Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
jezu znowu zaczynasz...Gdzie ty widzisz fakt że Felicity lata za Palmerem co? Twoje teksty mnie dobijają...
I jak na razie to Palmer latał za nią a nie ona za nim....
Musiała dodać trochę pesymizmu:p Za dużo tu było optymizmu
Ps BlueRose_0709 czeka Ciebie wycieczka na Lian yu;)
Tak jest! Ale myślicie, że zobaczymy jakieś flashbacki z Olicity? Może to są te strong scenes , o ktorych Emily mowiła?
szczerze? Watpie że zobaczymy Flashbacki... A te strong scenes to beda pewnie po powrocie Olivera który jak przypuszczamy wroci w 13 odcinku.
tak jak to Rose;p
jak już jest miło i Fanie to ona zawsze wyskoczy z czarną myślą;p
właśnie weszłam na twitter Guggentrola i tak się zastanawiam może i jednak będą Flashbacki...
Emily jasno dała do rozumienia ze te sceny Olicity będą zaraz po Świętach więc mysle że być może w 10 odcinku zobaczymy jakieś flashbacki z Olicity.
Wiesz może ona pobiegła faktycznie za nim... A producenci zdecydowali się dograc takie sceny po tej negatywnej reakcji po ogłoszeniu informacji o trylogiii
wydaje mi się że z premiery raczej nie ale z tym że Felka za nim pobiegła to może być prawda....
powiem tak nie ważne z którego odcinkach ważne żeby było coś z Olicity. Ale naprawdę coraz bardziej mysle że jednak będzie flashback z 9 odcinka.
Oczywiście ;))często nas wkurzasz swoim pesymizmen ale ... czego sie dla rodzinki nie zrobi ;))
Bo wypad na wyspę skonczy się moją smiercią-dostanę wstrząsu anafilaktycznego z powodu Palmera i po mnie:D
Lepiej niech sie powstrzymuje BlueRose bo jak ja jej tam na LianYu zafunduje ugotowany przeze mnie obiad to nie przetrwa ;p
Idealna kandydatka na żonę nie jestem ;p no wodę na herbatę ugotuje ;D aaa i ziemniaki ;p
Dla mnie nie ma problemu ::-D o ile nie bedziesz do potraw dorzucala szczypty swojego pesymizmu:p ♥♥♥
nie nie, ale mam już pomysł na zupę:D Zupa z czarnego szczura, tylko będziesz musiała dostarczyć mi mięsiwo:D
Ja wychowywalam sie z trzema starszymi bracmi. Przetrwanie to moje drugie imię ;p to bylby dla mnie pikuś ;D
Dwaj nie dawali,zdecydowanie ale najstarszy bronil mnie zawsze. Z czasem tez pokazywalam pazurki i potrafilam sie lekko mścić ;))
To miałaś szkołę przetrwania, ja wychowywałem się z o 12 lat starszym bratem i o 3 lata starszym bratankiem a mój najstarszy brat (mam 2 braci) zawsze był taki neutralny:P
Ja niby powinnam miec lepiej bo jedyna dziewczyna,a tu trzeba bylo jakos przetrwać ;p ale za to teraz idealne stosunki. Kazdy juz dorosly to i w glowie wiecej ;p
Ja zglaszam sie na ochotnika i zrobie to za darmo z czysta przyjemnością :p chyba za duzo naogladalam sie Walking Dead ;p
yes;p jeśli w ten sposób mogę zakatrupić laurel to mogę pierwsza się tam udać;p;p