Hej!! Mam do was pytanie kto wie jaki tytuł maja te dwie piosenki co są w tych filmikach???
http://www.youtube.com/watch?v=x8iP03hKRKs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CdFXKmYRsIs&feature=related
Dzięki :) :)
Hahaha i ja tu mam coś wymyślić, tak jak wspomniałeś w innym temacie?
No oki, mam mieliśmy już kiedyś o tym pisać a nie napisaliśmy swoje zainteresowania, tak, piszemy tyle ze sobą ale ja parataktycznie nie wiem dużo czy się interesujesz :)
No to czekam na twoją odpowiedź :)
Ale wspomnij to w prywatnej rozmowie na FC, nie chcę o tym tutaj gadać, inni też nie muszą za dużo wiedzieć ;)
No dobra, w sumie masz rację, ale myślisz że komuś by się chciało czytać tyle to co napisaliśmy?? Ale pewnie są takie osoby :)
Wspomnę o tym, ale jakbym zapomniała to wspomnij ty bo skleroza nie boli :P
Są ludzie którzy są tu tylko dlatego, uroki FW znasz i mentalność chamstwa ludzi też :)
Okej, sklerotycy sobie przypomną :)
No są, masz rację :)
Hehehe ja już dałam sobie przypomnienie w telefonie :) Więc jutro ci napiszę o tym :)
Odpowiadać i pytać, w połowie na to się składa normalna rozmowa :) chyba że ci to przeszkadza ;)
Eeee coś ty w ogóle mi nie przeszkadza, :) ja mogę pytać i odpowiadać na twoje pytania :)
w sumie jakby nikt nie pytał to rozmowa nie miałaby sensu :)
Dokładnie, ja pytam, mało, ale się przyłożę i ty pytaj, w końcu z tego składa się rozmowa :)
No, czekam na niego cały czas :) ale wtedy co miałeś wysłać pierwszy raz, to nie twoja wina była, że cię tak wzięło choróbsko :)
No wpadło :) i nie ma dnia bez słuchania :)
czyli raz lepiej, a raz gorzej?? Ale ogólnie idzie wszystko w dobrą stronę??
Super :)
No zawsze tak jest, raz lepiej a raz gorzej, dokładnie, no ale wszystko idzie w dobrym kierunku :)
Ale na czym się nie zawiodę?? Bo naprawdę nie wiem o co ci w tym momencie chodzi....heh jakoś się pogubiłam, dobra przyznaj czasem ze mnie ciemna masa do skapowania czegoś :)
No w sumie tak za 2 tyg wigilia teraz to sobie uświadomiłam.
Ale mi to czas zatrzymał się na 11 grudnia, a jutro się okaże jak będzie :)
Ubywa w szybkim tempie :)
A już nie pamiętam, czy ci mówiłam czy nie, ale miałam egz :) szczegóły na FC ci moge napisać, bo nie chcę tutaj :)