>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
3 pkt - Liam (bo jeeeeest tajemniczy)
2 pkt - Naomi ( piękna niczego nie udaje potrafi walczyć o swoje i to bardzo dobrze a do tego przyjacielska)
1 pkt - Silver (nie zwraca uwagi co inni o niej myślą)
Świetna gra:) Już mi się zaczyna podobać
Niesssaamowici jesteście!!!
To co zrobiliscie w piatek, przeszło najśmielsze oczekiwania!!! Na forum Plotkary ledwo w tydzień tyle punktów uzbierali, co Wy dziś daliście swoim ulubieńcom! Padam na kolana...
Królewska para Beverly Hills w piatek pobiła znów rekord dnia! Oboje po 46pkt!!! Wy ich uwielbiacie!!!
1. Naomi - 151pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Liam - 125pkt
3. Adrianna - 104pkt
Utarliście porządnie nosa Silver! Wyglada na to, że nie ma ona kompletnie szans w starciu z Ade! W czwartek i piatek A. po prostu znokautowała koleżanke!!!
4. Silver - 68pkt
5. Navid - 48pkt
6. Teddy - 44pkt
7. Debbie - 40pkt
Zabawne pojedynki nam sie tworzą wewnątrz rywalizacji: Liam vs. Naomi, Ade vs. Silver, Teddy vs. Navid oraz Debbie vs. Harry!
Tylko jakoś Dixon do niczego tu nie pasuje, jak jakieś 5 koło u wozu...
Apropos Dixona, Tylko Oldzia o nim w tym tygodniu nie zapomniała! Dzieki niej zdobył caaaaałe 2 głosy... Harry nie wiele lepiej - 7!!!
8. Harry - 7pkt
9. Dixon - 2pkt
I to właśnie tych dwóch jegomościów w tym tygodniu jest zagrozonych! Decydujcie, jak zwykle do NIEDZIELI!!!
Czas na Dixona.
A propos też w tym tygodniu przeliczałam punkty (nie wytrzymałam) i do mojego głosu w piątek Ade nawet wygrywała, dopiero po południu pojawiły się 4 głosy minuta po minucie na Naomi, Liama i Teddy'ego i wtedy moja faworytka straciła przewagę. Ciekawi mnie bardzo, kto wygra. Mam nadzieję jednak, że nie Naomi :)
Pozdro dla wszystkich :)
Też mam nadzieję, że nie Naomi, bo mi nie przepadła do gustu. Adriana jest najlepsza ;)
Czas na Dixona.
Oooo, brawo dla Dixona, za te dwa punkty xD
___
Harry. Jakoś za nim zbytnio nie przepadam :P
Przez cały tydzień nikt nie głosuje na Dixona ale weekend jakoś wszyscy go lubią
Niech odpadnie Dixon
Stało sie wreszcie dziś, co powinno sie stać już tydzień, a może nawet dwa tygodnie temu! Osobiście, tydzień, czy dwa tygodnie temu cieszył bym sie, że D. odpada. Jednak dziś, gdy zagrozony był z irytujacym mnie do granic mozliwości Harrym - jakos mnie to nie cieszy!
W każdym razie, kogo obchodzi moje zdanie...
Oficjalnie:
Stosunkiem głosów 60% do 40% odpada DIXON!!!
Dixon, nasz rekordzista, jesli chodzi onajmniejsza liczbę głosów w jednym tygodniu :) dwa razy z rzędu...
Aaa Masz D.!!! To za Kelly!!!
Cóż, D. wiecej z nami nie pogra, powoli wykaszacie Wilsonów! Ja tez uważam, że są najsłapsyzm ogniwem tego serialu...
Zaczynamy nowy tydzień!!!
Aktualna lista:
ADRIANA
DEBBIE
HARRY
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Uzasadnienia też mile widziane...