PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771383}

Dark

2017 - 2020
8,2 171 tys. ocen
8,2 10 1 171151
7,8 46 krytyków
Dark
powrót do forum serialu Dark

Ja wiem, że to podróże w czasie i paradoksy są tu częste, ale zastanawia mnie jak mogła powstać Charlotte. Bo i ile patrząc na drzewo postaci, to idzie zobaczyć skąd się dane postacie wzięły.
Regina poznaje Aleksandra, rodzi się Bartosz, Hanah cofa się w czasie i rodzi Silje, potem już Noah i Agnes -> Tronte -> Urlich, Marta, Mikkel -> Jonas.
O tyle ciężko znaleźć początek Charlotte.Chyba, że pierwsza to ta Charlotte, prawdziwa wnuczka Tannhausa?

ocenił(a) serial na 10
mario84pl_2

Też tak myślałem, że to właśnie ta wnuczka Tannhausa, ale to mi się trochę gryzie z tym, że przecież Charlotte to córka Eli i Noah, więc nie może być równocześnie córką syna Tannhausa.

ocenił(a) serial na 9
McGyverPL

Wnuczka zegarmistrza nie gra żadnej roli. Podobnie jak syn i synowa. Zresztą oni w obu światach nie istnieli.

ocenił(a) serial na 10
IjonTihy

Jest chyba powiedziane, że nie odnaleziono dziecka na miejscu wypadku.

ocenił(a) serial na 9
McGyverPL

Owszem, ale nic nie świadczy o tym, by ona wypadek przeżyła i istniała w Świecie Ewy i/lub Świecie Adama.

ocenił(a) serial na 9
mario84pl_2

Charlotte to córka Elisabeth i Noah. Elisabeth jest jednocześnie jej córką i matką.

ocenił(a) serial na 10
IjonTihy

Ale któraś chyba musiała być pierwsza, chyba, że to tak jak w tej zagadce, co było pierwsze jajko czy kura.

ocenił(a) serial na 9
McGyverPL

To jest pętla czasu. Tutaj nie ma pojęcia co było pierwsze. Fakt, to jest wbrew naszej intuicji, gdy pojmujemy czas liniowo :)