Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Ahh chyba będziemy musieli urządzić tutaj jakiś ,,seans terapeutyczny dla AA'' ;D
no niewyspanym na sprawdziane? pewnie jedynki nie chcesz dostać? Takie życie szkolniaka jest. A my za to będziemy umierać w pracy xd Ale żałuj żałuj zapowiada się epicka noc wtorkowa ;p;p
Ps. Nie wiem czy w środe też cała nasza piątka ogląda?;p
Jakby nie te sprawdziany to bym została z wami, a tak to nie mogę :( Nadrobię w czwartek, razem z arrow zobaczę :P
Reszta osób chyba nie ma jeszcze pojęcia o tym ze planowane jest zbiorowe samobójstwo haha;D
haha ja właśnie widzę co tu sie dzieje, i jestem świadoma naszej bezsilności :p
Weronika, to właśnie się dowiadujesz, że w Warszawie przyjdzie Ci pożegnać braci po raz ostatni.. xP
Agueda, dowiedzą się w swoim czasie - jeśli nie z tego tematu to na miejscu samobójstwa, taki.. spontan xD
No tak ...zrobimy im niespodziankę ;D...tak wogóle to na imię mam Agata jakby co ;p
Kinder niespodzianką najpierw poczęstujemy, a później do dzieła xD jbc przyjąłem do wiadomości, Agato xD
Chodziło mi, że pisałem o policji a Ty już z grubej rury wyskoczyłeś z CBŚ, haha (teraz pewnie nas monitorują bo użyliśmy tych literek xP)
Aaa
PS jak by do nas wpadli zawsze można udawać wariata (wariatowi w polsce nic nie zrobią najwyżej zamkną w psychiatryku) a przy naszym AA nie trudno będzie udawać:D
Zajedziemy do Wawy i nas zgarnie jaki SWAT.. albo właśnie jak Christopher napisał CBŚ (ponownie napisałem, zgarną nas za pisanie o nich na internetach xP)
Nie no jako Arrow'icze nie możemy dac się złapać ..to byłby upadek...siegnelibysmy DNA haha;D
Hahaha, dna xD Jako AA powinniśmy skakać po dachach albo popełnić samobójstwo na dachu wieżowca - po prostu skoczymy xD
Hmm, to przydadzą się wtedy te spodki Arrow - ogłuszymy tych, co nie będą chcieli skoczyć i wyrzucimy przez okno xP
Powiem Ci, że wszystko zaczyna być omawiane w szczegółach - do maja plan będzie nieskazitelny, nawet CBŚ nie podskoczy, hahaha xD
Hahahaha, dokładnie - musimy być jak Clock King xD W zasadzie już zaczynamy być: Wasze liczenie do crossovera jest co do sekundy, damy radę :D