PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 163 tys. ocen
8,4 10 1 162875
7,8 58 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

Wyobraźcie sobie, że każdy kolejny sezon będzie miał taki duet z dużego ekranu, kogo byście chcieli zobaczyć?

Ja chętnie zobaczyłbym np Day-Lewisa w duecie z Nortonem lub Balem. Wybór jest na tyle duży, że się może w głowie poprzewracać. ;]

ocenił(a) serial na 10
quietstarcollapse

o tak, świetne typy

ocenił(a) serial na 6
TomKruz

niewiem jak Mara ale tez pomyslalem o CARREYU .. ogromny sukces tego castingu z Mathew jest dlatego ze wiekszosc postrzegalo go jako lekkoducha od komedyjek romantycznych i tu ZASKOCZYL ... wiec jak mamy byc znowu zaskoczeni to wlasnie kims takim ..., gdzies tu na forum tez rzucilem od czapy Eddiego Murphego ... ale Carrey wydaje mi sie wlasnie bylby bardzo dobrym mocnym charakterem ...
mimo ze teraz jego tytuly jakos sa "malo kasowe" to jednak jego nazwisko dalej jest TOP i moglby sporo zamieszac

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
lbras76

no to prawda, chociaż Carrey mnie dobrą grą nie zaskoczy - moim zdaniem był świetny w Eternal Sunshine of the Spotless Mind (sorry, ale nie jestem wstanie wpisać polskiego tłumaczenia tytułu....)

a która Mara? ja wolę Kate po House of Cards, z Kevinem Spacey tworzyli świetny duet, ale wiadomo, to już było

trayleer

Ja widzę to tak:
Sezon drugi ( 10 odcinków ) pierwsze 5 to para Christian Bale i Jeff Bridges a od 5 odcinka do końca szukają porady u Rusta Cohle ( Matthew McConaughey )

ocenił(a) serial na 9
trayleer

Niestety Matthew i Woody wykreowali takie postacie, że już nawet moi ulubieni aktorzy mi ich nie zastąpią i nie przekonają.

No ale niech będzie legendarny powrót: Pitt i Freeman :D

ocenił(a) serial na 9
trayleer

Mads Mikkelsen i Frances McDormand. Z tymi twarzami mogliby zagrac rodzenstwo

trayleer

Ja chętnie zobaczyłbym duet Patrick Swayze / Kurt Russell, to by było coś :)

ocenił(a) serial na 9
Wirginczyk

To może od razu Heath Ledger oraz Joseph Gordon-Levitt? ;]

trayleer

heh a co Ty masz do Patricka i Kurta ? :) Świetnie aktorzy, duet ciekawy by wyszedł.

Wirginczyk

Patrcik zagrałby chyba przy pomocy Whoopi Goldberg;)

alien_2

A co Ty myślisz, że ja nie wiem iż On nie żyje ? Tutaj to bez znaczenia, nawet wymienione "żywe" duety przecież nie trafią do twórców serialu ; )

ocenił(a) serial na 10
trayleer

Harvey Keitel i Christian Bale lub Benicio Del Toro i Tim Roth lub Michael Madsen i Edward Norton

ocenił(a) serial na 9
korin

Harvey Keitel i Christian Bale, to byłaby ekstra para.

korin

Christian Bale i Jake Gyllenhaal!

ocenił(a) serial na 9
trayleer

http://film.onet.pl/wiadomosci/brad-pitt-w-drugim-sezonie-serialu-detektyw/vfd1s

Czyżby?

trayleer

Byłoby fajnie:) To nie byłby ten sam Brad Pitt co w filmie Siedem, już trochę czasu minęło. Liczę też na retrospekcje gdzie trochę by go odmłodzili:)
Czytałam powyższe wypowiedzi i nie zgadzam się na Cranstona- zbyt jednoznacznie kojarzy się z serialem, który dopiero się skończył. To samo z aktorem grającym Dextera. Podobał mi się pomysł z Johnem Goodmanem, Joauqinem Phoenixem i Edwardem Nortonem. Chodzi mi jeszcze po głowie Michael Fassbender.

trayleer

Gary Oldman i Ed Harris

ocenił(a) serial na 7
trayleer

Julianne Moore i Lupita N'yango.

Bo słyszałem, że dla odmiany nową parą ekranową mają być kobiety.

ocenił(a) serial na 9
trayleer

Kristen Stewart i Robert Pattinson.

ocenił(a) serial na 10
trayleer

Hilary Swank i Emily Blunt

trayleer

Czy nie byłoby pięknie, gdyby w 2 sezonie zagrał Brad Pitt z Edwardem Nortonem?

ocenił(a) serial na 9
Ban_Zai

byłoby, ale był pewien film, więc już by nie było

quietstarcollapse

właśnie ze względu na duet jaki stworzyli w tym pewnym filmie (:D) uważam, że byli by świetnymi detektywami w kolejnym sezonie.

ocenił(a) serial na 9
Ban_Zai

huh racja, ale ja nie byłabym się w stanie skupić na fabule, tylko na wyłapywaniu wyimaginowanych podobieństw :c

trayleer

Klasycznie. Norton i Pitt :D

ocenił(a) serial na 10
trayleer

Co za durny temat!!!
A co mi tam.
1. Humphrey Bogart i Marlon Brando,
2. Russel Crowe i Kevin Spacey,
3. Tommy Lee Johns i Garry Oldman
4. Stephen Graham i Toby Jones

ocenił(a) serial na 10
trayleer

Morgan Freeman i Bradd Pit , albo Brad Pitt i Kevin Spacey, a Morgan Freeman jako ich szef :)

ocenił(a) serial na 2
trayleer

korki i maciek z klanu

ocenił(a) serial na 8
trayleer

Colm Meaney (twardziel) + Barry Pepper (mózgowiec z charakterystyczną szczęką).

ocenił(a) serial na 10
trayleer

Abbott i Costello ;)

trayleer

Gary Oldman i Al Pacino

trayleer

Stellan skarsgard i mads mikkelsen i akcja w scenerii bezsenności Alaska albo północ Skandynawii

ocenił(a) serial na 9
lukasz_f

To by się idealnie nadało na jakąś skandynawską kontynuację...

trayleer

Bogusław Linda i Cezary Pazura.

trayleer

Joaquin Phoenix/ Mads Mikkelsen - Edward Norton :D