Dark
powrót do forum 3 sezonu

Sezon 3 - Dno

ocenił(a) serial na 7

Bzdura straszna. Nie ma to sensu... bohaterowie po domu chodzą w butach. A to Niemcy są.

Nie mogę przez to uwierzyć w prawdziwość tego świata. Immersja jest złamana.

W poprzednich sezonach chodzili po domu bez butów, nawet czasami boso. Także da się. Nie wiem jak można tak nisko upaść.

Moja ocena: 0/10

ocenił(a) serial na 10
MightyPirate

Za dużo sie dzialo żeby zdjęli buty :D

ocenił(a) serial na 10
Iza_Kluba

A tak ogolnie ktoś juz po calkowitym seansie ?

ocenił(a) serial na 8
Iza_Kluba

Dopiero po dwóch odcinkach, ale już mnie lekko zirytowało, że zdradzili (chyba przypadkiem) kim są rodzicie i dziadkowie Agnes i Noah.

suszyMie

Ogólnie kończąc sezon 2 byłem zalany jak zaczęli gadać o alternatywnych rzeczywistościach bo to oznacza że serial może mieć 50 sezonów.Po 1 oddcinu mam dość historia z innego świata mogliby skończyć historię a nie teraz będzie tasiemiec lecieć...

ocenił(a) serial na 8
Silindor

Nie będzie, bo przecież to ostatni sezon.
Możesz już oddychać.

suszyMie

Nie pamietam żebyśmy byli na ty

ocenił(a) serial na 8
Silindor

bo stale chlejesz i połowy życia nie pamętasz

ocenił(a) serial na 10
Silindor

zwracać się pan pani na kurvva forum internetowym XD kolejny w kolejce po złotego dzbana filmweb za rok 2020.

ocenił(a) serial na 9
Iza_Kluba

Ja już po całym 3 sezonie, polecam w luj

ocenił(a) serial na 10
GouBoon

Ja na ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 10
GouBoon

Dobra w świecie 0 na samym koncu jest zdjęcie Reginy z matką i ojcem, co to za koleś ?on chyba był kiedyś w serialu?

Iza_Kluba

To jest chyba Bernd Doppler - założyciel elektrowni

ocenił(a) serial na 10
karola_000

Też mnie ciekawiło kto jest jej ojcem teraz już wiem dzięki.

MightyPirate

Hmm dziwna ostatnia scena, przy stole siedziały praktycznie wszyscy którzy umarli w światach Adama i Ewy....

ocenił(a) serial na 10
kuki7

Zauważ, że w tym normalnym świecie pozostały tylko osoby, których istnienie nie było wywołane żadnym paradoksem

ocenił(a) serial na 10
azxlea

Dokładnie.
I jeszcze ta opowieść o „śnie” Hannah, że nastała ciemność i świat się skończył. To nawiązanie do końca świata 0 i stworzenia świata 1 i 2.

ocenił(a) serial na 10
MightyPirate

Ja też po całym sezonie. Końcówka wyszła im świetnie i dobrze, że to zakończyli. Początek mega zagmatwany. Zaczęłam ogarniać dopiero po 6 odcinku...Co do osób przy stole w ostatniej scenie to myślę że to są te osoby tak jak Regina, które nie powstały na skutek pętli i chociaż w tym suple czyli dwóch równoległych światach zginęły to do tych światów nie należały Ich miejsce było w pierwotnym świecie w którym żyli nadal.

ocenił(a) serial na 10
Beatrice97

W ogóle to z chęcią obejrzałabym teraz tak zmontowany serial żeby obejrzeć wszystkie sceny z 3 sezonów według kolejności

ocenił(a) serial na 8
Beatrice97

Co prawda to nie serial ale jest chronologicznie od 1888 aż do 2053 https://www.bustle.com/p/this-dark-season-3-timeline-will-help-you-untangle-the- netflix-shows-twisted-chronology-27629441

ocenił(a) serial na 4
MightyPirate

w Klanie tez chodzili w butach po domu- nienawidze tego :) pozdr!
Serial podobny :)