PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!

I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!

Vanessa100

Taki paradoks. W burzy rzygac sie chcialo od tego wycia do ksiezyca i milosnych przeslodzonych scenek -tu miłosnych scenek WOGOLE NIE MA. I tak zle i tak niedobrze.

monia198923

jagodajulia mówi, że pomału wszystko będzie ;)
Musimy jej zaufać i być cierpliwe ;))

Vanessa100

Tylko nie nastawiajcie się na za wiele, bo później się rozczarujecie tak jak ja.

jagodajulia

Dobra, zrobimy jak nam mówisz ;))

Podobno od 100 do końca jest nudne. Tak pisałaś.

Vanessa100

Chyba od 96 (połowy), ale to jest bardziej absurdalne, idiotyczne, nie trzymające się niczego, rozczarowujące niż nudne, ale już nic nie piszę. Na narzekanie jeszcze przyjdzie czas .

Vanessa100

Pomału, pomału wszystko będzie ;)

jagodajulia

Ufam Ci ;))

Vanessa100

Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz, ale wiesz ja nie odpowiadam za scenariusz :D

jagodajulia

Juz bardziej niz teraz to ja sie rozczarowac nie moge uwierz. Ja juz sama nie wiem na co czekam czy na milosc czy na zemste czy na co.

Poczekam na Karimka z nim bylo weselej :))))

monia198923

Ja też czasem tam mówię, a później życie, a raczej scenarzyści weryfikują moje opinie i pokazują, że się jednak da :P :D

monia198923

Tylko teraz na Isla Doradzie MC spotyka Octavia, więc może i też on ją w jakiś sposób tam trzyma.

monia198923

Wydaje mi się, że to może tak do telki, aczkolwiek Octavia już nie pierwszy raz ktoś całuje. Przypominam sb, że wobec Esther i Raizy robił uniki, ale jak iwdać na więcej go nie stać.

jagodajulia

Jak tam tak łatwo całowac obcych facetów bez zadnych konsekwencji to ja tam jade :-)) Moze trafie na jakies ciacho.:)

monia198923

haha ja z Tobą jadę ;))

Vanessa100

Dobra ale do kabiny pilotów sie nie pchamy chocby nie wiadomo jak byli piekni. Ja jeszcze chce pożyc :-))

monia198923

Ale to działa w obie strony :P :D

jagodajulia

Mnie obecnie za bardzo nie chcą calowac normalnie a co mówić z zaskoczenia. Nie bede wybrzydzac zaryzykuje a co mi tam:)))

monia198923

Najwyżej dostaniesz jakichś parchów na twarzy ;)
Np. opryszczki :D:D:D

Vanessa100

O matko oplułam sie herbatą TY zołzo :)
Nie przesadzajmy az takiego powodzenia to sie nie spodziewam ani z ich ani ze swojej strony hehe :))

monia198923

hahahahaha ;))
Ja tylko żartowałam z tymi parchami.
Choć czasem można mieć pecha i cmoknąć się tylko z jednym, który akurat coś takiego ma ;))

Vanessa100

Hehe no ja tez zartowalam. Wiem niestety ze wystarczy jeden całus. ALe mnie to nie grozi bo ja juz ten wirus mam:))) Ile razy ja miałam febre (ja tak na to mowie) na wardze to głowa mała. Ponoc jak komus raz wyskoczy to juz zawsze w organizmie bedzie i moze co jakis czas wyskakiwac:((((

monia198923

o, to w takim razie to Ty ich zarazisz ;))
a to zaraźliwe jest?

ja mam uczulenie na metalowy pasek od zegarka.
Noszę więc z plastikowym paskiem.

Vanessa100

A nie wiem. Bynajmniej raczej nie od całowania to mam hehe :) Mysle ze jak nie ma sie typowo na wardze to chyba sie nie zaraza a jak sie ma akurat no to wiadomo zeby sie nie całowac :)
Na nikiel to ja tez jestem uczulona. Ja znowu najgorzej reaguje na metalowa klamre od paska do spodni. Czasem nawet mialam wysypke. Teraz juz paskow nie nosze jak wiem ze to od tego. Kolczyki to samo tylko srebrne lub złote lub ze stali chirurgicznej.

monia198923

Ja jak byłam młodsza to miałam coś podobnego, tylko, że na brodzie. To było straszne. A pewnego razu kolega mi dociął, że mam to "coś" (nie będę przytaczać rozmowy) od całowania się z chłopakiem. Najgorsze było, że wtedy nie miałam chłopaka, a ten, który mi to powiedział mi się podobał i od tego czasu już się do niego nie odzywałam.

jagodajulia

Ja tylko na wardze i to zawsze wtedy jak sie przeziębie. Czesto wlasnie mowia na to dlatego "zimno". Jak takie cos mam od razu wiem ze bede chora :))

To nic nowego. Czesto tak wlasnie reaguja ludzie. "O całowalas sie na wietrze pewnie" gadają. Tez mnie to wkurza.

monia198923

Bardzo wkurzające.

monia198923

hahaha dziewczyny jesteście świetne :D
Nie takiego czegoś lepiej unikać :P

monia198923

haha powodzenia :D A mnie ostatnio pierwszy raz w życiu jakiś obcy mężczyzna zaczepił na ulicy i chciał się ze mną umówić haha to było bardzo zaskakujące

jagodajulia

wow, to gratulacje jagodojulio ;))
przystojny jakiś czy przeciętny?

Vanessa100

Dzięki, ale i tak się nie zgodziłam haha
Sama nie wiem, chyba przeciętny, ale wysoki, a to plus. Może jakby był bardziej w moim typie to bym się umówiła :D :P

jagodajulia

Wysoki jak i Ty.
Bo Ty przecież 177 cm aż ;)

Vanessa100

O jaa pamiętasz, że mam tyle wzrostu :) Sądzę, że mógł mieć nawet 185, może nawet 190.

Vanessa100

Tak czy siak nie ma zartow. Przed całowaniem trzeba robic test na opryszczkę nie ma zmiluj :))

jagodajulia

Łał no to fajnie. Mnie tez kiedys zaczepil. Miał 70 lat przyjechal do sanatorium i chcial isc na kawe :(((( Niektorzy nie maja szczescia :))))

monia198923

Stwierdzam, że to było miłe, ale szkoda, że nie chcą mnie zaczepiać, ani umawiać się ze mną faceci, którzy mi się podobają,

Ooo współczuję.

jagodajulia

Musisz podstawiac noge temu ktory ci sie akurat podoba moze załapie :-))))

monia198923

Aż taka odważna nie jestem :D
Tylko raz postanowiłam zapytać się pewnego chłopaka (ale przez moją koleżankę, bo ona często z nim rozmawiała), czy pójdzie ze mną na wesele, ale okazało się, że nie może, bo akurat ma dziewczynę od dwóch tygodni. Jak pech to pech.

monia198923

hahaha ;))
chodziło mi o 70-latka ;)

Vanessa100

To kretynka jest... nie wyobrażam sobie być tak nachalna.... normalnie słodka idiotka.... Mam nadzieje wogóle że teraz minie czas po śmierci Alejandra... Nie wyobrażam sobie by Maricruz ciągle teraz przeżywała przez kolejne 10 odcinków... Dość wzruszających scen!!! czas na zemstę!!! Ale bardzo mi się zrobiło przykro jak Carola taką odzywkę miała po śmierci Alejandra,nawet Raiza zwróciła jej uwagę... A przykro mi się zrobiło bo wyobraziłam sobie jak ludzie potrafią być bezwzględni jeśli chodzi o pieniądze. I to już nie tylko w telce ale i w życiu codziennym...

11koala19

Carola to wredna sucz ale Raiza mnie pozytywnie zaskoczyla. Cos tam jeszcze jej pod kopułą działa.

monia198923

Hah dziś Raiza była w opiętej spódnicy.
Ma mega duży tyłek ;))
Jak Lopez albo Kim Kardashian. Bardziej jednak jak Kim Kardashian

Vanessa100

Dla mnie to jest wogole niezrozumiale ze wielki zad jest uwazany dzis za atrybut kobiecosci. Krągły tak ale nie jak kosz :)))

monia198923

Jak Raiza siądzie w bardzo wąskim fotelu, to może tyłek jej się zaklinować ;))

Vanessa100

Ale ona dzisiaj wyglądała jakoś dziwnie, talia osoby i duży tyłek...

monia198923

Jakbym spotkała jakichś przystojnych pilotów, to bym zasłabła na jednego z nich. Wedle Twego pomysłu :D
Ciekawe, co by zrobił.
Może tak - nawet mnie nie złapał, tylko się odsunął, a ja bach na podłogę.
A on - zgarnijcie tą panienkę z podłogi, bo można się o nią potknąć !

:D:D

Vanessa100

HAHA no co ty. Piloci chyba maja obowiazek sie opiekowac pasazerami i dbac o ich bezpieczenstwo :))))
To bardzo dobry patent trzeba wyprobowac:)

monia198923

Córka MC nadal jest bezimienna ;))

Vanessa100

No wlasnie Alejandro nawet umarł nie poznawszy jej imienia.

monia198923

Przecież to jest niedorzeczne :D
A tej małej jeszcze nie zapisali w urzędzie?
Czy tam jest jakoś inaczej w Meksyku?

Vanessa100

Powinna nazwac OCTAVIA moze by ten ćwok skojarzył co i jak:))