Oni nie są dobraną parą :/ jak tak sobie oglądam tego Avatara teraz na Nicleodeonie to się sama utwierdzam w przekonaniu że Aang i Katara jest to najlepsze połączenie ever :) A napisałaś coś takiego, że Katara patrzy na Zuko awww ;) Ten zespół to jakaś masakra jest ;) ale może do tego czasu jak kręcą to anime to nauczą się śpiewać ;)
Ciekawe, czy ja mam Nicledeon...
Kiara, już rok miały na naukę śpiewu, więc może jakiś rozwój nastąpił.
Miśka, no o anime jest cicho sza, przed przeczytaniem spalić. Byla konferencja o tym nowym musicalu, co to same babki grają, i wyciągnęli, że to nie ma być remake...
Tak Aang będzie miał włosy w trzeciej księdze ;) ale to, że wygląda jak jej braciszek to się zmieni, wkrótce zmężnieje i prześcignie Katarę we wzroście :) I jako dorosły facet będzie wyglądał całkiem spoko - jak to pokazano w Legendzie Korry :D Ciekawe tylko dlaczego Zuka nie pokazali... pewnie jest tak mega seksowny, że twórcy zdecydowali się nie upubliczniać jego zdjęcia by nie powodować masowych omdleń dziewczyn ;) xD
W którym odcinku pojawia się ten cały Zuka? Właśnie włączyłam na nickelodeon i leci ten Awatar. Kukam kątem oka, ale ten Twój przystojniak się jeszcze nie pojawił. Chciałabym go zobaczyć, czy rzeczywiście taki piękny:P
Jednak to przyszłość odległa :). Pamiętam, ty kiedyś wklejałaś zdjęcie dużego Aanga. Ale on już taki teraz będzie? Ile ma odcinków awatar?
No bo ten mój przystojniak jest nie w każdym odcinku ;) dzisiaj na pewno będzie. Włącz o 20:55 wtedy się zaczyna ;) to ten taki facet z blizną na twarzy :D i głos ma piękny awww :)
Awatar Legenda Aanga ma chyba z 60 odcinków, ale dorosły Aang pojawia się dopiero w Legendzie Korry :)
I tak nie mam nickelodeonu, ale o 2055 piszą w gazecie , że jest Kanciasty Spongebog czy cuś takiego.
Jak się pojawia w Legendzie Korry, skoro nie zyje
Ten cały Zuko szału nie robi. Lepiej by wyglądał bez tej blizny. Głos mu podkłada Leszek Zduń. Lepszy już jest ten Sokka. Nie mogłam z niego. Strasznie mnie rozbawił. A Katara paskudna. Ogólnie kreska nie powala. Zdecydowanie wolę oglądać anime:) Obejrzałam dziś pierwsze 2 odcinki School Rumble. Na razie jako tako. Zobaczymy jak dalej. A zamiast Awatara obejrzyj sobie Fushigi Yuugi. Cudne!
Kurczę dobra komedia z tego School Rumble. Oglądałaś już 5 odcinek? Ale ten Kenji był ładny jak był młodszy:)
"Ten cały Zuko szału nie robi" no wiesz co ;) dla mnie to jest facet ideał a ta blizna dodaje mu tylko charakteru. Jak się postawił swojemu ojcu Ozajowi (pamiętasz tą scenę??:)) to normalnie chciałam krzyczeć "kocham cię każdą częścią mojego ciała" :D Tak Sokka jest fajny i śmieszny, Katary też nie lubię ;) Z School Rumble dopiero się zaczną jaja ;) tam potem takie rzeczy się dzieją, że nie idzie opisać. Kenji jest super zwłaszcza te jego monologi ;) mnie jeszcze rozwala ten Karasuma ;) obejrzałam cały pierwszy sezon, drugi też zaczęłam ale jest znacznie nudniejszy i jeszcze nie skończyłam :) Neoma to prawda Aang nie żyje w legendzie Korry ale pojawia się we wspomnieniach kogoś tam xD co tu dużo mówić...musisz to obejrzeć :)
"kocham cię każdą częścią mojego ciała" ja tak mam gdy widzę Takano! Żaden mu do pięt nie dorasta. Chociaż Sebastian z Kuroshitsuji też był niczego sobie. Te jego "yes, my lord", aż ciarki przechodzą po plecach:D wrr:D wyczytałam gdzieś, że Kenji pod koniec serii wyprzystojnieje. Nie mogę się doczekać, kiedy go zobaczę:) a Tenma przypomina mi Thoru z Fruits Basket
Kenji będzie miał różne zmiany oblicza - nie wiem czy widziałaś już ten odcinek gdy zrobił z siebie Noego ;) Spoko gość, ostatnie dwa odcinki po prostu mnie rozwaliły, wyobraźnia kogoś kto rysował tę mangę jest niezmierzona ;) Kenji już chyba jest przystojny bo w ciągu trwania akcji rozkocha w sobie tyle dziewcząt (wszystkie oczywiście prócz Tenmy xD)
Miska, a jesteś pewna, że oglądałaś Zuka, a nie Kanciastego Spongeboba? Bo ja dzisiaj patrzyłam na nicklelodeon u rodziców i tam o 20.55 był ten gąbek...
Tak. Właśnie go oglądałam. Trochę mi szkoda tego Kenjiego. Trzymam za niego kciuki:) Neoma na pewno widziałam Zuko i Awatara. Potrafię odróżnić go od jakiegoś pana gąbki. Wczoraj widziałam 2 odcinki, dziś tylko część drugiego. Myślę, że będę oglądać ten serial jak nie będzie nic lepszego w telewizji.
Ale to była 2055 na Niclelodeonie? :(
Zyję w alternatywnej rzeczywistości - bo ja widziałam pana gąbkę.
Neoma bo według programu Avatar zaczyna się o 20:55 ale w rzeczywistości różnie to bywa, czasami się przeciągnie i puszczają go o 21:00 albo wręcz na odwrót już o 20:50. Dlatego ja robię tak, że siedzę murem już o 20:40 xD I pamiętaj to musi być NickleodeonHD nie zwykły Nicleodeon bo tam to nie leci ;) Tak Miśka jak masz czas to oglądaj bardzo fajny serial. Szkoda że wczoraj akurat tego pierwszego nie widziałaś bo był super, przyjaźń Zuko z Aangiem :)
Wolę oglądać anime niż ten serial, ale jak będę mieć czas, to będę kukać. Na razie większego wrażenia na mnie nie robi. Może z czasem mnie wciągnie:P
Niezła babka z tej Azuli. Ostra. Ta Sukie całkiem ładniutka. A ta Maja i Zuko to jakaś para?
a z czego masz telewizję? cyfrowy polsat? cyfra +?
Kiara jak to jest, to w każdym plemieniu jest jeden mag? Myślałam, że wszyscy potrafią się posługiwać magią w swoim plemieniu. To Katara jest magiem wody, tak? A Zuko magiem ognia? A mag powietrza i mag ziemi? Którzy to? Skoro Zuko jest magiem ognia, to dlaczego inni z jego plemienia też władają ogniem?
Znaczy magów może być bardzo dużo, nie wiem od czego to zależy że ktoś jest a kto nie. Pawda jest taka że magowie ognia chcieli zdobyć władzę nad innymi narodami dlatego tępili magów wody powietrza i ziemi. Ziemia się jeszcze jakoś broniła ale plemię wody jak zauważyłaś to taka prymitywna społeczność dlatego z magami ognia nie mieli szans. Dlatego żołnierze ognia wyłapywali i więzili magów innych nacji :/ Katary też nie cierpie w tym wczorajszym odcinku była taka wredna - Zuko ją ratował a ta nawet nie podziękowała :/ Azula jest świetnym czarnym bohaterem :) Tak niestety Zuko i Mai to kanoniczna para, też nad tym ubolewam ;) ale na szczęście w komiksie The Promise Mai zrywa z Zuko więc spoko ;) Ja jednak wolalałabym żeby Sokka był z Toph a nie z Suki ;)
Neoma NicleodeonHD jest na dalszych kanałach ja mam na 171 :) i musisz miec dekoder HD :( Tak Katara jest magiem wody, Zuko jest od ognia Azula też od ognia. Magiem powietrza jest avatar Aang ale przy okazji potrafi władać też innymi żywiołami bo jest taki badass :) od ziemi jest Toph ta taka zielona :)
Miśka a jaki odcinek Avatara wczoraj obejrzałaś? Ten pierwszy o więzieniu czy ten drugi o Katarze co szukała mordercy swojej matki? :)
Oglądałam jeden i drugi i chyba będę oglądać ten serial. A ta Mai to taka w porządku, nie? Pomogła Zuko w ucieczce.
O to fajnie, że Cię wciągnęło :) Może jeszcze Neoma znajdzie ten kanał, ale jakby co wszystkie odcinki są na necie, więc nie ma strachu :)
Znaczy z tą Mai to tak dziwnie jest, bo ona zawsze była przyjaciółką Azuli i wiernie jej towarzyszyła we wszystkich zbrodniach a tutaj nagle taka przemiana :/ ale wiesz dla Zuko można wszystko :D
http://media.moddb.com/images/groups/1/10/9140/Katara_Aang_Sokka_Toph_Zuko_-_adu lts.jpg tak będą później wyglądać?
Haha wiesz śmiesznie to zabrzmiało "A Zuko będzie w kimś?" xD Aang jest zakochany w Katarze i Katara też go lubi ;) Dla Zuko dziewczyny nie istnieją on musi odzyskać honor i uratować swój kraj :D a ten rysunek to fanmade, tak nie będą wyglądać :) w Legendzie Korry pojawia się we wspomnieniach dorosły Aang Sokka i Toph, a Korra spotyka Katarę która jest już staruszką, Zuko nigdzie nie pokazali :/
A dzisiaj ten pierwszy odcinek będzie super "teatr na żarzącej wyspie" - drużyna awatara pójdzie na przedstawienie propagandowe o sobie samych, ja na tym odcinku to co pięć sekund pękałam ze śmiechu :D
aang z katarą? widziałam w jednym odcinku jak ją pocałował, ale czy on nie jest za młody? to gówniarz przecież. Skończylam School Rumble. Świetna komedia:)
ja nie wiem co się wszyscy tak dziwią, że Aang będzie z Katarą. Przecież w końcu dorośnie a po latach ta granica dwóch lat się zatrze :) Jak okazało się że Karasuma jest ufo to po prostu zdębiałam :D i to zakończenie jak Tenma odzyskała pamięć, że zawsze kochała Kenji'ego xD potem się niestety okazało, że to tylko wyobraźnia Kenji, szkoda :/ chciałabym przeczytać tą jego mangę ;)
Ja byłam pewna, że on jest kosmitą naprawdę! Prawie spadłam z krzesła jak się okazało, że to manga Harimy:D swoją drogą szkoda mi go trochę. Taki fajny koleś marnuje się na tą Tanmę. W ogóle nie mogłam z tego odcinka jak Eri obcięła mu brodę. Płakałam ze śmiechu. A ten odcinek z deszczem meteorytów cudny! Miałam zacząć drugi sezon, ale on na anime shinden linki nie działają:( muszę poczekać aż naprawią. A co do avatara, to wcale nie widać, ze dzieli ich tylko 2 lata. Powiedziałabym, że więcej. Dzisiaj chyba nie obejrzę. Pada u nas deszcz, a wtedy to coś odbiór telewizyjny nam szwankuje i nie ma kanałów:( mój grimm mi ucieka;(
Tak ja jestem wielką zwolenniczką związku Eri z Kenji ewentualnie jeszcze może być ta Yakumo :) drugi sezon możesz zobaczyć na animezone :) fajny był jeszcze ten odcinek jak Kenji zaciągnął się na ten statek :D i kto by pomyślał że taki mięśniak może być tak wrażliwym i czułym facetem. Mnie rozwaliło jak Kenji powiedział do tej dziewczyny w krótkich brązowych włosach, że jest mało znaczącą postacią dla tego serialu więc niech da mu spokój :D Jeszcze spodobałaby mi się ta para ten całuśny blondyn z tą dziewczyną w zielonych włosach :)
Ten zboczony blondasek mógłby byc z Miko-chin:D ja także jestem za Erin i Kenji. Mam nadzieję, że im wyjdzie:) Yakumo niech idzie do tego okularnika. W ogóle opening mi się bardzo spodobał. Świetna piosenka, szybko wpadła mi w ucho. Hm.. wlazłam na animezone i tam nie ma żadnych odcinków z drugiego sezonu:(
jednak udało mi się wczoraj zobaczyć avatara
Oj sorki pomyliłam się to jest na animeon :) http://animeon.pl/anime/school_rumble_ni_gakki/
też bardzo mi się podoba opening i piosenka. Ja bardzo tego okularnika polubiłam - te rywalizacje jego z Kenji były przezabawne zwłaszcza scena z basenem :) może być z Yakumo :) Obejrzałaś to fajnie, a widziałaś ten odcinek z przedstawieniem? On jest świetny :)
Hej Kiara co to już koniec??? Myślałam, ze jest więcej odcinków. To tak mało oglądałam:(
Nie mają HD (cyfrówka UPC). Czyli tylko mogę liczyć na nieoficjalne źródła...
A zawsze myslałam, że programy HD mają to samo, tylko w lepszej wersji.
No już koniec ale od dzisiaj puszczają od początku wszystkie odcinki :) też będę oglądać :) Ojej to szkoda Neoma ale możesz też obejrzeć na necie. Też mnie to właśnie zdziwiło dlaczego mają te kanały tak odrębny program :(
Łeee koniec? Ale to dopiero był 21 odcinek, a pisałaś, że Avatar ma z 60 odcinków
Ale ty obejrzałaś ostatnie odcinki 3 serii. A każdy sezon ma po 20 odcinków :) Dzisiaj zaczyna się ten pierwszy sezon Księga Wody :) nie ma co rozpaczać dzisiaj znowu oglądamy :) ale jak jesteś zainteresowana dalszymi losami to są jeszcze komiksy The Promise i The Search :) przeczytałam oba.
To jest tak
I sezon Księga Wody 20 odcinków
II sezon Księga Ziemi też 20 odcinków
III sezon Księga Ognia 21 odcinków
no to w sumie 61 :)
A to kiara zasadniczo brzmi lepiej podzielone na sezony ;), bo 61 odcinków mnie zabiło... A księga ognia ma najwięcej :) i słusznie :)
Ale najpierw muszę wypocinę skończyć, a potem prekurki. A, kiara, jak ci się moja wypocina widzi?
Twoja praca magisterska na temat mangi i anime jest spoko ;) , zwróciłaś uwagę na rzeczy o których ja nie zdawałam sobie nawet sprawy :) Miśka oglądałaś wczoraj? Mnie ten pierwszy pojedynek Sokki i Zuko zawsze rozwala :D Neoma musisz szybko kończyć prekurki i oglądać z nami na necie :)
Oglądałam. To takie buty. Zuko to taki czarny charakterek. Dopiero później się zrehabilitował. Swoją drogą teraz paskudnie wygląda. A Sokka mówi głosem Harry'ego:D późniejszy dubbing był lepszy.
Też mi się wydawało, że później zmieniono głos Sokki :) to głos Pottera? O matko. Też wolałam ten późniejszy :) Tak właśnie tak było z Zuko, ale to taki czarny charakterek, który nigdy nic złego nie zrobił a nawet czasami przez przypadek pomógł xD te jego pościgi są świetne :)A mi się podobał Zuko w tej kozackiej fryzurze :) Jemu pięknie we wszystkim :D Wiadomo, że w tych rozczochranych ładniej ale I TAK GO KOCHAM :) ale widziałaś jaki jest zawzięty i się nie poddaje ;)