że Ade powinna zostać --> 3:2
Kolejny, któremu wyszły wyniki inaczej - Dzastix --> 3:3
Następnie Kate_Elizabeth_Winslet --> 3:4

Poza tym nie oni jedyni. Można tak wymieniać i się spierać, ale to jest BEZ SENSU.

Aaa, róbicie sobie co chcecie.

igorr_dudek

Opuściłaś kilka osób.
Były i takie, co wyszło, że Naomi ma przegrać.

_Olinka_

I pewnie wyjdą takie co Ade ma przegrać tylko nie wszyscy jeszcze pewnie policzyli.

igorr_dudek

Właśnie, były takie osoby...
Ja również proponuję zakończenie dyskusji, i myślę, że już niedługo kłótnia się skończy, bo coraz mniej osób bierze w niej udział. Ja również powiedziałam już swoje i się wycofuje ;)

igorr_dudek

Ja osobiście liczyć nie będę. Chociaż pewne jest, że któraby nie wygrała jest to różnica tylko i wyłącznie kilku głosów.

_Olinka_

No więc powinna być np godzinna dogrywka czy coś w tym stylu a nie powrót do gry.

ocenił(a) serial na 10
_anula11

Róbcie co chcecie, ja bym obie wykopała xP

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Adrianna +
Naomi -

Adrianna+
Naomi-

;)

za krótki
za krótki