Hej!! Mam do was pytanie kto wie jaki tytuł maja te dwie piosenki co są w tych filmikach???
http://www.youtube.com/watch?v=x8iP03hKRKs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CdFXKmYRsIs&feature=related
Dzięki :) :)
Gorzej jak nie wyjdzie, kumpel skakał z autobusu, źle się wybił i spadł na dupę, i to przy dziewczynach....ból i wstyd :P
No ból to jeszcze nic ale jak przy dziewczynach to większa porażka dla niego (nie żebym coś źle sugerowała)... :) :) :)
Nie ok, ale on się tym nie przejmował, w końcu to ryzykowne, wstał , pomasował i dalej skakał ;)
Jak się wyląduje źle, to wygląda to drastycznie, jesteśmy znani z lekkich lądowań, ale jak się źle skoczy to bida !
No w sumie przesadziłem, no niestety szpital jest po to by pomóc, ok ale żarcie jest koszmarne :)
A nie wiem nie leżałam w szpitalu (no jak się urodziłam to wtedy) ale jak odwiedzałam babcie to nawet dobry dostała obiad i kolację (ale może temu że miała ciężki przypadek)
No przesadziłeś... :P
Hahahha...palnąć to potrafię :P
Ja leżałem na zapalenie płuc...3 tygodnie męki pańskiej....
Dosyć często, udają przed tobą coś co wymyślają by wzbudzić zainteresowanie, mącą kilka miesięcy, a potem wszystko wychodzi z worka, ja się o tym przekonałem, chyba wiesz o co chodzi...
Do tej pory mi przykro, teraz ostatnio ta osoba, pisze że to moja wina...tupet na maksa :)
No masz racje, ale jak pisałem to było tylko durne zauroczenie :)
Dlaczego moja wina, nie mam pojęcia, winny zwala winę na niewinnego...
:)
Dzięki, ja jej ani komuś dziecka nie zrobiłem, a wszystko wyszło na to ze to ja nie rozumiem tych spraw, i dla tej osoby to było normalne, a ja się czepiałem ;)
No i bardzo dobrze zrobiłeś.... :) Jestem dumna z ciebie... :) :) Co chcesz przez to powiedzieć?? :)
No wiem, i cieszę się z twojej dumy :)
A to chciałbym powiedzieć, no chyba się domyślasz, kim jestem zainteresowany :)
Ja uważam że dobrze zrobiłeś bo to co ona zrobiła to była bardzo chamskie... Napisałam to co uważałam za słuszne... :) :)
No domyślam się ale czy dobrze się domyślam???
I słusznie napisałaś, ja uważam tak samo, nigdy bym nie pomyślał że zrobi takie chamstwo, ale wszystko, wszystkim, nie było niczego poważnego :)
Na pewno dobrze się domyślasz....nie chodzi tu o nikogo innego jak o ciebie :)
No wiadomo czasu nie da się cofnąć.... Ja nie wiem co pisaliście więc nie wiem jak to między wami było....
No to dobrze się domyślam....no i nawzajem :)
Nie myśl o tym, bo ja nie chcę, nic nie było, i nigdy nie będzie, pisałem durne, totalnie debilne zauroczenie z jej strony, bo z mojej to był tylko flirt przez neta. NIC WIĘCEJ :)
Teraz to ona puściła mnie kantem, i mam gdzieś co było :)
To był jasny sygnał :)