PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Czesc chce powiedziec, ze w trakcie igrzysk olimpijskich corki mcleoda nie beda nadawane, czyli w piatek jak narazie ostatni odcinek. Reszta pewnie bedzie po zakonczeniu igrzysk.

ocenił(a) serial na 10
alka101

Ja nawet w poniedziałek nie obejrzę, bo jak na złość mam rozpoczęcie roku od 11 do 12 :/

nathe

ja mam rozpoczęcie o 8.00 więc jesli sie wszystko uda to zdążę

alka101

Czy te odcinki z seri 3 odc.28 tez wam sie nie chca wlaczyc:((?

alka101

Mam pytanie może ktoś ma w tv cos do nagrywania??moze by dal ktos rade nagrywac i wrzucac na YT w koncu po ang. i po niemiecku jest to czemu nie moze byc po polsku?

alka101

mnie sie one właczyły a co do nagrywania mój wójek ma taki sprzęt ale jest w tych godzinachw pracy

Vampire_D

i nie ma nikogo kto by mógł to zrobic?:( ale by bylo cudnie jakby jakos sie udalo...:)))

ocenił(a) serial na 10
alka101

Ja mam taki sprzęt, podobno mozna go wwłaczyć i ustawić o wczesnej godzinie a właczy się o 11 kiedy będzie odcinek i nagrywać jak nie ma kogoś w domu ale nie wiem czy to dotyczy mojego sprzętu, bo zgubiłam instrukcję :(

nathe

ooooo....poszperaj na necie na pewno znajdziesz odpowiedz na to pytanie.przysluzylabys sie tym wielu fankom..gdybys mogla je nagrywac ;>:>

ocenił(a) serial na 10
nathe

no super by było! powiem więcej: byłoby mega super :))

xyme

mega mega ;) Buziak!!!
ps.liczymy na Ciebie :))

alka101

Mam dobrą wiadomość przez cały wrzesień będę mogła nagrywać film :D Tylko nie wiem co z dawaniem go na Y-T to juz gorsza sprawa....:(

alka101

musisz się tam zalogowac żeby dodawać
ale wiesz my na ciebie liczymy

Vampire_D

wiem ze trzeba sie zalogowac... i postaram sie dawac kazdy odcinek jak sie uda

alka101

z góry dzieki - wielkie dzięki !

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

dziewczyny nie było mnie tydzień i nie wiem co się dzieje w serialu! buu

xyme

Alka101 daj znać co z tymi odcinkami... Udało Ci się je nagrać i wrzucić na YouTube???? Daj znać, bo myślę, że wszyscy czekamy z niecierpliwością na efekty... ;)

użytkownik usunięty
Anik22

w przewodniku katolickim jest program TV i 11 września(piątek) nie ma "Córek... " w czwartek jest 60 odcinek..
czyli seria sie skończyła ? czy może zmienią godzinę emisji ?

ocenił(a) serial na 8

W piatki nie jest nadawany serial ale z tego co wiem to tvp2 pokarze 3 serie do końca. Jesli sie nie pomyliłam to ostatni odcinek bedzie
7 pażdziernika

ocenił(a) serial na 10
alka101

Mam wielką prośbę- odpowiedzcie mi na pare pytań: czy Nick nie jest już z Sally? Czemu Tess jest milsza dla doktorka, w końcu kiedyś ją trochę denerwował i jak wszyscy dowiedzieli się, że Jake jest bogaty? nie widziałam paru odcinków, będę dźwięczna za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
xyme

Nick nie jest z Sally, bo z nim zerwała, Tess i Dave (,,doktorek'') są teraz parą, a Becky dowiedziała się, że Jake ma bogatą rodzinę, bo jego ojciec i brat przyjechali kupić konia właśnie tam gdzie była Claire z Becky i wtedy ten facet powiedział, że jest ojcem Jake'a.

ocenił(a) serial na 10
nathe

Zgodnie z obietnicą dźwięczę :) Kule zła jestem bo parę rzeczy kluczowych nie widziałam (własnie Nick i Sally np. albo to z tym weterynarzem) Dziękuję :)

użytkownik usunięty
xyme

a mi się wydawalo, że w piątki leci..
bo chyba już raz oglądałam.. ostatni raz w wakacje(w piątek)..

W Lipcu i Sierpniu leciało, ale we Wrześniu córki chodzą tylko od poniedziałku do czwartku.

użytkownik usunięty
Anik22

No i patrzcie. Rok szkolny się zaczął i tak cicho się tu zrobiło. I po co były nasze prośby?
Jednak chyba najbardziej szkoda tego, że Córek nie mogę oglądać...

użytkownik usunięty

tak szczerze to się jeszcze nigdy nie spotkałam z takim czymś żeby na prośby widzów w jakiejkolwiek stacji puszczali to co widzowie chcą albo spełniali ich prośby.. mimo, że było ich wielu.. tak jak teraz..

ocenił(a) serial na 10

o buuu! Jestem taka zła, niektóre seriale tak często są wznawiane w tv, ciągle są jakies powtórki albo wydania na dvd, a tu? Mogliby to chociaż o 22;00 puszczać to już większość z nas by oglądała pewnie.

ocenił(a) serial na 10
nathe

Helo! Wiem, że jestem nudna ale może mi ktoś napisać o czym był dzisiejszy odcinek? Miałyśmy sobie pomagać, ktoś tu ogląda ten serial jeszcze w ogóle? Ja chętnie pomogę w inne dni jakby co :)

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

Droga żeńska młodzieży! Nie posiadacie magnetowidów, żeby - jeśli nie możecie oglądać - nagrywać poszczególne odcinki? Jeszcze parę (no, może paręnaście)lat temu właśnie video święciło triumfy. Ustawiało się tzw. timera, który załatwiał sprawę - film czy program nagrywał się, po czym inteligentny sprzęt się sam wyłączał :)

ocenił(a) serial na 10
alex_85

Oooo naprawdę?! ;) Gdybym miała taką możliwość, to bym sobie nagrała, bo cóż tu dużo mówić, żyłam dość świadomie w tym czasie gdy magnetowidy święciły owe tryumfy. Niestety takiej możliwości nie mam bo zepsuła się jakaś głowica czy inne badziewium i po prostu nie mam czasu iśc z tym do naprawiacza :D Gdybym miała ten czas, to z pewnością ogladałabym kolejny odcinek. Ale dzięki za poradę dziadku ;) Rady zawsze w cenie!

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Każdu wie, że można to nagrywać... Wielkie mi odkrycie.