Dark
powrót do forum 3 sezonu

Tak jak po 1 sezonie byłam zdania, że jest to najlepsza produkcja Netflixa, pozostaję przy tej opinii po zakończeniu całego serialu. Jestem wciąż pod ogromnym wrażeniem złożoności fabuły i kompletnego jej przemyślenia.
Sezon 3 jest całkowitym wyjaśnieniem wszystkich pozostałych sezonów. Nie jest to na pewno serial dla zabicia czasu i trzeba mieć do niego odpowiednie podejście. Jeżeli oglądało się go w koncentracji, ze zwróceniem uwagi na wszystkie szczegóły, to zakończenie jest w pełni zrozumiałe.
Nie da się również zwrócić uwagi na ścieżkę dźwiękową, która jest idealnie dobrana pod każdą możliwą scenę. Jak dla mnie, zarówno muzyka jak i gra aktorska, fabuła, scenografia, zdjęcia są na ogromny plus.
Z pewnością jeszcze kiedyś wrócę do tej produkcji z wielką przyjemnością. REWELACJA

ocenił(a) serial na 10
vercixx

pełno błedów logicznych i ścieżek bez sensu. Serial superfajny ale 3 sezon totalna klapa

ocenił(a) serial na 10
devill79

zgadzam się ze stwierdzeniem, ze pełno było ścieżek bez sensu i robiło się w pewnych momentach to lekko żmudne, aczkolwiek biorąc pod uwagę całokształt i w szczególności ostatni odcinek wszystko zostało doskonale wyjaśnione. :) zrobił na mnie na pewno lepsze wrażenie niż 2 sezon i właśnie powiedziałabym, ze tamten był najsłabszy ze wszystkich trzech