PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

Christopher_filmweb

o nie mogę sobie wyobrazić tego:( Ale mysle ze Felicity nei bedzie chciała uwierzyc dopoki nie zobaczy jego ciało, wiecie z ich doświadczeniem...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

W sumie teraz każdą rzeczoną śmierć powinni sprawdzać, żądać ciała czy coś :P

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

A jeszcze taka opcja: Malcolm gdzieś tam siedział w krzakach i nagrał ta scene na telefon tak jak w przypadku Sary, a potem prześle ją do jaskini arrowa, ahh ta mina Felki jak by zobaczyła Oliviera w takiej sytułacji. Raczej nie będzie chciała oglądać "ciała":D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

A powinna bo jak wiemy Oliver wróci, także sprawdzenie ciała nie byłoby takim złym pomysłem. A jak myślicie jakie będą te flashbacki z Oliverem?

Kawusia25_2

wiesz mi sie wydaje ze bedzie akcja z team arrowem w terażniejszosci a we flashbackach bedzie co sie działo z Oliverem po walce z Gulą:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

A ja mam nadzieje, na flashbacki Olivera z teamem. Takie tam wspólne wspomnienia :)

Christopher_filmweb

Oj nie mów, plakać mi się chce:( Ludzie są przekonani, że to Maseo pomoze a mi sie wydaje ze to Malcolm. Maseo bym razem tam na górze z Nyssą, Al Ghulem a ta osoba od razu sie zjawiła przy Oliverze.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Jak Oli walczył z Ra'sem to było jasno, a scena z leżącym Olivierem pokazywała że ciemno się robiło, to chyba trochę tam leżał

Ps chociaż jak wiadomo w okresie zimy robi się szybko ciemno, więc może jak walczył z Al Ghulem było już popłudnie.

Christopher_filmweb

pozostaje nam tylko czekać...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose nie ważne kto Go uratuje ważne żeby ktoś to zrobił- i oby nie zrobił tego przy pomocy Lazarus Pit;p

MagdaLena121

Tak dokładnie, nawet ja bym mogła go przynieść na plecach do SC. Biedny, tak mi jest go żal. Niech w końcu zazna trochę szczęścia ( w drugiej połowie sezonu) jezuu wyć mi się chce...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Na rozweselnie, proponuje wyobrazić sobie jego jak "trzepie" paprotke w dolnej częsci ciała (wiesz co mam na myśli):P

Christopher_filmweb

nie mogę, ten obraz Olivera i ten jego upadek ... nie da rady...serce krwawi...Natomiast proponuje grupowy uścisk niedzwiedzia...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ściskamy, tak mocno mocno, tak jak nienawidzimy Laurel i kochamy Olicity. Musimy się trzymać :)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Jak pomyślę o paprotce... Biedactwo zostało pozbawione rodzica, a drugi jest tak załamany... Kto się zajmie naszą paprotką? :(

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

fakt on najwięcej obrywa. wiem że czasem na niego narzekamy ale jak tylko sobie o tym wszystkim pomyśle to aż mnie serducho boli.
Mam nadzieje że w drugiej połowie sezonu nie będą już Olivera katować cierpieniem a dadzą mu trochę szczęścia.

MagdaLena121

dlaczego nie przy pomocy LP?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

bo mi to nie pasuje do całej konwencji Arrow. takie rzeczy to do Flasha.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

mi się podoba teoria;
Hipotermia+ziółka+ pomoc Maseo= żywy Oliver :-)

MagdaLena121

... z amnezją:D Mowie Wam chyba bym spadła z krzesła, ale oni sa do tego zdolni:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

powiem Ci tak zdolni;p ale ze zdjęć wynika że Oliver dalej będzie Arrow a myśle że jak by miał amnezje to by o tym zapomniał;p;p

BlueRose_0709

ale chyba tak będzie, ze sie obedzie bez LP. Colin Jeśli Malcolm uratuje Olivera, to może znaczyć ze uratował też tommy'ego i moze dlatego to własnie Colin Donell pojawia się w 60 odcinki "Return"

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no tak czytałąm że ma się pojawić. ale nie pisało czy w teraźniejszości, przeszłości czy w zwidach;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Kto wie, wcześniej obstawiałam zwidy ale z tym co się teraz dzieje w Arrow, thea mordercą, Oliver nie żyje, Sara nadal nie żyje, palmer superbohater... teraz spodziewam się wszystkiego :P

MagdaLena121

oby w terazniejszosci i wezmie sobie Laurel:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ta i odjechać z nią w siną dal. :-)
Tak wogole to się zastanawiam co on w niej widział? no i co nasz Oliver w niej widział? bo ja oprócz kości i skóry i irytującego charakteru to nic nie widze;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dawała na prawo i lewo to się zauroczyli:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Jeśli Tommy wroci żywy do serialu to juz nigdy nic mnie nie zdziwi w Arrow..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

myśle że nie wróci - to by było lekkie przegięcie. Bardzo Go lubiłam i nie miałabym nic przeciwko temu ale to już nie był by ten sam serial. niedługo to wszyscy zmartwychwstaną;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

A co tam, niech zrobią w finale sezonu apokalipsę zombi, skoro już wszystko może się tam zdarzyć :P

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..wcale bym się nie zdziwliła gdyby tak się stało..;D haha..
..wszyscy zmarli spotkają się w Jamie Łazarza;p

MagdaLena121

Magda, teraz uśmiercili Olivera, to może na końcu serii tego nie zrobią bo byłoby to nudne:D Czyli może bedzie happy end:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja nie wątpie w Happy end:-)
Niech się zlitują nade mną i zabiją laurel:-)

MagdaLena121

O tego nie zrobią na pewno:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a skąd wiesz;p może jak będzie ciągnąć serial w dół to może zmądrzeją;p oj a jak nie chcą jej uśmiercać to niech ją wyslą gdzieś w siną dal;p;p

MagdaLena121

Mi się wydaję, że ta cała sprawa z czarnym kurczakiem to efekt kontraktu Cassidy. Zobacz premiera mało Laurel- mid season mało Laurel lub nic nie znaczące sceny, finał mało Laurel, 2 godzinny crossover 1 minutowa scena. To są najważniejsze punkty sezonu, gdzie odcinki przygotowywane są najwyższą starannością a Cassidy jako female lead pojawia się sporadycznie?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

rose możesz mnieć racje. rzeczywiście te odcinki były dość ważne a rola laurel praktycznie znikoma

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a powiem Ci że w takich dawkach Laurel jak w odcinku 3x08 można ścierpieć;p mi się wydaje że jak ta cała akcja z BC nie wypali to nie przedłużą kontraktu z Cassidy/

MagdaLena121

chyba tak, Berlanti nie jest za nią i to bardzo widać

BlueRose_0709

ten sezon to sprawdzenie jej tak naprawde, albo zmodyfikują jej rolę na bardziej poboczną lub zakoncza z nia wspołprace...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

powiem tak wolałabym jakby w ogóle jej nie było/ poco trzymać taka postać. myśle podobnie jak Ty. 3 sezon dla Cassidy jest tak naprawdę ostatnią szanse. Cassidy ma właśnie podpisany kontrakt na 3 sezony

MagdaLena121

mhm ale pewnie ją zostawią by wkur narody:D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hmm nie wiem czy to prawda ale słyszałem gdzieś tu na forum że Emily ma też na 3 sezony..

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Mam nadzieje ze nie przedluzą jej kontraktu..to byłaby katastrofa;/..od początku nie mieli pomysłu na postać Laurel..a sama Cassidy nie zrobiła nic zeby uratować swoją postać;/...

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oni właśnie próbują ratować postać laurel robiąc z niej BC- co dla mnie jest idiotycznym pomysłem;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Chyba ,,myślą'' ze ratują..idiotycznym to za malo powiedziane;D..w mojej skromnej opinii ona tego nie udzwignie..zacznie jeszcze bardziej irytowac..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

myśle podobnie jak Ty. jeśli ona nie może poradzić sobie i zyskać sympatii widząw tak prostą postacia jak jest teraz to co dopiero będzie jak stanie się BC? ja to widze jako niewypał.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

A może jak ona nie da rady to zrobią BC z Felicity, ciekawie by to wyglądało;)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

eee nie;p felka to już w ogóle bić się nie umie;p ona niech)zostanie stara dobra Felicity- oczywiście niech dalej rozwijają jej postać ale żeby to było związane z jej umiejętnościami :-) No i oczywiście przyszłą rolą Felki jest zostanie żoną Oliverka :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ale pomyśl Arrow i Felka jako BC wspólnie na akcji:P