Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
a nie wiem. prawda jest że palmer do 14 odcinka na pewno nie włoży stroju atoma a może zrobią tak że na koniec włoży strój powalczy 2- 3 odcinki i to będzie koniec Atoma w Arrow. wiesz z jego umiejętnościami to on bardziej pasuje do The Flash. ale Guggentrool tez powiedział ze Laurel tak szybko nie stanie się bohaterkom wiec co do niej tez nie była bym pewna
wiec tak naprawdę pewny to jest Tylko Arsenał który na koniec serialu może się zmienić w Red Arrow a Oliver z Arrow zmieni się w Green Arrow a ten 3 bohater? no nie typuje Laurel bo to za szybko żeby ona stała się bohatere, co do Atoma tez mi to nie pasuje. Obstawiam Thea która przejdzie na strone Olivera no i Ted Grant tez jest na mojej liście.
Super to było- chociaż wiesz, moim zdaniem ci bohaterowie muszą być na stałe w serialu wiec obstawiam Speedy, Czarny "Wsciekły" Kurczak, Red Arrow
a nie bierzesz Olivera pod uwagę? on w końcu teraz jest tylko Arrow może na koniec serialu będzie Green Arrow ? to w pewnym sensie narodziny nowego bohatera... wiec Jest on speedy i Red Arrow. Czarny Kurczak będzie raczej w 4 sezonie. jak przez 10 odcinków od Fajtłapy można stać się superbohateką?
Hhahahahah, w sumie nikt mi nie zawinił, wiec co robimy, nie chcemy przecież, żeby nam się jeszcze popsuł i śmierdział przez następnych 6 tygodni
..może umiejętności Laurel okażą się tak ,,wybitne''ze ona tez zasluzy na swój wlasy serial;D..
Genialna sprawa to by była gdyby ona pie*******a z dachu;p i było by po kłopocie;p
Dobrze powiedziane:-)
Ps ale jej serial będzie miał przecież oglądalność na minusie, wtedy zdejmą ją z anteny. Gdzie będziemy mogli ją wtedy oglądać co?:P
Nie chcesz ją oglądać a pózniej się śmiać z tego beztalencia, po jej "występach" mieliśmy by niezły ubaw:P
najgorsze zarazy jakie mogą być- i po komu do szczęścia potrzebne? na pewno nie Nam xd
No wiesz Felicity coś tam zbliża się do czarnej śmierci. Olivier przyjazni się z cholerą (O cholera:D) A ebola jeszcze sobie pomyśli że synek potrzebuje ojca. Po części to wina Felki i Oliviera, przyciągają zarazy :D
..nie to zawsze..pamietaj ! Zawsze! ..za wszystko co złe także za inne dżumy i ebole winę ponosi tylko..Laurel!..nawet gdyby wydawało Ci się inaczej..Haha ;D
Bo felicity jest głupia( o cholewcia naprawdę to napisałam?)
A o Oliverze i przyjażni z cholerą nawet nie wspomnę;p
A ebola to jeszcze narobi porządnych szkód...
oj wiem że to nie jest do wybaczenia- ale to że zadaje się z Czarną śmiercią jest głupie;p
..hmm..chcesz trafić na listę bee..a pamietaj ze tam jest elita..Laurel i Palmer hahaha;D ..żartuje oczywiście;pp
no ja myśle że żartujesz;p ale sama przyznaj że zachowanie Felki jest głupie ? no jak może zadawać się z czarną śmiercia?
Eh zapomniałam że Ty lubisz czarna śmierc...
Ja go lubię fakt..ale wiesz trochę się z Tobą zgadzam..właściwie jego pojawienie się w Arrow ..tylko namieszało..;pp
ale z drugiej strony jak nie on to ktoś inny by namieszał. tak to już jest to Cw i trójkąt miłosny obowiązkowy....
Musi się ,,odmieszac'' ;D..wiesz ale w sumie wole taki trojkat niż..Ollie/Felka/Laurel..to byłoby Blee do kwadratu ..haha;D
ten trójkąt już był;p;p teraz czas na nowy;p w czwartym sezonie będzie jeszcze nowszy: Oliver/Felicity/Baby mama a na piąty zapewne też coś wymyslą;p
Był..ale taki nie pełną parą;D...o ranny jeszcze ta baby mama..;/
..wogole dlaczego ona jeszcze nie jest na liście bleee? ..haha;D