Dzień dobry wam,
Mam zapytanie, które nurtuje mnie po obejrzneiu 1 odcinka 2 sezonu. Mianowicie to było trochę dawno kiedy oglądałem 1 sezon, więc może stąd te luki? ale może ktoś wie:
1. Gdzie zniknął Tidermann (policjant) w serialu pokazują go jako zaginionego w 1 odcinku, a nie przypominam sobie, żeby w sezonie 1 on zaginął w akcji.
2. Co się stało z Dopplerem (Dziadkiem) też nie pamiętam, żeby zniknął w 1 sezonie, ale może tutaj też pamięć zawodzi?
3. Czy dobrze mi się wydaje, że córkę Doppler (nie mowa) nie pokazywano w 1 sezonie, czy to są dalej moje luki? Nawet nie wiedziałem, że ma 2 córki. I ten zegaren od Noah kiedy ona go dostała w 1 sezonie? Chętnie bym wrócił to zobaczyć jeśli faktycznie tak było.
4. Albo przysypiałem, albo Jonas w rozmowie z Matką tłumacząc kim jest coś wspomniał o ratowaniu go z dziadkiem jak był w żółtym komibnezonie i tu się nie wiem czy nie zawiesiłem (jakby wspomniał o czymś co dopiero będzie)
Coś ktoś podpowie?
1. Na zdjęciach w gazecie masz Johnasa Kahnwalda, Helge Dopplera, Urlicha Nielsena, Mikkela Nielsena, Yasina, Erika Obendorfa i Madsa Nielsena. Nie ma żadnego Tiedermanna
2. Ojciec Helgego? Być może odszedł od Grety po zaginięciu Helgego. Widać było że stosunki w domu nie były najlepsze.
3. Czwarty odcinek
4. Nie ratowaniu. On mówi o tym jak się przeniósł w przeszłość i na przystanku spotkał jadących samochodem swoją matkę ok 11 to letnia z ojcem. Oni chcieli go wtedy podwieźć.
Dziekuje,
Mialem na mysli nie ojca helgego a wlasnie helgego chyba ze mi sie zdawalo ze on zaginal w 2 sezonie 1 odcinka. Natomiast kim jest mala dziewczynka z bronia ktora tlumaczy migowy jezyk mlodszej doppler w przyszlosci?