Wyobraźcie sobie, że każdy kolejny sezon będzie miał taki duet z dużego ekranu, kogo byście chcieli zobaczyć?
Ja chętnie zobaczyłbym np Day-Lewisa w duecie z Nortonem lub Balem. Wybór jest na tyle duży, że się może w głowie poprzewracać. ;]
niewiem jak Mara ale tez pomyslalem o CARREYU .. ogromny sukces tego castingu z Mathew jest dlatego ze wiekszosc postrzegalo go jako lekkoducha od komedyjek romantycznych i tu ZASKOCZYL ... wiec jak mamy byc znowu zaskoczeni to wlasnie kims takim ..., gdzies tu na forum tez rzucilem od czapy Eddiego Murphego ... ale Carrey wydaje mi sie wlasnie bylby bardzo dobrym mocnym charakterem ...
mimo ze teraz jego tytuly jakos sa "malo kasowe" to jednak jego nazwisko dalej jest TOP i moglby sporo zamieszac
pozdrawiam
no to prawda, chociaż Carrey mnie dobrą grą nie zaskoczy - moim zdaniem był świetny w Eternal Sunshine of the Spotless Mind (sorry, ale nie jestem wstanie wpisać polskiego tłumaczenia tytułu....)
a która Mara? ja wolę Kate po House of Cards, z Kevinem Spacey tworzyli świetny duet, ale wiadomo, to już było
Ja widzę to tak:
Sezon drugi ( 10 odcinków ) pierwsze 5 to para Christian Bale i Jeff Bridges a od 5 odcinka do końca szukają porady u Rusta Cohle ( Matthew McConaughey )
Niestety Matthew i Woody wykreowali takie postacie, że już nawet moi ulubieni aktorzy mi ich nie zastąpią i nie przekonają.
No ale niech będzie legendarny powrót: Pitt i Freeman :D
A co Ty myślisz, że ja nie wiem iż On nie żyje ? Tutaj to bez znaczenia, nawet wymienione "żywe" duety przecież nie trafią do twórców serialu ; )
Harvey Keitel i Christian Bale lub Benicio Del Toro i Tim Roth lub Michael Madsen i Edward Norton
http://film.onet.pl/wiadomosci/brad-pitt-w-drugim-sezonie-serialu-detektyw/vfd1s
Czyżby?
Byłoby fajnie:) To nie byłby ten sam Brad Pitt co w filmie Siedem, już trochę czasu minęło. Liczę też na retrospekcje gdzie trochę by go odmłodzili:)
Czytałam powyższe wypowiedzi i nie zgadzam się na Cranstona- zbyt jednoznacznie kojarzy się z serialem, który dopiero się skończył. To samo z aktorem grającym Dextera. Podobał mi się pomysł z Johnem Goodmanem, Joauqinem Phoenixem i Edwardem Nortonem. Chodzi mi jeszcze po głowie Michael Fassbender.
Julianne Moore i Lupita N'yango.
Bo słyszałem, że dla odmiany nową parą ekranową mają być kobiety.
właśnie ze względu na duet jaki stworzyli w tym pewnym filmie (:D) uważam, że byli by świetnymi detektywami w kolejnym sezonie.
huh racja, ale ja nie byłabym się w stanie skupić na fabule, tylko na wyłapywaniu wyimaginowanych podobieństw :c
Co za durny temat!!!
A co mi tam.
1. Humphrey Bogart i Marlon Brando,
2. Russel Crowe i Kevin Spacey,
3. Tommy Lee Johns i Garry Oldman
4. Stephen Graham i Toby Jones
Morgan Freeman i Bradd Pit , albo Brad Pitt i Kevin Spacey, a Morgan Freeman jako ich szef :)
Colm Meaney (twardziel) + Barry Pepper (mózgowiec z charakterystyczną szczęką).