PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 325 tys. ocen
8,8 10 1 324993
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Serial jako odchamiacz i czysta rozrywka całkiem sympatyczny, niestety nie pretenduje do niczego więcej przez dialogi o niczym, wykolejeńców życiowych(znowu) czy ślamazarność odcinków( poszukiwania sposoby na pozbycie się ciał przez cały odcinek)
Być może Walt w 4 odcinku 5 serii robi coś fajnego,ale jak na razie
7/10

katedra

Rozumiem burzę, którą wywołała Twoja wypowiedź. Nigdy nie oceniałam i nie ocenię filmu bądź serialu, którego nie obejrzałam, a tym bardziej nie będę miała odwagi, aby na ten temat się wypowiadać. Nikt nie lubi jak ocenia się książkę po okładce (w tym wypadku cały serial po pierwszym sezonie). Z tego powodu poczułam potrzebę zabrania głosu w tymże temacie. Pozdrawiam i liczę na zachowanie zdrowego rozsądku przy recenzowaniu w przyszłości.

katedra

Powiedz, że se jaja robisz. Hobbit 10/10 i zarzut "ślamazarności" dla serialu?

otis_tarda

Siedmiu samurajów 10/10 i jak ty tu chcesz gadać o ślamazarności

katedra

Nie za szybką akcję ich cenię, bystrzaku.

otis_tarda

ich nie da się cenić za cokolwiek innego

katedra

Istotnie, dziś środa.

katedra

Serial jest świetny od pierwszego do ostatniego odcinka. Tak już bywa, że to co jednemu się podoba, drugiemu nie koniecznie. Breaking Bad ma specyficzną dynamikę. Raz jest spokojnie i ospale, za chwile ostro i zaskakująco. Scenariusz, prowadzenie postaci, zdjęcia, klimat, to rzeczy które czynią BB jednym z najciekawszych seriali ostatnich lat.

katedra

Zadałem sobie trud żeby znaleźć ten twój żałosny temat, czego teraz żałuje bo tylko straciłem czas ... jednak jesteś trollem.Nie ma takiej osoby na filmwebie która zrozumiałaby twój tok myślenia.

Hadrian1988

Przecież wyraźnie wypunktowałem o co chodzi. Czego jeszcze nie rozumiesz?

katedra

Raczej twoi oponenci wypunktowali ciebie i twoje niekiedy nad wyraz zabawne zarzuty odnośnie BB.

Hadrian1988

Raczej powtarzali z uporem maniaków,że nie obejrzałem całego serialu+odcinków specjalnych więc nie mam prawa się wypowiadać, cokolwiek to znaczy.

katedra

Czlowieku, nie gotowales crystal meth to sie nie wypowiadaj, nie wiesz jaka to ciezka praca, ile wyrzeczen, ile wysilku, te nieprzespane noce. Docenilbys prace innych ludzi. Bicz!