PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 164 tys. ocen
8,4 10 1 163865
8,0 52 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw
użytkownik usunięty
RandyShughart

O tak ;-) Oraz TWD.

RandyShughart

Ktoś tu zapomniał o The Wire.

ocenił(a) serial na 10
mist_3

The Wire! Six Feet Under! Deadwood! jednak żaden nie doskakuje do True Detective!

użytkownik usunięty
RandyShughart

Wszystkie wymienione przez ciebie produkcje są wyśmienite - łącznie z detektywem.
Ale co jest lepsze, to już kwestia gustu.

ocenił(a) serial na 10

każdy jeden mnie kupił i posiadł. wracam do niektórych scen do dziś(końcówka Six Feet Under, gwarant łez) nie raz lata po obejrzeniu. jednak to co prezentuję Detektyw jest nie do opisania. ale racja, zawsze kwestia gustu ;)

użytkownik usunięty
RandyShughart

Dla mnie to co zaprezentowało Six Feet Under było nie do opisania. Żaden inny serial, czy nawet film lub książka nie miały na mnie takiego wpływu jak SFU właśnie. Jedna z niewielu dziesiątek, które wystawiłem na filmwebie.

RandyShughart

Chyba za wcześnie na takie opinie. Serial jest jak na razie rewelacyjny, ale jesteśmy dopiero w połowie pierwszego sezonu, ciężko porównywać z tymi zakończonymi.

ocenił(a) serial na 10
kuba910

i to już wystarczy. poza tym wątpię żeby były kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 10
RandyShughart

Oglądam kilka seriali, ale ten faktycznie powala konkretnie. Kop w ryj nr 1. Pozdrawiam!

RandyShughart

Ponoć mają być, ale z innymi bohaterami i innymi sprawami,

kuba910

Czy ten serial jest rzeczywiście, aż tak dobry? Szczerze przyznam, że bardzo zniechęciłem się po pierwszym odcinku i zaprzestałem dalszego oglądania. Rozumiem, że warto poświęcić chwilę czasu na tę produkcję? Ostatnio jestem zafascynowany The Killing i może dlatego nie przypadł mi do gustu sposób w jaki prowadza jest fabuła Detektywa

ocenił(a) serial na 10
cyniu91

The killing niezły ten sam autor scenariusza aczkolwiek brak tam czegoś. Chyba tej genialnej gry aktorskiej i dialogów dotyczących sensu życia, fajnie usłyszeć w wybitnym dziele telwizyjnym to co samemu sie mysli o zyciu

letplaygirls914

z tym zafasynowaniem to może trochę przesadziłem;p jedynym serialem który kompletnie mnie porwał był Breaking Bad. The Killing jednak naprawdę mnie wciągnęło i powiem szczerze, że bardzo odpowiada mi klimat tego serialu, Chyba chwilowo zarzuce pomysł powrotu do Detektywa, bo właśnie przymierzam się do Vikings ;p

ocenił(a) serial na 9
cyniu91

Widziałem Vikings. Z całym szacunkiem dla Histrory, bo to ich produkcja, True Detective bije ich w samych przedbiegach.
8 odcinków i ani jednego więcej, myślę że ciśnienie mogłoby mnie zabić.