Czy możecie mi powiedzieć o co chodzi w tym Czerwonym Orle? Nie lubię oglądac filmów w których nie wiem o co biega....
Dokładnie :)
Wszystko jest świetne, w sumie to katana z pasem jest fajna z reszt a cały strój jest świetny :) nie ma co wybierać :)
Może napiszemy o swoich zainteresowaniach kiedyś zacząłeś ten temat ale tak jakoś wyszło że nie doszło do tego?? Możemy tu napisać albo na FC. Jak wolisz??
A są tacy upierdliwcy co się pchają do tego co nie trzeba, wiem bo kilku już pośmiertnie odesłałem z tego grona FW :)
(oczywiście z innych for)
No dobrze napisane, akurat użeram się z takim jednym na forum, ulubionego aktora....kompletne emozj** :)
Już zablokowali ten temat, dzięki oczywiście moim staraniom, a szkoda, bo nieźle być się ubawiła, no nic, ale coś czuję że to nie koniec, ten gość się zemści :)
Chyba goście sobie odpuścili, takie trolle wcześniej czy później odpuszczą.....głupota i opamiętanie :)
Po tym czasie, nie istnieje na FW....przeciwstawił się nawet FW....z marnym wynikiem ;)
A ja niestety nie, będzie masa pisania :P
Aha, nie będziesz się nudzić, bo ja przyjadę :)
Ale powiem ci że jak tak nie raz w święta jak weszłam to w ogóle mało co ludzi było albo w ogóle.
Z kim tyle będziesz pisać?
No to fajnie bo w końcu nie będę się nudzić w święta :)
Ja to miałem zadymy :)
ludzi i trolli było hordy...
Pewnie z moimi kumpelkami z forum :)
owszem, i ja też :)
Szczerze ja to miałam FW od 2009 ale zaczęłam go tak często używać dopiero pod koniec 2010 albo nawet na początku 2011 to tak na forum żadnym nie pisałam :)
Oj to masz ich sporo :)
to będą najlepsze święta :) :)
No ja jestem od 2011 i do tej pory jestem prawie codziennie :)
A kumpelki zdarzyły się od tego że lubią ten sam zespól co ja :)
Wyjątkowe mało powiedziane :)
Ja jestem codziennie od lutego tego roku :) od kąd zaczęła się moja przygoda z Orłem :) a tak to byłam raz dwa razy na tydzień :)
No to dobrze, przynajmniej masz o czym z nimi popisać :)
Zajebiste, najlepsze w życiu :)
JA teraz też, pod koniec 2011 roku tutaj zaglądam codziennie, i jakoś muszę zawsze się wygadać ;)
No ja tak samo przynajmniej jest z kim popisać i poznać fajnych ludzi. Powiem ci gdyby nie przygoda z Orłem to nigdy bym cie nie poznała :)