Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
dlatego to by było tylko "zastępstwo" łatwieszy wybór... Rose przecież nie połączą Olicity zaraz po powrocie Olivera... Felicity jest silną kobietą pewną swojej wartości i nie rzuci się w ramiona Faceta który tyle razy ją odrzucał...
Madzia, ja ci mowiłam już. Jestem jak najbardziej za odrzuceniem Olivera , ale nie jesli zaraz sie rzuci na drugiego. A to tak wyglada z perspektywy. Nie może miec Olivera, to co tam Palmera sobie wezmie: kaloryfer ma, cwiczy na łososiu, pieniadze ma, firme ma, chce zostać bohaterem miasta. Wszystko zgadza się z jej typem
Rose ale nie wiadomo czy ona od razu pobiegnie do Palmera... może się z nim zaprzyjażnic, polegać na nim ale ciężko mi uwierzyć w to że ona się z nim zwiąże biorąc pod uwagę to że od zawsze jest zakochana w Oliverze,,, wybierają w ten sposób nie tylko skrzywdzi siebie ale także Olivera i Raya...
a co tam, w końcu to tylko serial,, wiec co tam beda sie martwic o ich uczucia. A na pewno podaza szlakiem Sary i zakoncza watek tym ze to bohaterski Ray powie do widzenia ze względu na Annę i Olivera...
No i niech powie...On nie zostanie w serialu na długo..raczej nie..jest po to żeby mieszać i miesza..napędza Olivera w walce o Felciity..chodź może dopiero będzie napędzał ;D
Ale przecież to jest oczywista oczywistość, że tak się stanie. Bo oni nie są za bardzo pomysłowi, to już zwykli amatorzy w internecie mają większą wyobraźnię niż oni.
może i będzie... ale Oliver kocha Felicity a felka kocha jego ... oni po prostu oboje muszą dojrzeć do tego związku... Palmer dla Felicity jest bezpieczną opcją... Oliver odrzucał ją nie raz wiec nie zdziwie się jeśli to teraz Felicity będzie go odrzucać ...po prostu będzie się bała rozczarowania... dlatego na jakiś czas wybierze bezpieczną opcje- czyli Palmera
oj już nie bierz tego tak dosłownie.... teraz oni ze sobą pracują... zmieni się to że Felicity będzie mu pomagać stać się Atomem i przy okazji staną się przyjaciółmi...
Witam rodzinkę :) Muszę tu rzucić kilka informacji. Z powodu tego, że nauczyciele w mojej szkole nie przestrzegają praw ucznia, mam w tym tygodniu codziennie sprawdzian ( czasami po dwa) i dlatego:
1. Na forum będę tylko momentami.
2. Anonimowe przygody są przesunięte do odwołania ( niestety uczenie i pisanie nie idzie w parze). Przepraszam was bardzo, ale nie wyrabiam, a nie chce wam dawać czegoś co nie jest skończone. Wiem, że czekacie i lubicie je czytać, dlatego tak długą przerwę spróbuję wam wynagrodzić ( niczego nie obiecuję ale się postaram :))
3. Przypomnijcie mi o tym dopisku do tematu :)
4. Proszę mnie wpisać na listę Live ( szkoła, nie szkoła, odcinka nie opuszczę)
Czy ktoś ma jakieś wieści od Chrisa i Al'ghula? Jakoś ich tu nie widziałam. Może się zgubili między tematami?
Witaj Kawusiu, trzymamy za Ciebie kciuki:) Z chęcią zaczekamy jeszcze na historie, w końcu nigdzie nie uciekną. Chris i PApa Al Ghul mają dosyć naszych rozmów :D
Kochana niczym się nie przejmuj;pp..trzymamy kciuki zeby wszystko dobrze Ci poszło:-)
Jestem z Tb Kawusiu na pewno dasz sobie ze wszystkim radę ;) A co do moich kompanów to sam jestem zaniepokojony ich nieobecnością ;(
Nie chciałem wam przeszkadzać bo widziałem że tam zażarta dyskusje toczyłaś z dziewczynami więc sobie spokojnie czytałem i czekałem co z tego wyjdzie ;)
Bałem się że mi się jeszcze oberwie jak się wtrącę przez przypadek ;) Też go nie lubię więc Cie rozumiem ;)
Interweniuj , męski głos rozsądku zawsze się przyda:) mam nadzieje, ze sie okaze villainem tak jak w Chucku, nie ogladałam tego serialu wiec nie wiem jak to wyszło w końcu z nim, ale z tego co czytalam tez był najpierw dobry a potem wyszedł z niego padalec, wiec szansa jeszcze jest:D
No bd pamiętał następnym razem ;) Ja to chce żeby jak najszybciej odszedł i zniknął żebym nie musiał go już więcej oglądać ;)
No niestety ale możesz mieć rację biorę taką opcję pod uwagę i myślę że ona jest bardzo prawdopodobna ale zobaczymy ;)
Hej! Znów poczulam się zraniona ;D..te słowa o Palmerze mnie ranią hahaha jesteście podli;pp
Chyba chcialas napisać mimo ..Palmera ;D haha..dziękuje od razu mi lepiej na sercu ;pp
wiesz, w ogole ciekawi mnie ten wątek Malcolma, i to ze kocha Olivera jak syna, nawet bardziej niz Tommy'ego( tak Barrowman powiedział w wywiadzie). Troche to pokrecone...
A powiem Ci szczerze że nie słyszałem o tym teraz to mnie bardzo zaciekawiłaś wg Malcolm to ciekawa postać ;)
tak dokładnie. Nie wiadomo czy bedzie tym złym czy dobrym. Wiele niewiadomych... Jeszcze powiedział, że Oliver może bedzie potrzebować jego pomocy.
Yhym wszyscy świetni;pp..ja juz to kiedyś tutaj pisalam ale serio zazdroszcze męzowi Barrowmana..meża;D hah