Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
Każdy może popełniać błędy w życiu. Ale po zastanowieniu Felicty w tej jednej chwili gdy pocałowała samą czarną śmierć wykazała się idiotyzmem:P
raczej dała się pocałować;p o tak wykazała się idiotyzmem tak samo jak Oliver gdy całował i pukał i cholerę i ebole;p No sami idioci ...xd
No dała się pocałować ale zobacz to jeszcze raz, jakoś go nie odtrącała ale sama śmierć przestała i poszła sobie. A ona by jeszcze się pewnie pukała. No idiotka:P
To On ja pocałował..ale Felka odwzajemniała pocałunek to fakt;D..no ale z drugiej strony była załamana tym co bredził Ollie do Cupid..
Już od kołyski gadał: muszę być sam, z nikim nie będę na stałe, tylko od czasu do czasu popukam na prawo i lewo:P
haha ;p i zmajstruje małego Uparciucha ( po tatusiu rzecz jasna). wiecie co z tymi zapędami seksualnymi Olivera to ja bym się wcale nie zdziwiła gdyby po świecie latało kilka małych Queeniontek a nie tylko jeden;p
No:D Pewnie są w rosji, ameryce południowej itd... (a może nawet w polsce mówi się że polki są najpiękniejsze na świecie, zobaczył jedną i już ptaszek zaczoł mu trzepać mu w spodniach:D
Załamania?(no może była ale tego nie okazywała:P) Po tej scenie tak nie wyglądało, ona jeszcze za nim Ray (śmierć śmierć)... Widać nawet sama czarna śmierć się jej boi (to oznacza tylko jedno będzie długo żyła)
no jakoś wesolutka to tez nie była. a pewnie sobie pomyslala a co tam jak ja się Kocham w oliverze od lat a on i tak pukał inne wiec ja się pocałuje z innym;p;p jakaś równowaga między nimi musi być;p
Ale jak on był z kimś innym to ona tylko jakoś tak wzrok spuszczała, a jak on ją zobaczył to Foch i chęć rozwałki:D
ale jedna scena zazdrości nam wystarczy- teraz poproszę scene seksu Olicity;p
Dobra, dobra już napiszę :D (dżołk) Ale w tajemnicy zdradzę, że planuję w piątek dodać pikantną scenkę między naszą dwójką. Tylko nie wiem czy się wyrobię :P
ja też;p jak jeden fan się zapytał czy zobaczymy scene seksu Olicity to gugentrool powiedział że nie może powiedzieć bo to spoiler- coś jest na rzeczy ;p;p
Nie nie on jest Arrowem urodziło mu się dziecko, będąc nim naraża swoją rodzinę a miasto go potrzebuje więc...
mieć dziecko z kobietą którą się kocha? toż to dopełnienie szczęścia i miłości;p
oj tam niebezpieczne życie;p jak by już Felka zaciążyła to nie było by odwrotu;p;p