PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

.....

ocenił(a) serial na 10

Czy możecie mi powiedzieć o co chodzi w tym Czerwonym Orle? Nie lubię oglądac filmów w których nie wiem o co biega....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Zasłużyliśmy sobie nawzajem :)

No tak ;)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Masz rację :)

A dzięki ty też masz rację hihihi :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie no mniejszą niż ty :)

Nie prawda jak coś to wspólną mamy racje :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Czyli ja i ty ? ok, to jest kompromis :)

No to kompromis :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

I nie tylko w tym temacie :)

Chyba w każdym :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Usiłuję coś wykrzesać z mojej głowy, ale ostatnio mam popsuty humor, pisałem na forum DJ....mój fundusz tego nie udźwignie :P

No ja mam nawet oki ale nie codziennie :) No już czytałam i odpisałam :) Zaś będzie trzeba odkładać :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Raz dobry, raz kiepski :)

A kasa się nie mnoży :)

Teraz każdy do mnie z tekstem: Szkoła idzie cieszysz się??? To zaraz mi psują humor ja staram nie myśleć o tym że koniec wakacji a ci do mnie z takim pytaniem....

A szkoda :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Co będziesz robić, szkoła, koniec laby...nerwica i ku***ca !

Szkoda, szkoda, i do kitu.

No ja nie wiem po co tak gadają.... Masz racje niczym się nie będzie żyło jak nerwicą i ku***cą (szczególnie do baby od polaka)

Mogłyby rosnąć na drzewach :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Szkoła - to jest powód do tego by się człowiek kończył psychicznie nie do że klimat do dupy, to nauczyciele traktują nas jak niewolników...zająkniesz się i trach 1 !

wysokim drzewie :)

No tak masz rację :) Bardzo mało znajdzie się sprawiedliwych nauczycieli miałam tylko jednego takiego w gimnazjum a teraz to nie mam żadnego...

Tak żeby tylko dla właścicieli były te drzewa :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie ma sprawiedliwych, są tylko wyrozumiali, albo starają się być, każdy uczeń który polegnie na koniec roku, jest trofeum nauczyciela, a ten biedny musi powtarzać klasę....wstyd tylko patrzeć na osobę która cię udupiła :)

Dokładnie masz rację..... Kuzynka albo koleżanka mi mówiła że małżeństwo uczyło w tej samej szkole na początku byli mili dla uczniów a potem mieli wyścig kto więcej pał wstawi uczniom :) :) I mają oni rozum??? Terroryzują uczniów a oni potem mają problemy i nie przespane noce....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Kilkakrotnie natknąłem się na tych ludzi, ale zawsze wiedziałem jak ich unikać pod względem chytrości i przebiegłości i tego że mogą nam spierniczyć świadectwo.
Każdy się taki zdarza, nauczyciel jak przyjaciel, a drugi jak największy wróg, czasem warto o tym pogadać z kolegami z klasy lub psychologiem, mamy do tego prawo, jeżeli jesteśmy fair.

No w gimnazjum mieliśmy jedna taką sytuację gościu zadał referat i koledzy zrobili ale on chciał na całą godzinę i dał im z 3 pały ale i tak wyszło na nauczyciela rację i nic nie mogliśmy zrobić....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Niestety, nauczyciel ma zawsze rację....jjjjjjjjjjjjj, do bani !

ja bym dał reformę nauczania bez nauczycieli....

No nikt na to nic nie poradzi.....

No to wtedy nikt by nic się nie uczył i miałby to wszytko gdzieś z resztą dużo jest takich.... :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Niestety....

I ja jestem tego przykładem - hehhee, teraz haruje jak wół !

No tata się śmiał ze mnie jak szłam do technikum czy się dostałam bo jak nie to kozy by mi kupił :) :)

Oj ja tez mam naukę gdzieś (jak ja zdam maturę) jak ja cały czas lecę na ściągach bo jak by nie one to nie miałabym czasu nawet na 30 min wolnego czasu :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Hahahha...mój to mówił że jak się nie dostanę do szkoły, albo ją oleję kupi mi szopa tracza.....

Tak samo działałem na systemie jak ty...

No ale ci nie kupił :)

No a zdawałeś maturę??

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie no żartował....w śmieciach czasem są :)

Ja i matura ?! hahahaha.......odpada :)

No mój tak samo....:) :)

No to mnie pocieszyłeś....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Tak jak każdy tatuś :)

Pocieszyłem...a co ty się wybierasz ?

No tatusie tak mają :) :)

No jestem w technikum i temu poszłam bo jak coś to będę mieć maturę i zawód a po zawodówce miałabym tylko zawód a po liceum maturę a ja że jestem leniem to wybrałam po środku ale czy zdam to nie mam bladego pojęcia :) z resztą nie mam co się martwić na zapas bo mam 2 lata do matury

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ale i są czasem nie do zniesienia....

Pilnuj tego, potem znajdziesz lepszą prace, no i papier będzie że wykształcenie masz :)
Ja nie mam smykałki do nauki, i wolę jednak pracować całe życie niż się uczyć....niestety :)

Oj tak tak...

No to samo mi mamuśka mi a ja coraz większego lenia mam do nauki jeszcze jak zaczęła mi się przygoda z Orłem to już w ogóle... :) :)
Mi mama mówi że lepiej jakbym poszła jeszcze na studia a ja jej na to czy dobrze się czuje :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ohohohohohoh....nie za dużo !!!!

No zwariowała :) :) jeszcze będę się stresować kolejne lata i marnować kasę to wolę iść do roboty i mieć spokój święty od tych nauczycieli :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

A ja co zrobiłem ?! to właśnie zrobiłem :)

No teraz już mi nic nie gada a dziś to niepotrzebnie poszłam zmarnowałam czas i tyle :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Na czym tak zmarnowałaś czas ?

Na rozpoczęciu a w klasie gadali o zaległych kursach co miały być w wakacje a plan był na necie już i mogłam sobie dłużej pospać (ale jutro sobie pośpię) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

No to nie wiem czy taki zmarnowany czas, w końcu jesteś na bieżąco, a pospać sobie też dobrze spędzony czas :)

No miałam w palnie że ostatni tydzień to przynajmniej o 8 będę wstawać a tu ja spałam do 10 lub dłużej....

No tak będę na bieżąco ale już pisałam do wychowawcy wiadomość bo jednej rzeczy nie powiedział (z reszta on sam jest nieźle zakręcony) :) :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Oooo...jak ci dobrze, ja muszę wstawać codziennie rano o 6 z psiakiem :)

hahahha, to chyba dobrze :)

No przez wakacje to mogłam sobie pozwolić.... w sumie to we wtorki mam na 11 to będę mogła pospać dłużej ale jak mam na 7:30 to o 7 wstaję (do budy mam 3-4 minutki jak siedzę u ciotki) :) :)

Nie dobrze bo ja jestem w kropce.... a tego nie znoszę...

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ja też miałem zawsze do budy blisko, góra 15 minut :)

ja też tego nienawidzę :)

Ja w swojej miejscowości miałam do 20 a teraz to mam tak króciutko (pomijając to że jadę w niedzielę wieczorkiem i wracam w pt po lekcjach)

No masakryczne jest to czekanie...

użytkownik usunięty
stokrotka251

O, cholera, to współczuje, ja tak miałem z dojeżdżaniem do pracy, niby to tylko 45 km...a jednak zimą jest źle marznąc na przystanku :)

No i dlatego jak tata jedzie po wujka z którym robi to ja z nim jadę i temu jeżdżę w niedziele bo po pierwsze nie chce mi się chodzić na przystanek bo mam ok 30 minut a po drugie lenistwo.... :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Aha...lenistwo, ale jak jest okazja trzeba korzystać :)

Trzeba z reszta tak wcześnie mi się nie chce wstawać jak ja jeszcze chodzę spać najwcześniej o 23-30 ale i tak zejdzie zawsze dłużej....

No i tak tata jadzie pod to samo mieszkanie co ja mieszkam to jadę z nim :)